Enige minsdstyle magazine Happinez zeer succesvol

Wanneer je een kiosk of boekenwinkel binnen gaat en je het tijdschrift Happinez ziet liggen, zie je dat het een extraatje heeft: het embleem ‘Tijdschrift van het jaar’.
Jaarlijks reikt een jury van het Nederlands Uitgeversverbond prijzen, de Mercurs, uit aan de Nederlandse publiekstijdschriften. In december 2005 kreeg Happinez de Mercur voor Tijdschrift van het Jaar.

Happinez is het eerste echte mindstyle magazine. Een tijdschrift wat elke twee maanden verschijnt voor mensen die geïnteresseerd zijn in zingeving en verdieping in combinatie met een pure, stijlvolle manier van leven. De onderwerpen die in Happinez worden behandeld hebben te maken met psychologie, wijsheid en spiritualiteit. “Een zoektocht naar wijsheid, naar inzicht, naar evenwicht. Op ons pad ontmoeten we mensen die ons kunnen inspireren,” laat hoofdredactrice Inez van Oord op de website van Happinez weten. “We zoeken naar bronnen die ons wijzer, gezonder, gelukkiger maken.”

De Mercurs werden uitgereikt tijdens het tijdschriftengala, waar Happinez de titel Tijdschrift van het Jaar kreeg.
Vooral initiatiefneemster en hoofdredacteur Inez van Oord van Happinez werd door de jury geprezen voor de oorspronkelijke wijze waarop zij het eerste en tot nu toe enige mindstyle magazine in Nederland succesvol in de markt zet. Er werd naar de mening van de jury met deze glossy over zingeving en schoonheid een totaal nieuw segment gecreëerd.

(Bronnen: Happinez en Mercurs)

Lees ook:Glow in de dark-cover voor Happinez
Lees ook:Inez van Oord winnaar Beste Spirituele Boek 2016
Lees ook:Nieuw: Yoga magazine
Lees ook:Jan Mulder schrijft essay Maand van de Spiritualiteit
Lees ook:Happinez en de Bijenkorf organiseren signeersessie met Susan Smit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>