Mijn ervaring: op bezoek bij een medium

Een medium raadplegen. Het is interessant, het maakt ons nieuwsgierig en soms kritisch, en we kunnen er soms veel aan hebben. Met die gedachte was ik al een tijdje op zoek naar een goed medium. Niet om contact te maken met overleden dierbaren of iets dergelijks, maar om mij een stukje raad en advies te geven. Al jaren was ik nieuwsgierig hoe zoiets in zijn werk zou gaan en een week geleden mocht ik het dan eindelijk ervaren.

Waarom ik nooit eerder de stap had gezet om een medium op te zoeken, terwijl ik dat toch wel wilde? Daarvoor zijn er verschillende redenen. Zo zijn er in dit wereldje heel wat personen die gebruik maken van de mensheid en je weet dus nooit van tevoren of je iemand hebt gevonden die echt bij je past en werkt vanuit zijn of haar hart.
Daarbij denk ik toch dat je niet zomaar een medium kunt bezoeken, enkel omdat je nieuwsgierig bent. Je moet ook nog eens klaar moet zijn voor zoiets. Nou, ik was er nu klaar voor!

Het medium dat ik uiteindelijk had ‘gevonden’, heet Karima. Ik had van veel lieve en betrouwbare mensen in mijn omgeving gehoord dat ze erg goed zou zijn in haar werk en dat ze een prettige persoonlijkheid is. Het voelde goed en ik was nieuwsgierig geworden naar Karima als persoon, dus ik ging er naartoe.

Ik had geen vraag voor haar. Ik heb altijd het idee dat de kosmos mij vanzelf vertelt wat ik nodig heb om te horen en ik denk dat dat een goede instelling is als je naar een medium gaat.
Toen ik bij Karima aan was gekomen en comfortabel in haar kamertje zat, begon ze te vertellen. Of op te lezen eigenlijk. Ze had de reading zelf namelijk al van tevoren gedaan, door op afstand verbinding met mij te maken. Dat was voor haar de beste manier om te werken zei ze, want anders komt er te veel in een keer op haar af en zou ze ook moeite hebben met het overbrengen van de ‘boodschap’. Ik vond het zelf ook een erg prettig idee dat ze zich in alle rust met mijn energie had verbonden en het bovendien op papier had gezet, zodat ik het nog eens kan nalezen.

Omdat het een erg persoonlijk verhaal is geworden ga ik je niet alles vertellen, maar neem van mij aan: alles wat ze zei klopte!
Zo vertelde ze me als eerste dat ze moeite had om verbinding met mijn hart te maken, omdat ik niet goed in contact sta met mijn hart en erg veel in mijn hoofd zit. Ja, dat is een thema dat behoorlijk speelt in mijn leven en waar ik juist nu erg mee bezig ben. Meteen herkenbaar dus!

Al binnen enkele minuten had Karima het voor elkaar: de tranen rolden over mijn wangen. Ze raakte me diep in mijn hart door me precies te vertellen wat ik moest weten over de situatie waar ik mij nu in bevind.Ik kreeg dingen te horen die ik natuurlijk ergens al wist, maar het was wel goed om die bevestigd te krijgen. En, nog veel prettiger: ik kreeg advies over hoe ik ermee om kan gaan om het allemaal wat soepeler te laten verlopen in mijn leven. Ik wandel de goede weg, zei ze, maar er zitten nog te veel onnodige hobbels in die weg. Dat kan anders!

Het is pas een week geleden dat ik bij dit medium in haar kamertje zat, maar ik merk nu al dat het een groot effect heeft op mijn leven en hoe ik omga met de dingen die in mijn leven spelen. Dat ik meer vanuit mijn hart moest leven wist ik al, maar hoe dat ook alweer gaat, daar werd ik door Karima aan herinnerd.

Wil je ook eens een medium raadplegen? Kijk dan eens op de website van Karima Chafia, ik kan je haar van harte aanbevelen!

Ben jij weleens bij een medium geweest? Wat is jouw ervaring?

Heb jij ook iets wat je mij wilt laten ervaren en waarover je later terug kunt lezen op Spiritualiteit.blog.nl? Neem dan contact met mij op!

Lees ook:Spiritueel Kerstcadeau 3: Reading van Medium Karima Chafia
Lees ook:Karima Chafia over haar mediumschap
Lees ook:Medium Karima start met webshop. Met gelukszakjes!
Lees ook:Je hart volgen: van weten naar ervaren
Lees ook:Je hart volgen: van weten naar ervaren

13 Reacties // Reageer

13 thoughts on “Mijn ervaring: op bezoek bij een medium

 1. Mediums

  Veel mensen zijn skeptisch over het bezoeken van een medium. Maar erg goed dat je die stap hebt gemaakt. Een betrouwbaar medium kan iemand echt helpen om persoonlijke problemen aan te pakken.

    /   Reply  / 
 2. Bob

  Mooi stuk!

    /   Reply  / 
 3. nadia71

  hoi ik heb ervaring met een telefonische medium die met tarotkaarten werkt. is gewoon eerlijk en neemt ook echt de tijd voor je. je kan ook bel afspraken maken zodat je niet in de wacht hangt etc echt ideaal. ik zweer bij haar en raad der ook zeker aan iedereen aan! ze heet evelien en als ik mij niet vergis is zei optie 2 op de lijn(ze werken met zijn tweeen) en geven ook groepsavonden voor bijv een club vriendinnen.

    /   Reply  / 
 4. Piet

  Goed en informatief stukje, denk dat veel mensen hier iets aan hebben…

    /   Reply  / 
 5. Laura

  ben jaren gegaan naar een medium… alleen bedrog en afzetterij… heb ook andere ‘betrouwbare’ mediums geprobeerd, maar zijn allemaal uiteindelijk bewezen als onbetrouwbaar… en dat merk je op je rekening… dus voor diegene die nog op zoek zijn naar een medium, ga maar lekker je geld ergens anders aan uitgeven…

    /   Reply  / 
 6. Pingback: Medium Karima start met webshop. Met gelukszakjes! | Spiritualiteit

 7. sasja

  hallo heb ook meerder medium geprobeerd
  iedere medium is anders ik heb ook telefonische consulten gehad
  en meerdere gesprekken . het is best waar wat ze zeggen maar uiteindelijk moet je het toch zelf doen is mijn ervaring.
  mijn laaste medium heb ik echt bezocht dat was een aparte ervaring
  ik had er wel beter op voorbereid moeten zijn .

    /   Reply  / 
 8. T.Huisman

  Ook de persoonlijkheid speelt mee. Je merkte dat er sommigen waren die gewelddadig en misdadig waren. Wie weet wel letaal of fataal. Ze willen zo graag beroemd zijn dat iedereen en alles er voor moet wijken ook als gaat het ten koste van levens. Ze willen hoe dan ook interessant gevonden worden. het maakt hun niet uit of dat ten koste van een leven gaat. Onschuldige dupes die klachten kregen en die rommel van hun die kon een ander weer oplossen, of die zat er mee. Schaamteloos zonder gene of zelfkritiek. De wereld is te klein als sommigen terecht hun beklag doen na schade. Probeer daar maar eens tegen in te gaan en je recht te halen. Na jaren zitten ze er nog terwijl ik denk dat het ten koste van veel meer mensen is gegaan. Zij zijn hun vergeten. Zij voelen zich zo goed en belangrijk dat zei iedereen over het hoofd zien en zelfs het leven van dat van een ander. Het heeft eerder klachten onheil en ontreddering en leed geboden in plaats van heil. Het is nog een vrij beroep. Als je mensen afzonderlijk van elkaar over diezelfde persoon hoort klagen met het zelfde dan spreekt dat voor zich. Ze weten er zich toch wel weer uit te praten. Ze denken ook nog heel goed te zijn. Ik hoop dat mensen in bescherming worden genomen hier naar toe te gaan.

    /   Reply  / 
 9. Knieper

  Een medium moet zijn vak verstaan en daar zijn er niet zo veel van. Er zijn er die er een rommeltje van maken en klachten hebben veroorzaakt. Ze willen makkelijk aan geld komen zonder inspanning hier voor te doen dan zich ook nog filmster artiest god of royal willen voelen die zich verheven boven mensen opstelt. Mensen neerhalen om er een goed gevoel van te krijgen. Het is ongehoord. Ze voelen iemand aan die je tegenstander is en waar je mee zit en geven je dat dan juist zodat je het dubbel last van hebt. daar waar niemand op zit te wachten en zich dan ook nog belangrijk vinden. Het lijkt wel grootheidswaanzin, syfilitische hoogheidswaanzin. Vind je het gek dat men dan kade telefoontjes krijgt. Als mensen hun er mee confronteren zijn zij weg. Van al die mooie woorden die zij hebben gedaan weten ze niets meer van af en het lijkt nu wel het tegenovergestelde te zijn dan waar het eerst op leek. Machtige verhalen over eigen grootheid en successen opdissen. Ze voelen zwakheden van iemand aan en daar spelen ze op in of hier vallen ze je op aan en maken die belachelijk alsof dat het goedmaakt na dat wat zij misdaan hebben. Alsof zij daar toe gerechtigd zijn. Ik haat iedereen and i love to hate and I hate to love. Ze zijn niet bindend. Het is bla bla quatz en gezever en gebeuzel en geklets en gelul. Geen excuses maar het tegendeel. Ze vinden ook nog dat je kwetst als je zegt nadat wat zij hebben misdaan. dat is nog een trap na dat ze je dan ook nog over willen leveren aan politie justitie en vervolging politiebezoeken en arrestatie en cel en gevangenis en dwangopname. En zelf zeiden ze van die ander die het zelfde deed nou bij ons had je dat niet gekregen terwijl zij prompt het zelfde doen en nog erger. je recht krijg je niet en schrijf je hier over dan zeggen ze ook nog dat je je belachelijk maakt en dat je plat en banaal bent en ordinair. Zonder onderscheidingsvermogen van wat kan en niet kan te hebben.Dit terwijl zij dat wel van anderen zeggen maar zelf ook zo zijn. Ze doen het alleen maar om beter van je te worden. Ze horen thuis in de Parijse voorsteden.

    /   Reply  / 
 10. T.

  Boosdoeners en zware misdadigers dat zijn mediums en astrologen. Als die goeien een petitie hadden aangeboden het veiliger te maken voor andere onschuldige mensen. het zijn zelf platte parasieten en banaal Zij hebben een hele hoge dunk van zich zelf en denken dat zij alles kunnen maken en die ander niets. Het is met recht eenrichtingsverkeer. Zij menen er niets van. het gaat hun niet om het verhevene. Inhoud hebben ze niet dan om het wereldse belang en dat is roem macht controle en geld en mensen, graag arm en ongelukkig zien om er beter van te worden. Geil op onheil. Quasilollig over ernstige dingen en plezier hebben in het verdriet van die ander en tegelijkertijd het beste wensen maar achter je rug om de tong uitsteken. Wat leeg en hol. Het is alleen de buitenkant maar. Nep en fake en kitscherig. Als een dier. De een moet zo zijn als die ander terwijl zij eest zeggen anderen in hun waarde te laten. Hoogmoed komt voor de val. Je zoekt de probleem op als je daar komt en dan ook nog voor geld en die reiskosten. Hoe durven ze. Sommigen schamen zich nergens voor en aanstellerig doen. Het zijn vaak de goeien want die hebben het niet in zich en zouden het zelf nooit bij een ander doen. Vaak zijn het wat simpele en sentimentele mensen die daar komen. Mensen zijn niet meer dan dingen om te gebruiken voor hun eer. Die zien ze niet als levende wezens met een ziel vandaar zielloos en plat, en oppervlakkig. .

    /   Reply  / 
 11. Denise Leeuw

  Ik was zelf ook altijd best sceptisch over paragnosten en helderzienden. Zeker omdat het vaak zo zweverig benaderd wordt, met wierook, engelenmuziek en kaarsjes etc. Totdat ik via een goede vriendin bij Praktijk De Leon in Hendrik Ido Ambacht kwam (tussen Dordrecht en Rotterdam in).
  Eindelijk iemand gevonden die gewoon heel goed is! Geen vaag gedoe, maar juist heel concreet en specifiek. Intussen heb ik al een aantal readings gedaan bij haar en nu coacht ze mij ook. Ik woon zelf niet erg in de buurt, dus het is heel fijn dat ze de readings ook telefonisch en via Skype doet.
  Dus, ben je opzoek naar een serieuze, goede paragnost? Maak dan een afspraak bij haar. Het is het geld en de moeite zeker waard!
  Ik hoop dat jullie er wat aan hebben. Succes!!

    /   Reply  / 
  1. Eliza de G

   Ik was eerst ook altijd sceptisch denise,, maar weet inmiddels wel beter.

   Fijn dat ook jij fijne ervaringen hebt gehad inmiddels

     /   Reply  / 
 12. Magda

  Goede helderziende ervaringen heb ik met magda die legt kaarten 0620820491 echt super goed

    /   Reply  / 
  1. Zafar Jehat

   Mooi informatief stuk!

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>