Helder het nieuwe jaar in met Superbrain Yoga!

De feestdagen zijn weer achter de rug en het nieuwe jaar is begonnen! 2015 belooft een bijzonder jaar te worden, verscheidene astrologen markeren het als een jaar van de manifestatie. We kunnen komend jaar onze dromen manifesteren en vanuit onze passie leven; de sterren staan in ieder geval gunstig! Dit betekent niet dat we lekker achterover kunnen leunen, we moeten er wel iets voor doen. Mentale helderheid is vereist en de zuivere intentie om niet voor jezelf en je eigen gewin te werken, maar in dienst van het grotere goed. Om mentaal helder te blijven is er nu een simpele dagelijkse oefening die hooguit 3 minuten kost: Superbrain yoga van Master Choa Kok Sui. 

Superbrain Yoga is een geavanceerde techniek, beschreven en onderzocht door Master Choa Kok Sui in zijn boek “Superbrain Yoga”. De techniek heeft als doel om de mentale prestaties bij een persoon te verbeteren en emoties te helpen reguleren. Superbrain Yoga is gebaseerd op de principes van acupunctuur, waarbij diverse energiepunten worden gestimuleerd. Deze energiepunten hebben een versterkende werking op de hersenen en haar functies.

Diverse wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat Superbrain Yoga een sterk positief effect heeft.

De voordelen van regelmatige beoefening van Superbrain Yoga volgens Master Choa Kok Sui:

- Je hersenen beter te laten functioneren door ze effectief op te laden
- Je mentale capaciteiten te versterken
- Je creativiteit te stimuleren
- Je innerlijke vrede te vergroten
- Je psychologische stabiliteit te versterken en stress te verminderen
- Je energielichaam komt beter in balans
- Je intuitie te versterken

En dat bereik je door een paar minuten per dag Superbrain Yoga te beoefenen.
About_MasterChoaKokSui
Aanstaande woensdag 7 januari organiseren Vivek Joshi en Isabel Sips een workshop Superbrain Yoga in Haarlem. Doe mee met de workshop en leer deze bijzondere oefening aan je kinderen! Het is gebleken dat kinderen veel baat hebben bij de beoefening van Superbrain Yoga. Je krijgt theorie en praktijk oefeningen, leert veel te experimenteren zodat je alle ins en outs leert van deze bijzondere techniek. Het is een interactieve informatieve dag. Deze workshop gaat niet over yoga voor het fysieke lichaam. Het is een simpele oefening om je hersenen te stimuleren. We zitten tijdens de workshop op een stoel en lenigheid is niet vereist.
{Wil je je opgeven voor de workshop? Er zijn nog plaatsen vrij. Kijk op de website Pranic Healing Isabel}
{Klik hier voor een informatie filmpje over Superbrain Yoga op YouTube}

Lees ook:Pranic Healing Training
Lees ook:Vandaag geen oefening
Lees ook:Workshop Pranic Healing
Lees ook:Leef jij je ideale leven?
Lees ook:‘De toepassing van mantra’s in het dagelijkse leven’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>