Inez van Oord winnaar Beste Spirituele Boek 2016

Als jouw leven een cirkel is waar sta je dan? van Inez van Oord is uitgeroepen tot Beste Spirituele Boek 2016. Dat is zondag 24 januari bekendgemaakt in het tv-programma Jacobine op Zondag (KRO-NCRV), in het kader van de Maand van de Spiritualiteit.

Beste Spirituele Boek 2016

Dit boek is een oproep om woorden als bezieling, verbeelding en verbinding terug te brengen in ons leven. Het gaat om de eenvoudige vraag: Waarom doe ik wat ik doe? Gaat het in ons persoonlijk leven of in ons werk alleen nog over ‘ik’ of ‘rendement’, of is er ruimte en tijd voor idealen, voor het andere, voor verbinding-maken? Hoe laat je je waarden zien in je doen en laten? Of zijn we die vergeten?

Oordeel van de vakjury CPNB
“Inez van Oord schreef een fantastisch mooi en intuïtief boek. Een titel die verfijnd is uitgegeven, origineel en speels, en tegelijkertijd wat betreft de inhoud diepgaand en gedegen is. Een caleidoscopisch dagboek dat voelt als een meeslepende reis met praktische levenslessen. Met dit boek heeft Van Oord iets prachtigs neergezet, een kroon op haar eerdere werk en inzet.”

Bladenmaakster Inez van Oord kennen we als bedenker van de magazines Seasons en Happinez. En ze had succes: het zijn nog altijd grote merken.

Bestel nu Als jouw leven een cirkel is waar sta je dan?

Lees ook:Shortlist Beste Spirituele Boek 2016 bekend
Lees ook:Enige minsdstyle magazine Happinez zeer succesvol
Lees ook:De Magische Cirkel – Saskia de Bruin
Lees ook:De Magie van de Liefde – Phyllis Curott
Lees ook:“Ervaar de helende kracht van De Cirkel”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>