De Magische Cirkel – Saskia de Bruin

Een magische cirkel is een tempel die je zelf kunt creëren en weer afbouwen. Het is een veilige en krachtige plek, waar mensen elkaar ontmoeten om hun eigen krachten te ontwikkelen en te versterken. Saskia de Bruin heeft een heel boekje gewijd aan deze natuurlijke tempel, genaamd De Magische Cirkel.

 

In een magische cirkel is ruimte “om gehoord en gezien te worden, precies zoals je bent,” vertelt de Bruin. “In de cirkel ontdek je wat het is om bij elkaar uit te rusten. Rusten in het contact met anderen houdt in dat je niets hoeft te veranderen, te verbeteren, in te houden of op te houden.”

In het boekje De Magische Cirkel kun je lezen hoe het mogelijk is om, met een groep(je), zelf een cirkel op te bouwen en de kracht hiervan te ervaren en steeds weer te vergroten. Er worden bovendien vijfentwintig ‘toverformules’ gegeven, waarin alle aspecten van de magische cirkel worden aangereikt.

De Magische Cirkel – Saskia de Bruin
ISBN 90 77247 24 6

Kende jij dit boek al? Wat vind je ervan?

Lees ook:“Ervaar de helende kracht van De Cirkel”
Lees ook:Nieuwe site voor Magische Spirituele Reizen
Lees ook:De Cirkel als plattegrond van het leven
Lees ook:Saskia Beugel genomineerd voor Vrouw van het Jaar Wildcard
Lees ook:Het pad van de Godin volgen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>