Ontdek de voordelen van gronden

De voordelen van gronden zijn legio. Gronden of aarden is een concept dat we veel tegenkomen in boeken over energetisch werk. Wat is het precies? En wat heb je eraan?

voordelen van gronden
[Copyright foto: Giuliamar via Pixabay]

We hebben allemaal een energetische connectie met de aarde. Ons energieveld is aangesloten op het magnetische veld van onze planeet. We worden door de aarde op die manier gevoed: we kunnen zo overtollige energie afvoeren en helende energie opnemen.

Voordelen van gronden
Wie goed gegrond is, zit lekker in zijn vel. Je herkent mensen met een goede gronding direct. Ze zijn relaxed van nature, voelen zich veilig in de wereld en worden niet zo snel van hun stuk gebracht. Moeilijke dingen in het leven verwerken ze goed.

Helaas is bij de meeste mensen echter de gronding verzwakt. We leren als we opgroeien om in ons hoofd te zitten. We denken meer en boelen minder. Met als gevolg een verstoorde energiebalans en een zwakkere gronding.

Met eenvoudige energetische oefeningen kun jezelf opnieuw gronden en de verbinding met de aarde herstellen. Lees onze 7 praktische tips om jezelf energetisch te aarden!

Lees ook:7 praktische tips om jezelf energetisch te aarden
Lees ook:Aarden en energetisch opladen
Lees ook:Themamiddag ‘Gronden en aarden’
Lees ook:Best gelezen spirituele blogs 2014
Lees ook:Omgaan met entiteiten en zware energie

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ontdek de voordelen van gronden

  1. coen terveld

    gewoon op blote voeten lopen,ook doorgras,op koude ondergrond,gr.coen

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>