Spiritualiteit.blog.nl stopt

Het netwerk van themablogs binnen Blog Online gaat stoppen. Dat betekent dat ook het doek valt voor Spiritualiteit.blog.nl per 31 maart 2018.

end-2042304_640

[Bron beeld: Pixabay]

Met veel plezier heb ik dit blog een paar jaar gerund. Verhalen gemaakt, acties gehouden, persberichten gepubliceerd. Een mooi excuus om af en toe een boek te lezen over bewustzijnsontwikkeling, een yogalesje mee te pakken of een event te bezoeken.

Maar nu houdt het op.

De kosmos stuurde me al een tijdje die kant op. Denk ik – met de kennis van nu. Dit blog was een hobby. Werk ging voor. Kinderen gingen voor. Vrienden gingen voor. Ik blogde elk jaar minder.

Het was op.

Ik ga me bezinnen op wat ik nu wil. Een eigen blog maken, waar ik echt mijn persoonlijke stempel op kan drukken? Verbinding zoeken met anderen en via een bestaand platform verder bloggen? Of gewoon loslaten en kijken waar mijn belangstelling mij brengt?

We zullen zien.

Jullie bedankt voor het lezen, het volgen en het liken op social media!

Lees ook:Spiritualiteit-blog bestaat 1 jaar!
Lees ook:De spirituele kant van consuminderen
Lees ook:Energiestroom in een gezin: welke impact heeft dat?
Lees ook:Mijn ervaring: op bezoek bij een medium
Lees ook:Paranormaal-blog in opstand voor paragnosten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>