Geest gezien? Meld het.

Geestverschijningen, paragnosten, lichtbollen op foto’s en contact met overleden familieleden. Het lijkt erop dat dit soort dingen steeds meer bespreekbaar worden in ons land. Er wordt over geschreven in kranten en publieksbladen en er verschijnen steeds meer televiseprogramma’s over dit soort onderwerpen. Maar ook onderling praten we er meer over, of we er nu wel of niet in geloven.
Dit betekent echter niet dat verhalen over geestverschijningen altijd serieus genomen worden. In 1998 werd door paragnostisch hulpverlener Ben Stant het Meldpunt voor Geest- en Spookverschijningen opgericht. Mensen die een geest hebben gezien en hier graag serieus over willen praten kunnen hier terecht.

Omdat veel mensen bang zijn voor het zien of ervaren van geesten en de achtergebleven energieen van overleden personen ook storend kunnen zijn, biedt het Meldpunt tevens hulp bij deze zaken. Er kan worden waargenomen om welke soort energieen het gaat en de geesten kunnen worden verdreven.

Het Meldpunt voor Geest- en Spookverschijningen krijgt jaarlijks meer dan zevenhonderd reacties, waarvan ongeveer honderden verzoeken om bijstand ter plaatse. Het meldpunt is bereikbaar via de website: www.geestmeldpunt.nl.

Lees ook:Als je kind dingen ziet
Lees ook:SP komt met meldpunt tegen Astro TV
Lees ook:Aangekondigde ontmaskering van Derek Ogilvie zorgt voor behoorlijk wat ophef
Lees ook:Vanavond op Indigo: ‘Geborrel met Koos’ over zielen en engelen
Lees ook:Niburu: “UFO-golf over Nederland”

120 Reacties // Reageer

120 thoughts on “Geest gezien? Meld het.

 1. sam

  Op het moment ben ik bezig met een parapsychologie cursus waarin ook “geesten: of entiteiten, zoals ze ook wel genoemd worden, behandeld worden. Dat is zeer interessant om te lezen en je wordt je ook meer bewust van dingen waar je eerst niet stil bij stond. Er wordt ook behandeld hoe je eventueel met een “geestverschijning” om moet gaan. Voor mensen die geinteresseerd zijn in geesten is er elke woensdag avond om 22.00 uur op discovery channel een progamma dat; a haunting heet. Zeker de moeite van het kijken waard.

    /   Reply  / 
  1. mark

   Kun je beter naar ghost adventures kijken, hebben veel, maar dan ook echt veel meer bewijs materiaal geleverd

     /   Reply  / 
 2. Layla

  Wat een leuk idee, dat programma. Ik zal vanavond eens gaan kijken!

    /   Reply  / 
 3. tineke

  Jammer dat die link het niet doet…ik wil graag mijn ervaring kwijt!

    /   Reply  / 
 4. Layla

  Wat vreemd, de link werkt niet, maar hier heb je een andere, die heb ik even opgezocht, van dezelfde site:
  http://www.benstant.nl

    /   Reply  / 
 5. Angelique Hulshoff

  Mijn zus en ik hebben beide een meisje van 14 jaar voor ons bed zien staan. (Ik beschreef haar als een wolk met licht maar wel duidelijk een meisje). Ze praatte niet ze keek alleen naar mij. Ze was erg verbaasd toen mijn zusje zei “Angelique zie jij het ook?” (mijn zusje logeerde bij mij).
  Ik zat er al een tijdje naar te kijken, maar ik was gewoon zo verbaasd dat ik mijn mond niet open deed (of ik dacht dat mijn hersens mij dit aandeden).
  Het meisje was nieuwsgierig en tegelijkheid verrast/verbaasd dat wij haar tegelijk zagen. Ze bleef 30 seconden voor ons bed staan en verdween. Mijn zusje en ik hadden precies dezelfde droom, de zelfde ervaring…
  Soms heb ik nog het gevoel dat mijn slaapkamer vol is met iets, maar ik heb niets meer gezien echter, maar alleen vol ik mij ook niet ‘s-avonds. Bang ben ik niet, maar gerust ook niet.

    /   Reply  / 
 6. Angelique Hulshoff

  Priscilla en ik hebben wel tegen elkaar gezegd dat ze op ons leek. We dachten eerste instantie dat het mijn moeders overleden zusje was. Volgens verhalen wat ik niet kan nagaan (oma en opa zijn overleden). Is mijn moeder één van een tweeling. De tweeling stierf bij de geboorte. Ze leek op mijn moeder, ze leek op mij en Priscilla….maar we hadden haar nog nooit gezien. Maar ik een dochter lijkt gewoon onmogelijk en ik wil dit wel verklaren, maar niet op internet.
  Neem contact met mij op a.u.b.

    /   Reply  / 
  1. Berend Willem hietbrink

   Wat het ook mag wezen… Volgende verhaal… Maastricht 1976. Logeer voor kerst bij Antoine Gense breedestraat. 2 Kreeg elektrische schrijf machine kado. Blijf thuis Toine, gaat op kroegen tocht. Om 23 uur ga ik slapen… Schiet om 02 uur wakker Toine ligt niet in bed maar staat als in witte wolk gedaante naast mijn bed ik spring recht op met de uitroep !!! Toine is dood en met verdween de geest door afgesloten raam buiten over plat dak van de meubel zaak weg !
   Kleed mij aan… Buren wakker gemaakt Toine
   Is dood !!! Ongeloof… Ren naar ziekenhuis St annadal… Maar mogen geen mededelingen doen. Mijn voetstappen volg ik terug door de
   Sneeuw. … Slaap niet meer. Volgende dag Toine kwam niet meerthuis. Wens kerst bij Hans en Merry kerst en zeg er meteen achteraan Toine is dood.. . Ten antwoord weten we al lang !!! Hè!!! En vertellen mij dat Toine om twee uur sluitings tijd bij hun on café de lanteern in elkaar gezakt dood. Met ziekenauto afgevoerd. De puzzel opgelost…
   De plaats van dood ligt 9 huizen zelfde straat waar ik sliep verder. Dus kwam Toine mij geestelijk de laatste groet brengen. Alles wat ik met eigen ogen zag geloof ik. Berend Willem Hietbrink.

     /   Reply  / 
 7. sietske 12 jaar

  mijn vader en me nichie heb de zelfe geest gezien mijn vader toen die sliep deed hij zijn ogen open en zag een meisje met blond haar en blauwe oogen rond de 9jaarze lachte en toen was ze plotjeling weg
  mijn nichie:ze ging naar mijn slaapkamer toe om plakband te pakken ze daxht dat het wel bij de raam lich ze keek in de raam en ze zach een hele rij bomen en tussen 2 bomen zit een kier en daar in een wijland zag ze een meije op een hek zitten en het was de zelfe als toen me vader zag en toen was ze plotseling weg
  en toen mijn huis gebout wert zat een man op de dak te timmeren
  en hij wil er af en er kwam een zieke wagen enzo en hij zei dat hij een geest gezien had ik wil graag weeten of meer mensen ze meisje gezien hebben en zo ja waar dan >

    /   Reply  / 
 8. jo

  iemand moet mij zeggen wat er aan de hand is al sinds mij geboorte zie ik al geesten
  een was een rare schaduw verschijning die een eng geluid maakte en als ik hem zie zie ik al mijn angsten en ik krijg ook veel bezoek van andere geesten als ik een horror film kijk komen ze aan waaien ik hoor ze ook vaak praten ze hebben een stem wat net is bewerkt met een syntersycer
  ik snap niet wat die geesten willen van mij ze komen mij steeds achterna ik wil weten waarom ik mag deze info niet zeggen want dan krijg ik problemen met ze kunt u mij helpen want ik snap hun niet

    /   Reply  / 
 9. Layla

  Hallo Jo,

  Ik wil je graag helpen, kan je in elk geval wel wat advies geven, maar liever prive. Als jij dat wil, kun je me een e-mail sturen, via [email protected].

  Veel liefs,
  Layla (redactie).

    /   Reply  / 
  1. spam

   Wanneer wordt die troep van 6 jaar geleden eens verwijderd?

     /   Reply  / 
 10. Brenda

  Hallo,

  Een vriendin vertelt dat ze een geest heeft gezien in haar huis. Zij heeft mij dit verteld maar net zoals haar weet ik ook niet wat ik hiermee moet? Zij zit er nu behoorlijk mee, praat erover, beschrijft de geest etc. Haar leven draait er zo’n beetje om. Wat kan het zijn?

  Brenda

    /   Reply  / 
 11. puck

  Ik heb ongeveer een jaar geleden mijn overleden oma naast mijn bed zien staan. Ze was toen nog niet zo lang overleden. Hierna heb ik vaker het gevoel gehad dat er iemand achter of naast me liep. Ik heb vaak het gevoel dat er iemand dicht naast me staat. Moet ik me hier zorgen over maken?

    /   Reply  / 
 12. Layla

  Ik zou me geen zorgen maken als ik jou was, Puck. Je oma heeft zelf de keuze gemaakt om (nog) niet verder te gaan en nog even bij jou te blijven, als een soort beschermengel. Als je er last van hebt, van de aanwezigheid (bijvoorbeeld uit irritatie of omdat je je er ongemakkelijk bij voelt) kun je dat gewoon zeggen of vragen of ze even weg wil gaan.

    /   Reply  / 
 13. Layla

  De laatste weken worden er op dit blog veel vragen gesteld (en antwoorden gegeven) over geesten. Wat is jouw mening over geesten? Plaats je reactie op Spiritualiteit.blog.nl in het artikel van ‘Jouw mening over’ en maak er een leuke discussie van!
  De directe link, waar je je reactie kunt geven, is:
  http://spiritualiteit.blog.nl/jouw_mening_over/2007/01/08/jouw-mening-over

  Bedankt voor je mening!

  Groetjes,
  Layla (redactie)

    /   Reply  / 
 14. banshee

  ik mijn verhaal al eens eerder op site ,s verteld die over geesten en dergelijke dingen gaan,maar als ik dan klaar ben met mijn verhaal reageer de persoon niet van de site,s heel vreemd lijkt wel of ze het voor hun zelf doen afijn in het kort gezegt heb ik als ens wat verschijningen gezien ook buiten in het bos maar dan als een soort van ist ik neem aan dat wat ik zag iets goeds was altijd gaf het mij een gevoel van inerlijke kracht een soort van 1000% gelukig zijn,maar het komt ook wel eens voor dat het negatief is en dat het mij erg driegend over komt net als of je aan gevallen word ,gelukig had ik op die momenten ook mijn hond bij me en die reageerden ook met blafen en nam een aanvalende houding aan ,voor mij was dat dan een teken dat ik niet gek ben simpel omdat mijn hond dit ook (zag) of voelde kan ik nu van iemand een reactie krijgen mag ook gewoon via mijn email vriendelijke groet banshee

    /   Reply  / 
 15. banshee

  sorry er zit wat type fouten in iets te snel gedaan aheum mijn email: [email protected]

    /   Reply  / 
 16. banshee

  hallo ik had een reactie verwacht is er dan niemand die iets door krijgt voor mij aard-jan laat iets horen

    /   Reply  / 
 17. banshee

  nou mensen u ziet het weer een doode site word er gevraagd om je ervaring te melden krijg je weer geen antwoord

    /   Reply  / 
 18. Karla

  Misschien weet niemand het antwoord?

    /   Reply  / 
 19. banshee

  tja dat zal het wel zijn,maar zeg het dan. maar dan heeft melding ook geen zin, toch raar de meeste paragnosten hebben altijd overal een antwoord op

    /   Reply  / 
 20. Karla

  Ja, dat is waar, maar hier komen niet allemaal paragnosten, maar gewoon mensen die geinteresseerd zijn in spiritualiteit enzo. AardJan (wie dat ook is hoor), is wel even actief geweest, maar ook niet lang.
  Bovendien, ik weet wel wat van geesten, maar ik snap niet helemaal wat je vraag is. Misschien kun je dit wat verheldere? Wellicht levert dat meer reacties op ook..

    /   Reply  / 
 21. banshee

  okee als je boven mij verhaaltje hebt gelezen weet je dat ik dus nog wel eens dingen zie ,als ik dan op het internet kijk zie ik die dingen ook terug, alleen is het bij hun op foto,s of film maar ik zie het met het blote oog,als ik die mensen dan mail dat ik die camera niet nodig heb omdat tezien krijg ik geen reactie,van die mensen ?????toen zag ik deze site met texst heb je een geest gezien meld het dan. afijn waarom zien mensen het pas als ze een foto gemaakt hebben en wat is het dan dat ik dit met het blote oog zie en wat kan ik hier dan mee ,en wat is voor mij dan het nut om het hier dan te melden??nou duidelijker kan ik niet zijn vriendelijke gr leo

    /   Reply  / 
 22. Layla

  Hai Banshee,

  Hoewel er hier op dit blog ook een hoop mensen komen die geinteresseerd zijn in dit soort verhalen, denk ik toch dat je het een beetje verkeerd hebt begrepen.
  Dit artikel heet ‘Geest gezien? Meld het’, omdat het gaat over het meldpunt geestverschijningen, misschien heb je het artikel niet helemaal goed gelezen. Als je contact wilt opnemen met het Meldpunt Geestverschijningen, kun je dat doen via hun website: http://www.benstant.nl.

  Groetjes,
  Layla (redactie)

    /   Reply  / 
 23. Chardy

  Hallo ik schrijf voor mijn zusje,zij heeft nu in 3 verschillende huizen gewoond en altijd last gehad van onverklaarbare dingen zoals knipperende lichten in huis of keukendeuren die zomaar dichtslaan,ook heeft zij de laatste dagen een pijnlijke oorsuizing als ze haar slaapkamer binnen loopt (alsof je een schelp tegen je oor houd en dan de zee hoort) zodra zij haar slaapkamer weer verlaat is binnen 10 minuten het oorsuizen ook weer opgehouden.Wat kan dit zijn wie heeft enig idee of toevallig het emailadres van die paragnoste uit het tijdschrift Vriendin en dan bedoel ik niet Joke Schols

    /   Reply  / 
 24. het onbekende

  ik heb een vraag
  ik heb een tv dat dng is best wel oud ‘
  maar als ik het uit doe gaat het van zelf
  hoe kan dat ?.

    /   Reply  / 
 25. het onbekende

  ikheb een vraag
  ik heb een tv dat dng is best wel oud ding
  maar als ik het uit doe gaat het van zelf
  aan hoe kan dat ?.

  en een half uur later gaat het weer uit
  ook heb ik een x stekker uitgetrokke en was het stekker weer in het stopcontact zonder dat iemand er was maar dat gebeurt niet vaak het komt eens in de tijd alleen als ik thuis ben hoe zit dat

    /   Reply  / 
 26. het onbekende

  mail me aub als u er een antwoord voor heb

    /   Reply  / 
 27. Evelien

  Hallo,ik kan geesten zien.Ik weet alleen niet waarom ik ze juist kan zien,horen en voelen.Ik praat met mijn overleden oma over dingen die ik toen ze leefde nooit over he b gehadt.Heb je tips?Alvast bedankt,Evelien

    /   Reply  / 
 28. Evelien

  Hallo,ik wil even zeggen dat ik het gevoel heb dat mijn hond mijn dode oma ook kan zien want hij blijft telkens naar een bepaalde plek kijken.Als ik dan ook naar die plek kijk zie ik mijn oma of soms een hele andere.Dat vind ik heel bizar,maar kunnen honden inderdaad geesten zien????Geef alstublieft antwoord op mijn vraag!!!!

    /   Reply  / 
 29. Therese

  Uh, ja Evelien…..dieren zijn heel zuiver en spiritueel en kunnen zeker geesten zien.het is voor hen heel normaal…..hun zintuigen zijn velen malen sterker en meer ontwikkeld dan die van ons…dus niet zo verbaasd en/of bang zijn…

  Geesten zien is niet zo iets raars. Wij mensen maken er weer iets abnormaals van. Je sterft, stapt uit je lichaam, indien je gelooft erin of niet ga je naar het licht, naar huis en anders blijf je nog even op aarde rondhangen tot dat het je verveelt en je alsnog met het licht mee gaat…Aarde is maar tijdelijk, ons tijdelijk verblijf. Wij zijn net zo eng voor geesten als geesten voor ons….voor hen zijn wij de geesten…

  Niet geheel onnodig is het te waarschuwen voor bepaalde slechte entiteiten. want niet alle entiteiten hebben goede bedoelingen..Daarom is glaasje draaien, geesten oproepen ALTIJD af te raden. Want de enige geesten die je daarbij oproept zijn de aardgebonden geesten, die iets te doen zoeken en altijd slecht van zin zijn….Daar kan nooit iets goed van komen…dus wegblijven van de ouija borden…

    /   Reply  / 
 30. Layla

  evelien, dieren, en vooral honden en katten, zijn inderdaad erg gevoelig voor entiteiten. Niet elke, maar vrijwel bijna iedere hond voelt geesten aan. Dat is heel handig, als het bijvoorbeeld om een negatieve entiteit gaat. Dat voelt je hond ook aan.

  Fijn dat je ook met je oma kunt praten en haar niet alleen kunt zien. Wellicht un je haar ook vragen wie die andere geesten zijn die je soms ziet..

  Liefs,
  Layla

    /   Reply  / 
 31. Therese

  geen respons op mijn oproep hier of mijn email aan layla? jammer hoor…beetje terleurstellend….:-(

    /   Reply  / 
 32. Layla

  Hai Therese, ik heb geen e-mail van je gehad, heb je die gestuurd naar [email protected]?
  Ik weet niet wie Aard-Jan is, dus ik zou ook niet weten waaro hi niet reageerd. Ik weet wel dat hij op vakantie zou gaan (dat had ie toen gepost), ik weet niet wanneer maar misschien is dat nu het geval.
  Als je me nog een keer wilt mailen kan dat op bovenstaand e-mailadres.

  Liefs,
  Layla

    /   Reply  / 
 33. Anoniem

  Nu ik er achter gekomen ben dat er meer is tussen hemel en aarde heb ik toch een prangende vraag.

  Begin vorige zomer is mijn oma overleden. Dit is helaas niet zonder slag of stoot gegaan. Door familieperikelen en structureel geklets door familie (en vermoedelijk oma zelf) is er een gigantische crisis ontstaan waardoor wij , met name mijn moeder geen afscheid hebben kunnen nemen van oma. Afijn, veel vragen zijn dus door oma mee het graf in genomen. Er is nu geen contact meer met de familie en deze komen niet over de brug met oma’s erfenis… Om een lang verhaal kort te maken… Veel vragen geen antwoorden. Aan de ene kant heb ik het gevoel dat mijn oma toch aan onze kant staat maar er blijft mij het gevoel bekruipen dat ze misschien boos op ons is. Hoe kom ik hierachter? Sinds ze overleden is heb ik ook vaak het gevoel dat er iemand aan m’n haar trekt. Als we over haar praten is dat vaak met gemengde gevoelens, enerzijds positief anderzijds negatief. Het is ook vaak erg koud als er over haar gesproken word. Vooral voor mijn moeder (Oma’s dochter) wil ik antwoorden krijgen. Ze is echt van de rel en zit met zoveel vragen. Wellicht kan Aard Jan of Layla mij advies geven.

  Bedankt!

  Mijn naam maak ik alleen bekend in privé mails

    /   Reply  / 
 34. Anoniem

  O’ja… nog een dingetje voor mezelf…

  Mijn kat is 17 januari overleden. Nadat ik zijn as per urn retour heb gekregen is het net of hij er weer is. Laatst wilde ik de andere 2 katten eten geven, ik pakte de bakjes van de grond om ze te verversen voor nieuw voer.. Ik zie gewoon dat m’n overleden kat half door m’n vrouwtjes kat heen loopt om als eerste bij het etensbakje te zijn (ha ha iets wat hij bij leven dus altijd deed!). Hij was waziger dan normaal en het was zo weer weg. Is dit ondat je er onbewust nog erg mee bezig ben of is het echt mogelijk? Sinds hij overleden is lijkt het af en toe wel of hij in m’n andere 2 katten zit. Is iemand bekend met dit soort ervaringen met overleden dieren? Of word dit teweeg gebracht in je hersenen?

    /   Reply  / 
 35. Layla

  Hallo Anoniem,
  Ik vind het moeilijk om te zeggen of je nu wel of niet de geest van je kat hebt gezoen, aangezien ik geen paragnost ben, maar het is wel heel goed mogelijk. Een andere mogelijkheid is dat je kat een hele sterke persoonlijkheid had en zijn aura hierdoor een soort stempel heeft achtergelaten, die nog steeds te zien en te voelen is.
  Ik denk dat je moet uitgaan van je eigen intuitie om te kijken wat het echt is.

  Groetjes,
  Layla

    /   Reply  / 
 36. Doet er niet toe.

  Het is weer gebeurd.

  Ik heb weer een geest gezien (vorig weekend/vrijavond). Alleen het was heel snel weer weg (verdween naar boven) in vergelijking met de vorige keer.

  Eigenlijk is het best wel apart en leuk. Al zegt een kennis van mij dat ik het met rust moet laten, en zeggen dat het naar het licht moet gaan en er zeker niet mee moet bemoeien.

  Alleen ik voel het niet als slecht en ik denk dat dat wederzijds is. Vraag mij af of geesten ook gevoel voor humeur hebben, volgens mij namelijk wel.

  En het is zeker niet eng zoals vele denken, tenminste dat is mijn ervaring. In het leven heb je ook mensen die je mag en niet mag en dat heb je daar boven waarschijnlijk ook.

    /   Reply  / 
 37. helena klijkens

  ik denk wel dat geesten een humeur hebben jah je hebt toch ook goede en slechte geesten dus jah goede geesten hebben meestal een goed humeur en slechte nouw jah een slecht humeur denk ik
  op het net vind je heel veel van dit onderwerp dus zoeken maar.

    /   Reply  / 
 38. Doet er niet toe.

  Ik heb het gemerkt omdat wij een grapje maakte en wie de bal kaatst, kan hem terug verwachten. Maar op een leuke manier.

    /   Reply  / 
 39. taniya

  toen mijn oom 1,5 jaar geleden overleed hebben mijn zus en ik hem gezien.. hij nam blijkbaar afscheid van ons maar sinds dat moment voel ik vaker aanwezigheid.. mijn geliefdes vader die ik nooit heb gekend is bijna 1 jaar geleden overleden.. mijn beste vriendin en ik hebben vaak het gevoel dat hij bij ons aanwezig is.. maar juist op positieve manier.. we vinden het niet erg.. maar weten niet cker of hij het is.. vandaag liepen we buiten en liep er een hondje rustig langs totdat hij bij ons kwam en ineens uit het niks in paniek raakte.. we schrokken van hem want toen we hem voorbij liepen deed hij weer normaal.. nu vragen wij ons af.. was er iem bij ons.. en kan het zo zijn dat mijn geliefdes vader bij ons is..??

    /   Reply  / 
 40. Doet er niet toe

  Dit keer was het een neger (man)van ca. 40 jaar. Hij stond naast mijn bed en mijn zusje reageerde als eerste.

  Ik keek er al een tijdje naar maar op de één of andere manier reageer ik niet als ik een verschijning zie. Mijn zusje sprong direct over mij heen en ging er achteraan.

  Ze zei dat die neger een teken gaf van ga maar slapen, maar aangezien zij dacht dat het een inbreker was die haar laptop wilde meenemen, ging ze er achteraan. Wederom een vrolijke geest. De neger lachte naar haar.

  En toen verdween die. Ik maakte een grapje: Arme man, zelfs in de dood, wordt die nog gediscrimineerd. Mijn zusje: “Nee hoor..die man hoorde gewoon niet in de slaapkamer en daarom ging ik er achteraan”.

  Mijn zusje: “Ik was bang dat hij mijn laptop ging stelen”. Nogmaals tot nu toe alleen geesten gezien die of nieuwsgierig zijn of glimlachen, kortom het is denk ik niet meer nodig dit echt te melden. Tenzij dit vreemde proporties gaat aannemen (bedreigen etc.).

    /   Reply  / 
 41. Doet er niet toe

  Mijn zusje slaapt bij mij in het weekend en op de een of andere manier is het nooit rustig. Nu weer….
  Ze krijgt eerst een por (qua gevoel zei ze dat het als een bal aanvoelde – niet pijnlijk of zo)…..daarna ging het onder haar rug door naar haar voeten en het raakte ook haar voeten aan, zodat ze opsprong.

  We lagen eerst allebei te slapen.

  Het scheen bij mij te beginnen, maar ik kan mij dus niets van herinneren….behalve een bepaald gevoel van irritatie en dat ik wakker werd.

  We zagen nu niets, maar mijn zusje voelde wat.
  Ja blijft vreemd, kan er ook niets aan doen.
  Mijn zusje blijft volhouden dat aan mijn huis ligt……probleem is als ik alleen ben, heb ik nergens geen last van…..tenminste ik kan het mij niet meer herinneren; mijn zusje maakt mij altijd verontwaardigd wakker.
  Ik werd wakker met een gevoel van iemand die een spelletje met mij speelt, kortom ik was geirriteerd. Had het gevoel dat iemand aan mijn spullen zat of in zat te neuzen.
  Ik heb het gevoel dat ik stekeblind ben en het niet doordringt en ze hun lol bij mijn zusje hebben, die dat wel oppikt!

  Mijn zusje zei: ik heb het nooit zo frequent als bij jouw thuis (ja als kind zag ze het hier en daar ook al…”spoken” bij mijn ouders).
  Ik geef haar weer de schuld. Ik slaap echter prima als zij er niet is; al weet ik niet of dat helemaal waar is….want ik heb bepaalde wazen in mijn hoofd, maar ik kan het mij niet precies herinneren. Nu weer….laat staan opschrijven. Heb wel iets gezien.

    /   Reply  / 
 42. Sandra

  Hallo,

  ik hoop dat iemand mij met mijn vraag kan helpen. Het begon ongeveer een jaar geleden.
  Ik had op dat moment een moeilijke periode, het wasnet uit met mijn vriend en ik voelde wat. Ik wilde weten of ik wat zou zien en maakte een foto. Daar stond een verschijning op van een meisje met donkere lange haren. Sommige mensen zien haar ook op de foto. LAter ben ik verhuisd en is ze daar enkele keren verschenen, eerste keer op het moment toen er ergens anders wat gebeurde met een vriend en de tweede keer enkele maanden terug streelde ze door het haar van mijn nieuwe vriend met drie vingers en die drie vingers ben ik later op een aangewasemde ruit die nacht weer tegengekomen, net of ze met dezelfde drie vingers eroverheen had geveegd. KAn iemand mij mss hiermee helpen, ben soms best bang voor haar.

    /   Reply  / 
 43. na

  hallo allemaal,
  kan er iemand mij helpen? ik heb al jaren last van het gevoel dat er iemand na mij kijkt het gevoel word steeds erger en het gevoel is er ook alleen als ik alleen ben. ook voel ik dan soms een emotie erbij zoals bv boosheid of vrolijkheid ect ook als iemand mij wat vraagt en ik het antwoord niet weet weet ik het ineens wel en dat lijkt niet van mij zelf te komen ook heb ik vaak last van kippenvel aan een kant van mij gezicht ik weet niet of dat er iets mee te maken heeft maar ik vraag toch of iemand weet waarom dat allemaal heb. het begint mij echt dagelijks bezig te houden en ik zou heel graag willen weten waarom ik dat heb.
  alvast bedankt groeten na

    /   Reply  / 
 44. Layla

  Hallo Sandra, allereerst denk ik dat je niet bang hoeft te zijn, het meisje heeft geen kwaad in de zin.
  Het kan wel meerdere dingen betekenen. Het kan de ziel van een meisje zijn, een geest dus, die om de een of andere reden bij je wil zijn. Het kan ook een gids zijn, die jou bijstaat. Verder is het mogelijk dat je heel sterk contact aan het maken bent met het kind in jou, of dat zo is kun je zelf beter bedenken aan de hand van de situatie waar je zelf in zit. Ben je veel bezig met dingen die jou kunnen laten verlangen naar je kind-zijn, heb je je kinderlijke kant nodig? Dat soort dingen. Als je echt vingerafdrukken hebt gezien, lijkt het weer niet mogelijk dat het hier om gaat.
  Meestal verhuizen geesten niet mee met een persoon, daarom is het moeilijk te zeggen wat er aan de hand is. Ik denk dat het handig is om contact te zoeken met een paragnost/medium, maar je hoeft in elk geval niet bang te zijn. Als je dit toch bent, kun je het meisje altijd, op een vriendelijke manier, vragen om weg te gaan.
  Sorry, dat ik je verder niet kan helpen.

  Liefs,
  Layla

    /   Reply  / 
 45. na

  kan iemand mij helpen?

    /   Reply  / 
 46. liza

  Beste allemaal,
  graag wil ik het volgende met jullie delen. Nadat ik mijn moeder tweede kerstdag had bezocht, heeft zij ‘s nachts het volgende meegemaakt. Zij werd wakker en keek links van haar bed waar een man die voor de bovenste helft zichtbaar was naar haar stond te kijken. Hij sprak niet, stond met zijn armen (met haar woorden als een zoutpilaar) te kijken. De man had donker, halflang sluikvallend haar en ik geloof een geruit jasje aan. Hij kwam haar niet bekend voor. Op het moment dat zij begon te gillen verdween hij. Zij blijft zich verwonderen wie het is geweest en waarom dit bij haar gebeurde.

  Weet iemand iets, wat ik haar zou kunnen vertellen om haar gerust te stellen? Mijn moeder woont alleen.

    /   Reply  / 
 47. Doet er niet toe.

  Geest?

  Ik krijg de indruk dat je het maar over 1 hebt, geloof mij er zijn er meer, kortom dit klopt niet helemaal.

  Geef mij de naam die wij voor de geest (het blonde meisje) hebben verzonnen! Dat zal ons zeker helpen indien u hierop antwoord geeft.

    /   Reply  / 
 48. renu

  soory voor de spelfouten

    /   Reply  / 
 49. na

  weet niemand waarom ik dat heb dan ga ik het elders zoeken in iedergeval bedankt en jullie allemaal succes

    /   Reply  / 
 50. Karla

  Hallo Renu,
  Ik zat net een heel stuk tekst te typen, maar dat was ineens weg. Leuk hoor, computers.
  Maar waar het op neer kwam in elk geval is dat ik denk dat je professionele hulp moet zoeken van een medium en/of regressietherapeut. Misschien dat Layla wel een naam voor je heeft van iemand.
  Verder vooral je dochter blijven steunen, niet zeggen dat spoken niet bestaan of laten zien dat je bang bent. Geesten hoeven namelijk niet eng te zijn.

    /   Reply  / 
 51. p.

  ewa ik heb gezien je weet tog swa

    /   Reply  / 
 52. bertrand

  Hoi Liza,

  ik denk niet dat er hier een antwoord gegeven gaat worden of advies. Je kunt me mailen als je interesse hebt. Laat maar even weten.

  Groet Bertrand

    /   Reply  / 
 53. Niko

  Hoi ik lees hier vele vragen van mensen die geesten zien enz.
  Ikzelf heb dat ook en zat vol met vragen als ik mag adviseren bel naar Nanny zij is paragnost en heel goed,zij gaf me de antwoorden via de telefoon wat wel 80cent per min kost maar dat had ik er wel voor over.

  http://www.nanny-paragnost.nl is haar website waar het foon nummer en spirituele informatie op staat.

  groetjes Niko.

    /   Reply  / 
 54. renu

  dank je wel voor je tip,,grtjes renu

    /   Reply  / 
 55. Liza

  Bertrand en Niko,

  bedankt voor deze tips, ik ga er zeker wat mee doen.

  Groetjes Liza

    /   Reply  / 
 56. Diante

  Ik zie sinds een maand of 2 ineens verschijningen voornamelijk in mijn ooghoeken. ze hebben nog geen echte vorm aangenomen maar ik kna vaak wel zeggen dat het echt geesten zijn. nou is mijn vraag, waarom ik ze net nu zie? ( ik zit namelijk in ene moeilijke periode) en waarom nooit eerder. ik veol me 10 min. naderhand vaak achtervolgd of zweverig. ik vind het gewoon eng en wil dat het ophoud.

    /   Reply  / 
 57. Layla

  Het kan idd zijn dat je verschijningen ziet, zeker gezien je zegt dat je nu in een moeilijke tijd zit. Dan kan het bijvoorbeeld zijn dat je je gids of iemand anders ziet die je graag bijstaat.
  Echter… Het zou ook medisch kunnen zijn. Is weer iets heel anders, maar wel iets wat je niet uit moet sluiten. Vooral omdat het alleen in je ooghoeken is. Het kan geen kwaad om even langs de huisarts te gaan om te vertellen dat je dit al twee maanden hebt.

  Groetjes,
  Layla

    /   Reply  / 
 58. renu

  layla kan ej me ff een mailtje sturen(in verband met mn verhaal) b.v.d

    /   Reply  / 
 59. Marieke

  Hallo,

  Ik heb een aantal vraagjes, waar ik nu gene kant mij uit kan. Ik heb 1,5 jaar geleden volgens mij een visioen gehad dta ik mijn toekomstige dochtertje heb gezien. Ze stond naast me en ik hield heel veel van haar, onvoorwaardelijke liefde voelde ik heel sterk. Ik heb haar een jaar geleden weer gezien toen ik mijn ogen dicht had. En ze leek op mijn vriend waar ik toen mee had, precies dezelfde blik. Heel raar allemaal.

  Nu is het uit met deze vriend, omdat hij me bedrogen heeft toe hij op vakantie was samen met een vriend. En ik was op dat moment 4 maanden in Zuid Amerika.
  Een hele complex verhaal allemaal. Hij zag het niet meer zitten tussen ons en heeft er op deze manier een einde aan gemaakt. Hij dacht als ik dit doe dan hoef ze me och nooit meer terug. Van de weke gesprek gehad en hij mag wel hulp gaan inschaelen vind ik. Zo psychisch is hij naar de jammer door zijn verleden. Maar ja…dat heb ik nu allemaal op mijn bordje gekregen. Ik vertrouw geen mannen meer.

  Een week geleden zag ik een jongentje voor me in een kinderiztje voor op de fiets. Mijn ex vriend zat op de fiets. zoals ik het zag was het het zoontje van mij en mijn ex vriend. Echt een heel mooi kindje.

  Wie o wie kan mij hierbij helpen? Ik weet gewoon echt niet wat ik ermee moet. Hij heeft me bedrogen en ik wil verder met mijn leven. Maar die beelden die ik heb gezien spelen ook in mijn hoofd af. Ik kan me niet voorstellen dat ik kinderen met hen krijg ooit. Maar als ik telkens die beelden te zien krijg….snap ik het ook allemaal niet meer.

  Ik hoop dat iemand me antwoord kan geven.

  Liefs van een teleurgesteld meisje

    /   Reply  / 
 60. Nick

  ik ging gisteren naar bed me lamp was aan en ik moest me broek wegleggen op een stoeltje daarna ging ik weer rechtovereind zitten en zag heel snel naast mee een wit licht een soort van sluier dat heel snel weg ging gewoon echt heel snel het was heel raar maar ik ben er zelf niet bang voor want ik heb er veel over gelezen enzo maar ik kon gelukkig goed en lekker slapen.

    /   Reply  / 
 61. Susan

  Gisteravond had ik samen met mijn vriend een jointje gerookt (wat we eens in de zoveel weken doen samen) en tijdens een heel intiem gesprek kwam de geest van zijn moeder in me en nam het gesprek over. Toen ik dit begon te beseffen kreeg ik enorm ademnood en nam mijn vriend me mee naar buiten in het licht en in de frisse lucht. Het heeft een tijdje geduurd voordat ik weer normaal kon ademhalen. Het leek alsof mijn luchtpijp verkrampt geraakt was en van binnenuit bijna geenlucht meer toeliet. Volgens mijn vriend was ook duidelijk te horen dat ik weinig lucht binnen kreeg.

  Later zijn we naar bed gegaan om daar verder te praten en wéér nam zijn moeder steeds het gesprek over. Mijn vriend riep me steeds terug, vroeg steeds wie ik was. Ik heb geen ademnood meer gehad, maar er zijn wel heel veel dingen blijven hangen van wat ze beiden tegen elkaar gezegd hebben en hij zegt dat ik het nu door elkaar haal. Dat hij dingen tegen mij gezegd heeft terwijl ik voelde dat zij in mijn plaats was. We zijn er allebei enorm van onder de indruk en hebben dit nooit eerder meegemaakt.

  Ze zei hem dat ze alleen via mij bij hem kon komen en was boos dat hij twee weken niet geblowd had (Isolator) waardoor ze zich door hem in de steek gelaten voelde.

  Voor mij voelde het alsof ze een enorme liefdesband hadden samen wat niet uit mocht komen ofzo. Hij had tijdens zijn jeugd lang geen contact met haar gehad en pas toen hij 21 jaar was kwam zij weer op zijn weg en werden ze enorm goede vrienden. Ze was een jeugdige lieve vlotte vrouw die geheel onverwachts overleed. Na haar plotselinge overlijden bleek ze aan longkanker overleden te zijn, wat nooit eerder was ontdekt. Net nu hij zijn moeder bijna helemaal vergeven had.

  Hij verklaart het verschijnen van zijn moeder door mij als een vorm van jaloezie naar mij toe, maar ik vind dat ze mij dus blijkbaar wel vertrouwde om door mij heen tegen hem te praten.

  Waar ik wel erg van schrok was dat ze hem vroeg hoe ze dat stukje Susan weg konden krijgen wat zij niet zo leuk vond, wat niet bij haar karakter past.

  Hij zei dat ze over moest gaan, dat hij van me was gaan houden, dat ze dood was en niet terug kon komen. Mijn vraag is had mijn geest over willen nemen? Wat is er gebeurd? Waarom stikte ik bijna? Ik heb toen in ademnood wel gezegd dat ze zo nooit meer bij hem kon komen als ik zou stikken en toen kreeg ik weer lucht. Waar kunnen wij naar toe voor deskundige hulp?

  Ik weet wel dat er één Iemand is die ons kan beschermen voor die geesteswereld… dat is GOD en we zijn samen in gebed gegaan (ook al gelooft hij niet in God).

  Oja.. we wonen in de omgeving Hilversum/Zeist

    /   Reply  / 
 62. renu

  DAMN,,en als je niet blowd gebeurd het niet??

    /   Reply  / 
 63. barbara ten brink

  Gisteren met mijn zusje lekker gezongen met de versterker en microfoon…Mijn zoon zat op de pc dus gebruikten we zijn playstation 2 om muziek via de tv af te spelen…
  Op een gegeven moment leg ik de console neer en wil mijn zus een nummer gaan zingen….Op het moment dat ze begint…begint de console vanzelf met het bedienen van de ps2…en stopt de muziek…Ik dacht nog…zal we een krasje op zitten…maar nee hoor….bij het volgende nr en bij de volgende cds neemt ook de console de bediening weer over…
  Nou ja…
  Ik geeft zachtjes een hint naar mn zusje…”kijk naar de tv”…
  Ook zij ziet dat de ps uit zichzelf de muziek stop zet…
  Vervolgens vroeg mijn zusje…Wil je hiermee stoppen?….nou toen ging de console dus heel snel over op andere menus…pas toen ik vriendelijk vroeg of ze weg wilde gaan…hield het op…
  Ik vraag me af wie er bij me is…?
  Ik heb dit soort dingen vaker mee gemaakt met de pc…een schilderij wat al jaren aan de muur hing en zomaar viel….lichten die flikkeren, gevoel van kou langs me heen en het gevoel dat er iemand naar me kijkt?

  Ik ben zelf een high sensitive person maar tevens ook erg gelovig…
  Ik wil God geen deelgenoten geven want dat is verboden in mijn geloof maar ik kan dit toch niet meer negeren….?

  MVG Barbara DAisy ten Brink

    /   Reply  / 
 64. patricia

  hoi aard-jan….

  was aan het surfen over internet , en toetste paranormaal in !!

  kwam van het een in het ander, en las berichtjes van vraag aan jou en dat je ondanks dat de mensen ongeduldig en “boos/teleurgesteld zijn je toch geen antwoord geeft.
  ik vindt dit knap “in de zin van : zoals je zelf al vermelde ..als ik niets door krijg kan ik ook geen antwoord geven”.precies zo is het maar net !waarom weet ik niet “…nou ja eigelijk wel he”!!was ook nieuwsgierig of je eventueel bij het lezen van mijn mail.”iets door zou krijgen”.maar ik wens jou een gezegend leven en dat je nog veel mensen mag helpen “
  geruststellen”…….

    /   Reply  / 
 65. marja

  hallo mijn zoon van 16 zegt al dat hij al twee jaar iemand zietals hij in bed ligt .Hij kan haar ook helemaal beschrijven.
  het is elke keer de zelfde vrouw.
  Kan u ons vertellen wie het is en of onze zoon dit echt ziet of het zich verbeeld.

  groeten marjan

    /   Reply  / 
 66. Elisabeth

  vond een filmpje op google over geesten

  Ghosts on tape

  http://video.google.com/videoplay?docid=-5406487197364769612&hl=nl

  leuk van de parapsychologie, heb ik ook ooit geleerd maar ik weet dat je daarover nooit uigeleerd ben, heb een vakblad over parapsychologie

  Wees nooit bang voor geesten,kinderen zien ze steeds, en veel kinderen hebben zelfs hun vriendjes die wij niet meer zien, omdat het als fantasie werd afgescheept.

  ik dank nog steeds mijn ouders dat wij het wel mochten, die fantasie vriendjes die zo echt waren, en echt zijn, of je ze nu ziet of voelt, maar dikwijls is het je gids

  let even op de leeftijd, meestal gebeuren die dingen rond de puberteit, overgang, overlijden van dierbare, dus de mens die geestelijk zelf al gespannen is

  Probeer daarom, als het mogelijk is altijd te vragen wat ze komen doen

  Elisabeth

    /   Reply  / 
 67. nu-jazzas

  hahaha
  echt lachen de mensen hallicuneren nogal
  dezer dagen

    /   Reply  / 
 68. Elisabeth

  Ik durf niet te zeggen, dat mensen het niet zien, ben spiritueel paranormaal opgevoed, en een van het gezin zag zeker geesten, maar nooit in de kwade zin van het woord, dit geval het beeld

  DAcht alleen wat een pestkop die stoel steeds achteruit te schuiven.

  Nogmaals deze fenomenen komen dikwijls voor bij mensen met spanning, bijv. pubers, overgang, misschien ook wel de exames, of overlijden, meestal als de mens erg zwak is en makkelijk toegankelijk voor wat dan ook

  maar ik ben niet de persoon om te vertellen dat dit niet mogelijk is/of kan zijn

  Elisabeth

    /   Reply  / 
 69. Michelle

  Ik woon nu al 2 jaar in een nieuw huis.. ik ben 15 jaar en al die andere 13 jaare woonden ik in 1 huis.. Het viel me op dat ‘s avonds er kinderen naast me bed kwamen zitten en met me praten en met me wouden spelen. Ik was natuurlijk jong dus begreep er niks van en was blij dat ik eindelijk een beetje vrienden had ( ik werd altijd gepest op de basis school )
  Sinds ik in het nieuwe huis woon wordt het steeds erger het is nou een oude man en die lacht me uit, soms neemt hij ook andere overleden mensen mee ( vooral mannen )

  Als ik vraag of ze weg gaan worden ze boos, dan gaan ze met de deuren slaan, met het licht knipperen, alles omgooien, en op de grond stampen. Sinds ik dat gevraagt heb waar schuwen ze met groene lichten, daar ben ik wel blij mee want dan kan ik ze verwachten. Laatst werd ik wakker van een fel licht ( Groen ) en ik denk onee ik moet weg ze komen eraan! dus ik spring uit me bed doe me badjas aan en wil naar me kamer deur lopen, ineens gaat het groene licht weg, het was pik donker en ik zag een moment niks meer. Ik rende naar mijn slaapkamer deur en wil de deur open doen, die zat op slot. Ik ren naar me balkon deur in de hoop dat ik daar veilig ben, ook op slot, me raam dan, kreeg ik ook niet open. En toen ging het fout. Overal hoorde ik gegil en geschreeuw ze kwamen met z’n alle op me af het ware ongeveer 20 geesten. Dus ik begon te gille maar het leek of iemand zijn/haar hand voor me mond deed.

  Een tijd geleden was er ook een Meisje, ze had zwart haar en ze leek precies op mij, ze zei dat ze me overleden tweeling zusje was en dat ze Lisa de Vos heete. Ik schrok natuurlijk en begon meer te vragen. Ik heb nog nooit van mijn hele leven mijn baby foto boek gezien en die mag ik nog steeds niet zien. Maar ik weet niet of een geest kan voor doen voor iemand anders, ik had ook al Rozenwierook in me kamer maar dat mag nie meer van me ouders vanwege brandgevaar.

  Wat kan ik doen!!??

  Als je iets weet alsjeblieft mail me:

  [email protected]

    /   Reply  / 
 70. Michelle

  Ik woon nu al 2 jaar in een nieuw huis.. ik ben 15 jaar en al die andere 13 jaare woonden ik in 1 huis.. Het viel me op dat ‘s avonds er kinderen naast me bed kwamen zitten en met me praten en met me wouden spelen. Ik was natuurlijk jong dus begreep er niks van en was blij dat ik eindelijk een beetje vrienden had ( ik werd altijd gepest op de basis school )
  Sinds ik in het nieuwe huis woon wordt het steeds erger het is nou een oude man en die lacht me uit, soms neemt hij ook andere overleden mensen mee ( vooral mannen )

  Als ik vraag of ze weg gaan worden ze boos, dan gaan ze met de deuren slaan, met het licht knipperen, alles omgooien, en op de grond stampen. Sinds ik dat gevraagt heb waar schuwen ze met groene lichten, daar ben ik wel blij mee want dan kan ik ze verwachten. Laatst werd ik wakker van een fel licht ( Groen ) en ik denk onee ik moet weg ze komen eraan! dus ik spring uit me bed doe me badjas aan en wil naar me kamer deur lopen, ineens gaat het groene licht weg, het was pik donker en ik zag een moment niks meer. Ik rende naar mijn slaapkamer deur en wil de deur open doen, die zat op slot. Ik ren naar me balkon deur in de hoop dat ik daar veilig ben, ook op slot, me raam dan, kreeg ik ook niet open. En toen ging het fout. Overal hoorde ik gegil en geschreeuw ze kwamen met z’n alle op me af het ware ongeveer 20 geesten. Dus ik begon te gille maar het leek of iemand zijn/haar hand voor me mond deed.

  Een tijd geleden was er ook een Meisje, ze had zwart haar en ze leek precies op mij, ze zei dat ze me overleden tweeling zusje was en dat ze Lisa de Vos heete. Ik schrok natuurlijk en begon meer te vragen. Ik heb nog nooit van mijn hele leven mijn baby foto boek gezien en die mag ik nog steeds niet zien. Maar ik weet niet of een geest kan voor doen voor iemand anders, ik had ook al Rozenwierook in me kamer maar dat mag nie meer van me ouders vanwege brandgevaar.

  Wat kan ik doen!!??

  Als je iets weet alsjeblieft mail me:

  [email protected]

    /   Reply  / 
 71. natalie

  Toen ik 20 weken zwanger was heb ik ook iemand aan mijn bed zien staan. in de persoon van mijn man.Wij wisten op dat moment alk dat we een jongen zouden krijgen.Mijn nicht die ook iets van een gave heeft zij dat dat waarschijnlijk ons kind zou zijn.Sinds dat moment ben ik heel bang in bed. durf in het donker mijn ogen niet open te doen terwijl ons kind al geboren is.ik voel 1 of ander iets dat er nog iets zit.of zou dat gewoon komen omdat ik bang ben?ben 7 maart trouwens bevallen van een zoon

    /   Reply  / 
 72. shareen

  Ik lag een keer in me bed het was 5 minute later en ik sliep nog niet toen zag ik een meisje ik dag eerst dat het me zus was maar dat was het niet het meisje zag er zo uit: blond haar bruine ogen smal gezicht, ze zat bij het voeten eind.
  Me zus had ook een geest gezien ze zat er zelfde uit alls ik gezien had me zus was 10 jaar ze lach bij me vader en moeder tussen in en toen zag ze de geest om het hoekje kijken,
  Hoe krijg ik die geest weg ?

  mail me op dit e:mil adres

  [email protected]

    /   Reply  / 
 73. Arjanne

  Sorry, fout ingetypt, maar voor allen die deze reactie lezen, voor allen die zicht bezig houden met “geesten”, er is meer tussen hemel en aarde.
  Nogmaals de website http://www.bevrijdingspastoraat.nl

    /   Reply  / 
 74. kris

  goedemorgen,ik ben kris en moeder van een zoon van 15 jaar.afgelopen nacht beldde hij me via mijn mobiel,die naast mijn bed ligt wakker,helemaal in paniek.Dus ik naar zijn kamer,en hij zat in de hoek van zijn bed te huilen en helemaal in paniek te zijn.Ik rustig praten met hem,en het blijkt dat hij sinds ong.een week een lange dunne man met een lange jas en baard,zonder ogen neus enz…in de hoek van zijn kamer ziet,hij heeft ook een hoed op.Die man staat in een andere hoek van zijn kamer,en heeft een blauwige,lichte ggloed.Hij zei tegen mij,elke keer staat hij er weer,en ik stuur hem weg,maar hij gaat niet.Nu heeft hij bij mij geslapen,maar durft niet meer in zijn eigen kamer te slapen.Wie weet raad??

    /   Reply  / 
  1. Tara

   Hoi Kris,

   Ik heb geen idee wat het kan zijn,maar wel weet ik dat mijn (stief)neefje precies hetzelfde ziet. Alleen waren er bij hem altijd 3 van zulke mannen. Op een gegeven moment zijn er 2 weggegaan en is er 1 gebleven. Hij weet nu dat ze hem niks doen,maar is ook jaren bang geweest.

     /   Reply  / 
 75. enrico

  Een beeld is mij altyd by gebleven
  toen ik ne jaar of 3 was
  lag ik in bed met deur open(snachts donker)
  zag ik een mens achtig iets denk ik
  het had een gans zwart kleed aan met muts(vb gregorien cover cd)
  durfde niet kijke
  was bang dat het me zag
  en het liet me denk half meter zweven bove bed.dat is al wa ik weet.

    /   Reply  / 
 76. F.Floor (61)

  Karla, dat heb ik met dit blog ook al vaak meegemaakt. Er zijn 2 mogelijkheden:
  Schrijf je reactie even in Kladblok, die is via Start>alle programmas>bureauacc>Kladblok of Notepad en schrijf hier je reactie uit.
  Daarbij mag je Wordwrap NIET aanvinken en ook alle regels zonder wagenterugloop tikken behalve ander onderwerp. Je hebt dan copie.
  De 2e manier is in deze blog-editor alvorens je wegzendt de cursor bovenaan, druk Shift en pijltje naar benee zodat alles blauw wordt en onderaan gekomen druk je 2 toetsen namelijk Ctrl en de ‘Insert’ (of Ins).
  De txt zit nu in een los geheugengebiedje.
  Ben je dan weer de tekst kwijt dan zet je de cursor op het leeg gevonden veld en dump de geheugeninhoud met 2 toetsen: Shift en Ins.
  En daar verschijnt het zaakje weer en probeer het even opnieuw wil je?
  Andere blogs hebben dit probleem niet maar kennen vaak weer een ander manco, bv. dat de grafische code die je moet overtikken mangelhaft is – dit blog doet dat wel goed maar hier is het kraakbaar.

    /   Reply  / 
 77. Claudia

  Ik lag s’nachts in bed en ik zag me moeder ineens naast me bed staan.
  ik draaide me hoofd even weg en keek weer teurg en toen stond ze er niet meer.
  Later hoorde ik de ambulance en toen kwamen ze voor me moeder en die is dus nu overleden.

    /   Reply  / 
 78. Claudia

  ik lag in bed 26-03-96 en me moeder stond ineens naast me bed. Ik draaide me hoofd om en keek weer terug en toen was ze weg.
  Later hoorde ik een ambulance en toen was het voor me moeder die is dus overleden:S

  ik lag in bed en toen werd in wakker door kramp in me been en toen hoorde ik de volgende ochtend dat me oma overleden was 10-09-07

    /   Reply  / 
 79. Bo

  Mijn Kat van bijna 1 jaar mauwt de heledag door en sávonds is dat het ergste hij kijkt heel onrustig dan Naar het plafond enz En lijkt net of hij iets ziet Maar dr zit helemaal niks?Kan het zo zijn dat mijn kat geesten ziet

    /   Reply  / 
 80. Celine

  geachte

  deze morgen op 22/02/2008 omstreeks 5:30 zag ik opeens een grijze schim langs het raam voorbij zweven , zoals ik het kon zien was het een persoon met een lange jas , ik heb dit nog nooit eerder gezien , hoe komt het dat ik deze verschijnselen opeens begin te zien ? want vorige week heb ik ook nog lichten zien voor bij komen , net een zwevende trein , terwijl het bij ons niet eens een trein spoor is maar wel een gewone weg , kan u mij hier mee helpen ? want het doet me wel wat schrik krijgen

  want mijn vriend is bezig met het paranormale en hij komt er ook niet verder mee

  Met vriendelijke groeten

    /   Reply  / 
 81. Vish

  Vandaag 15 maart is er in een Surinaamse dagblad een foto verschenen van een jongen die een foto had gemaakt bij een recreatieoord te Para. Op de foto naast de jongen was er een “geest” te zien, vermeldenswaard is dat de jongen van wie er een foto gemaakt is nu ernstig ziek is. Ik zou heel graag willen weten, hoe dat kan, want sommige mensen denken dat het fototechniek is; maar toen ik die foto zag, stond ik even stil!

    /   Reply  / 
 82. sasien

  ik heb ook zo’n probleem maar dan ietsje anders :
  ik wacht altijd voor mijn trap en dan kijk ik naar mijn oude kamer en vlucht ik de trap af omdat ik iets achter me voel , iets je , ik kan het niet beschrijven , maar ik bleef eens staan ( zonder weg te rennen dus ) en ik knipperde met mijn ogen en zag een man , toen knipperde ik weer en de man was weg , ik voel sinsdien altijd hetzelfde bij de trap , echt waar en dit is geen droom zou ook iemand voor mij raad hebben ? want die man was eng , en wat ik altijd bij die kracht voel is absolut eng ,dus help mij ook plzzzzzzzzzzzzzzzzz
  ik ben wanhopig

  ps : dit is echt gebeurt want , nu ja dat weet ik nu eenmaal , ik heb al eens iets gezien wat er niet echt was dus ik weet het verschil echt ! want nu ja ik word er bang van , ik heb al een knuppel gekocht in spanje , maar ik hoor ze ook ze hebben ooit mijn naam zitte fluisteren 1 x maar ik vind het al eng genoeg op hulp te zoeken want k’ben bang :’(

    /   Reply  / 
 83. Anneke

  Toen ik nog in mijn vorige flat woonde 4 hoog hoorde ik geklop aan het raam ‘s nachts en ging het licht aan en uit ik durfde nooit naar bed te gaan omdat ik bang was en ik heb een kat en die blies ook zomaar maar ik woon nu eindelijk ergens anders en heb ik daar niet meer last van god zij dank

    /   Reply  / 
 84. Sh

  Waarom terugroepen…laten gaan is soms beter. Wie vangt een ziel op, als die tussen wal en schip beklemd raakt?
  Laten gaan zeg ik en liefde meegeven.

    /   Reply  / 
 85. Tiptodog

  Mijn echte , goedzienbare geest dat ik zag , was toen ik in de zetel zat, het was donker , mijn ouders sliepen nog en het was mooi weer buiten. Maar ik keek recht voor me naar de keuken, ik was aan het nadenken wat ik ging doen, plots zag ik een man precies, die liep in de richting van mijn kast met glazen, en daar lagen fotos in , in het raampje. Ik zag het voor 0.9 sec. ik ben erg geschrokken en rende naar mijn kamer..;

    /   Reply  / 
 86. Iris

  Nou ..toen ik mijn ogen dicht had en d8 aan iet sheel ergs… toen gaf er een donkere man mij een knipoog en die kwam toen ik mijn oegen dicht had ..ik schrok en gisteren weer ik zag een man een engerd !!! en soms als ik mijn ogen dichht heb zie ik een rood eng mannetje zo raar he ..
  Nou kan iemand mij dit uit leggen????
  Groetjes iris

    /   Reply  / 
 87. Gaby

  Zat gisteravond (best wel laat) tv te kijken maar mijn hond zat naast me in z’n mand. Plotseling begint me hond opgefokt te keffen en bleef kijken naar 1 punt. Dus ik zet de tv z’n geluid uit, want misschien hoorde hij iets. Geen geluid. Toen besefte ik het.
  Tijdje terug mijn moeder overleden. Waarschijnlijk was mijn moeder aanwezig en voelde mijn hond dat.

    /   Reply  / 
 88. Karla

  Hai Gaby, Waarom denk je dan dat het je moeder is en niet iemand anders? Voelde je het zelf ook?

    /   Reply  / 
 89. ronald

  Op zaterdag avond 22.10 13 juni heb ik een figuur gezien op de buitenste bunker van het kazzematte langs de afsluitdijk.

  Hij stond in het avondrood van de ondergaande zon in een leger uniform met ronde helm hoge laarzen en een soort van zee verrekijker, een langer type dan de normale kijker.

  Ik reed ongeveer 70 km per uur ivm wegwerkzaamheden. Het verbaaste me dat er iemand daar stond omdat het rondom met prikkeldraad was om de bunker. ik bleef er naar kijken omdat het een mooi gezicht was een soldaat op de bunker die keek naar de zee. en opeens was hij weg in een oogwenk. je zag hem verdwijnen.

  Geloof niet in geesten maar wat ik gezien heb zet mijn hele denkwijze op zijn kop. Het is te simpel om te zeggen dat het iemand was met een oud soldaten pak die toevallig daar aan het kijken was en in een gat viel of heel snel kan verdwijnen.

  Dit was in mijn beleving een verschijning van een duitse of amerikaanse soldaat. In iedergeval geen nederlandse want die hadden van die rare helmpjes.

  Bizar!

    /   Reply  / 
 90. Dylan

  Hallo toen net was ik bij mn buten toen ik naar de gang liep zag ik een zwarte verschijning die meteen weer verdweer ik probeerde te zeggen verdwijn uit dit huis en toen klapte de deur dicht van de slaapkamer [email protected]

    /   Reply  / 
 91. Wilma

  Vannacht werd ik wakker van een enorm geruis bij mijn oren. Ik voelde dat mijn hand werd vastgepakt en omhooggetild. Er zat een mannelijk persoon naast mijn die tegen me probeerde te praten. Ik was echter dusdanig in paniek dat ik niet heb kunnen reageren. Kan iemand mij vertellen: hoe kan ik hier het beste mee omgaan!?! Was dit mijn gids of iemand anders??
  Alvast thanx.

    /   Reply  / 
 92. Karla

  Hai Wilma, ik denk niet dat je bang hoeft te zijn hoor. Mocht dit je nog eens overkomen, dan kun je proberen de entiteit te vragen wie hij is, je gids of iemand anders. en als het iemand anders is kun je ook vragen wat hij wil.
  Ben je toch bang en heb je geen behoefte aan zijn aanwezigheid, dan kun je hem gewooon vriendelijk vragen jou met rust te laten, werkt vrijwel altijd.

  Succes en groetjes,
  Karla

    /   Reply  / 
  1. Layla

   Ik sluit me graag bij de reactie van Karla aan, Wilma. Succes ermee!

     /   Reply  / 
 93. steven

  hallo ik heb een vraag je voor u
  ik zelf heb keer gedaan geesten oproepen
  heb ze niet gezien of gehoord
  zou graag eens een geesten zien
  een afspreken ook voor terug te horen met bord
  soms lukt me niet voor terug te roepen wat moet voor doe weer een geesten te hebben ???
  kun jij me daarmee helpen a u b ! iemand geloven niet in geesten ik wilt hem bewijzen ze wel bestaan?! ze zeggen dood is dood kunt niet met overleden mensen praten daarmee wil ik hem zeggen dat wel kan ?! ik hoop een berichtje terug krijgen van u vriendelijk groetjes

    /   Reply  / 
 94. Paula

  Niet doen Steven, veel te gevaarlijk. Zeker als je het alleen maar doet om te bewijzen dat ze bestaan, daar komt narigheid van…

    /   Reply  / 
  1. Wilma

   Ik sluit me helemaal op deze reactie aan! Niet doen!!!

     /   Reply  / 
 95. carin

  Zulke *geestesverschijningen* komen er steeds meer in Nederland.Voor de meesten is dat een angstig moment,je weet,je ziet, je neemt waar en tevens zegt de denkvermogen,dat is raar.Angst, die moet je dan overwinnen,je open stellen en de confrontatie aangaan,dan is het met angst ervoor snel gedaan.Wat je waarneemt is iets om uit te leren,bespreekbaar maken,iets dat je aanzet tot denken.Elke geestesverschijning is er een,die bewezen is voor de persoon,die het waargenomen heeft.Dat is op dat moment het doel ervan.

    /   Reply  / 
 96. Memyselfandi

  Ik zit met een vraagje. Ik heb een hond van bijna 1 jaar. Toen ik haar net had, rende en speelde ze door het hele huis. Sinds een paar maanden, durft ze op bepaalde plekken in huis niet te komen. Ze buigt haar kop, en doet op een angstige manier onderdanig. Ook kijkt ze veel naar boven, waarna ze meteen buigt, of doet stappen terug. Ze loopt dan altijd ook achteruit terug. ze rent soms ook heel snel van de ene “veilige” kant naar de ander. Lokken met koekjes en snoepje naar enge plekken helpt niet. Als ik haar op zo’n plek vasthoud, gaat ze heel laag, en blijft echt stokstijf laag liggen, zonder de grond te raken.Ik voel gewoon hoe bang ze is. Als ik haar daarna weer veilig bij mij op de bank heb, ademt ze heel snel, en gaat haar hartje te keer. Ik vind het allemaal heel vreemd, en vind het heel zielig voor mijn hond. Ook heb ik een papegaai gehad, die dood ging kort nadat ik hem verplaats had. Ik droomde dat hij tegen mij praatte, (deed hij niet) en de volgende dag was hij dood. Ook heb ik gedroomd dat een vriend van mij, in mijn droom duidelijk zei dat z’n zoon was geboren, en die nacht was dat ook het geval. Vreemde dingen allemaal, en ik weet niet wat ik hier allemaal van moet denken. Anyone???

    /   Reply  / 
 97. carin

  Ik kocgr na het overlijden van mijn man een herderpup.
  In de woonkamer blafte zij tegen het plafond,steeds kijkend naar dezelfde plaats.Ik wist wat eronder was gebeurd.De hond weigerde op *die plaats* alles.Een raadsel,hoe kon die hond dat voelen,zien,weten?
  Vlak daarna wist ik vanalles voor het gebeurde,via dromen,visioenen.Na een BDE ben ik met open vizier in het leven gaan staan en alle *rare voorvallen* gaan opschrijven en me vooral in het paranormale gaan verdiepen en zo stap voor stap paranormaal geworden.
  Geen angst opbouwen en gewoon waarnemen.Meelopen in die cirkel van onverklaarbare dingen.Het komt steeds meer voor en is bespreekbaar voor de medemens, die ervaring heeft op dat gebied,zoals velen op paranormaal blog.Memyselfandy,jij bent niet de enigste,het ligt niet aan jou,jij bent gewoon gevoeliger ervoor en daardoor let je goed op je dromen,onthoudt ze en ziet dingen aankomen.
  Geen makkie,een vreemde gewaarwording,waaruit je veel kunt leren(parapsychologisch) en waarmee je echt geen buitenbeentje bent.Velen hebben dit,maar velen negeren het,willen het niet bespreken en sluiten zich er zo voor af.Een keuze voor ieder op zich.Verdieping erin en het bv. melden op het parapsychologisch instituut helpt al veel.

    /   Reply  / 
 98. Memyselfandi

  Carin, dank je wel voor je reactie. Ik sta er wel voor open. En zelf ben ik er ook niet bang voor. Ik vind het alleen erg naar voor mijn hond, omdat ik wil dat ze niet zo bang is in huis. Ik heb de geesten dan ook gevraagd, of ze naar het licht willen gaan, omdat ze mijn hond angstig maken. Maar het wil niet helpen. het laatste vreemde wat gebeurde, was dat er een leeg glas dat op tafel stond spontaan barste, terwijl ik tv aan het kijken was. Ik hoorde een vreemd geluid, en zag dat mijn hond ook reageerde. Dus dat ik niet de enige was die het geluid hoorde. En toen ik goed keek waar het vandaan kwam, zag ik dat het glas gebarsten was, en het was geen barst die recht liep, maar ik kon zo de hele bovenkant van het glas eraf halen. Zijn dit tekenen van aanwezigheid van iets, of is dit gewoon iets wat kan gebeuren? Ik ben niet bang, maar wil wel weten wat dit is, en wat ik nog meer kan verwachten. Een vriend van mij die geesten kan zien, die vertelde mij dat er een oude vrouw bij me is, dat zou heel goed mijn oma kunnen zijn. IK voel wel altijd dat ik op een of andere manier altijd beschermd wordt. Ik zou graag van iemand willen leren. Carina, kan je mij misschien advies geven hoe ik me zelf opener kan stellen, om meer door te krijgen, en het te begrijpen? misschien links naar sites waar ik meer info kan vinden? Nogmaal bedankt voor je reactie, en hoop dat je nogmaals van je te horen.

    /   Reply  / 
 99. carin

  Je hond voelt instinctief aan dat er een *spirit*,een entiniteit,aanwezig is.De angst van de hond is de angst van jezelf, die spiegelt.Als jij er in de toekomst makkelijker/zekerder mee omgaat,doet de hond dat ook,hij/zij voelt het via jou.Dat komt goed.Dat van dat glas is een teken,a sign van Genezijde.Iets/iemand, een overledene zet jou aan tot denken over je waarnemingen.Dat wil je geen angst bezorgen,maar je aandacht.Die energie vergt energie van jou en daar is een rede voor.Bij mij knapten de lampen spontaan,een voor een,elke dag was wel iets.De rado sprong midden in de nacht aan.Negeren kun je het niet,je moet snappen dat er meer is,iets wat je niet kunt zien,maar toch aanwezig is.Verdiep je erin,zet je over angst heen,lees er over,er zijn velen die het herkennen,maar niet willen erkennen.Lees eens het boek van Kees en Marijke van Aaldijk genaamd Vensters,over trancedente persoonlijkheid of boeken van Char,Wayne Dyer,niet morgen maar vandaag.Leer zeer bewust leven en gebruik je zintuigen en volg je gevoel.Medemensen reageren vaak erg heftig op iemand, die dit heeft,voelt,waarneemt.Mensen zijn hard met hun mening,omdat hun het niet waarnemen of het logisch willen verklaren.Volgens mij ben jij ook een erg gevoelige persoonlijkheid,die zich verdiept in het leven.Ga ervoor,jij bent niet gek,wat er rondom je gebeurd is vreemd,maar dient een doel,het verdient de aandacht.Ik zou zeggen stel je open en luister naar je innerstemmetje,er is iets dat je helpt,beschermd en je iets wil zeggen/leren.Het boek Paranormaal,niks buitengewoons van Joke Schols is ook verrijkend.Ik weet niet of lezen voor jou de manier is,maar het is een manier om ermee verder te gaan.En angst….probeer die telkens te overwinnen,zoek de rust in jezelf,je leert het stap voor stap,te snappen.

    /   Reply  / 
 100. anoniem

  probeer het al jaren te vergeten.
  Het is 13 jaar geleden, ik was toen 20 jaar.
  zat met mijn ex vriendje in een auto in het bos, te kletsen.
  Ik keek naar achteren (achterraam) en zag een mannetje, wit/grote handen/wit gezicht. leek op een lilliputter, gewoon een klein mannetje.
  Hij schrok ervan dat wij hem zagen, meteen zijn we weggereden maar het laatste blik dat ik van hem had, is dat ik zag hoe hij wegrende, verder het bos in.
  Nu ben ik moeder van 33 jaar en vergeet het soms…maar kan dat beeld niet vergeten.
  Op internet kan ik niets vinden….alleen flauwe grappen over bosmannetjes…begrijp ik wel maar heb het samen met mijn ex vriendje echt gezien, we waren absoluut nuchter en erg geschrokken.
  Zindsdien, NOOIT meer in de avond naar het bos gereden…!!
  Ik zoek mensen die ongeveer hetzelfde gezien hebben, ik wil uitzoeken wat ik daadwerkelijk gezien heb.

  gr. anoniem

    /   Reply  / 
 101. carin

  Proberen te vergeten is nooit een oplossing.In je achterhoofd onthouden,weten.Jou netvlies heeft *iets paranormaals* waargenomen.Dat hebben velen.Het roept angst op, maar dat is niet nodig.Is dat een reden om nooit meer in de avond de bos in te gaan??Zet je over die angst heen,het kan een eenmalige waarneming zijn,maar het is een teken voor jou geweest van iets of iemand,een verijking in je waarnemingsvermogen.

    /   Reply  / 
 102. anoniem

  bedankt Carin voor uw reactie.
  Ik heb er verder niet veel meer over nagedacht maar idd, zoiets vergeet je nooit meer.
  Het leek zo echt!!
  Is dit dan een verschijning of bestaan zij echt?

  gr. anoniem

    /   Reply  / 
 103. carin

  Dit kan een eenmalig teken zijn voor jou.Een geheugensteuntje dat er meer is.Een paranormaal iets,misschien een teken van een overledene die jou op zijn/haar aanwezigheid heeft willen attenderen.Het gevolg van zoiets is meestal angst,schuw en het willen wegstoppen,vergeten, je ervoor afsluiten.Tip van mij,stel je open,verdiep je er eens in,er is leesmateriaal genoeg erover en het terft zovelen,maar de bespreekbaarheid ervan is een moeilijkheidsgraad voor velen.Jij hebt dat gezien,jij weet.Iemand die het niet heeft meegemaakt staat er vaak bevooroordeeld tegenover.

    /   Reply  / 
 104. Michelle

  heey dit is iets heel raars wat ik heb mee gemaakt.
  ik zat met een vriendin in een restaurant en ik keek naast me
  en zag een hond die naar mij gromde zeker 10 seconde lang en opeens
  verdween hij langzaam ik keek nog eens goed om me heen of ik hem zag maar ik zag niks ik weet niet wat ik hier mee moet wil die hond me iets zeggen? ik weet het niet kan iemand mij advies geven?

  groetjes michelle

    /   Reply  / 
 105. allison

  ik heb ook problemen met geesten en heb net mijn lang verhaal gedaan en nu staat hij toch niet erop> balen! geen zin om het opnieuw te doen..kijken of dit gaat. test

    /   Reply  / 
 106. allison

  ik ben dan ook behoorlijk laat..laatste reactie nov 2010! jeetje
  waar kan ik mijn verhaal nou kwijt?

    /   Reply  / 
 107. carin

  Google PSW, Spirituele Cirkel, Generation Phoenix, Carin Vissenberg en mail.

    /   Reply  / 
 108. AMH

  Kan iemand mij van deze site even prive e-mailen?
  Alvast bedankt, A.

    /   Reply  / 
 109. Doortje

  Afgelopen nacht werd ik wakker en ineens zag ik naast mijn bed een man staan en ik zag hem heel duidelijk. Ik kon zijn gezicht zien, een oudere, kleine man met een vrij grote neus. Hij droeg een zwarte pet en een zwarte broek. Ik knipperde met mijn ogen en toen zag ik hem nog steeds. Ik zag geen licht om hem heen ofzo maar ik kon wel door hem heen kijken.
  Ik heb snel mijn ogen weer dicht gedaan want ik schrok enorm! Ik heb nog een half uur wakker gelegen met mijn ogen dicht.
  Ik weet zeker dat ik het niet gedroomd heb.
  Ik heb wel vaak het gevoel dat er wat om me heen gebeurt en dan vooral ‘s nachts maar zoiets heb ik nooit gezien en ik heb me er ook altijd voor willen afsluiten.
  De man kwam me ook helemaal niet bekend voor ofzo.

  Is er iemand die me kan helpen hiermee? Ik wil over dit onderwerp niet al te veel lezen op internet want anders durf ik misschien helemaal niet meer te slapen al ga ik dat zometeen wel proberen.

    /   Reply  / 
 110. Erin

  Hallo,

  Ik heb al zoveel dingen op spiritueel gebied meegemaakt dat ik niet eens weet waar ik beginnen moet.

  Ik zat een keer achter mijn pc en voelde dat er heel zachtjes achter in mijn nek geblazen werd.

  Ook heb ik een keer heel erg het gevoel gehad dat ik werd tegen gehouden om naar de keuken te gaan en voelde ( vanaf mijn bank ) hoe iemand van buiten naar binnen zat te kijken… dat was iemand in het een soort monniken gewaad..helemaal in het zwart met een grote capuchon op.

  Of dat ik dingen hoor vallen in de keuken of gang, en als ik ga kijken is er niks aan de hand.
  Dit soort dingen gebeurt niet af en toe maar dagelijks.

  Ik heb ook een keer gehad dat ik in de keuken koffie stond te maken en ha het gevoel dat er iemand achter mij stond, dus ik keek om en zag… een jonge jongen met kort zwart haar, vriendelijk gezicht en hij had een blauw/witte trui aan met horizontale strepen..het duurde maar een paar seconden en ik kreeg sterk de indruk dat hij met mij wilde koffie drinken.. dat was 1 keer gebeurd..verder niks negatief.

  Een paar weken geleden kwam ik terug van boodschappen doen en had een brood op het aanrecht gelegd, eenmaal in de woonkamer hoorde ik een plof in de keuken…toen ik ging kijken lag het brood op de grond.
  Of ik raak dingen kwijt in huis en vindt het later ergens anders weer terug.
  Terwijl ik alleen woon.

  een tijd geleden zat ik s’avonds op de bank tv te kijken en hoorde opeens heel dichtbij mijn oor iemand mijn naam fluisteren..Daar was ik erg van geschrokken en wil dolgraag weten wie dat was en waarom.

  2 jaar geleden heb ik iets meegemaakt wat voor mij erg traumatisch was en dat was dat ik s’avonds een film Paranormal Activity zat te kijken, volgens mij duurde die anderhalf uur, maar na een half uurtje kon ik niet verder kijken want ik werd in de bank gedrukt en had het gevoel dat als ik dat wel deed ik de tv bovenop mij zou worden gegooid.
  Dat gevoel wat ik toen had, zo vreselijk sterk..zal ik mijn leven lang niet vergeten.

  Dit soort dingen maak ik al jaren mee en altijd is het negatief, behalve die keer met die jonge jongen in de keuken.

  Ik sta op het punt te gaan verhuizen, veel spullen staan al in het nieuwe huis en ik slaap hier nog een week, maar ben erg bang dat er iets ergs staat te gebeuren omdat ik vertrek.
  Heel graag wil ik weten waarom mij dit allemaal overkomt want ik zit er erg mee.

  Of mail me prive

  [email protected]

  Bedankt!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>