Shortlist Beste Spirituele Boek 2016 bekend

Wat wordt het beste spirituele boek van 2016? Met de start van de Maand van de Spiritualiteit is de shortlist gepresenteerd. Met vijf bijzondere titels die je niet mag missen. Eind januari wordt de winnaar bekendgemaakt. 

Beste spirituele boek 2016
[Copyright beeld: Maand van de Spiritualiteit]

Sterker dan ooit van Brené Brown (A.W. Bruna Uitgevers), Mindful communiceren van Susan Gillis Chapman (Uitgeverij Ten Have), Go East van Stine Jensen (Ambo|Anthos),  Als jouw leven een cirkel is, waar sta je dan? van Inez van Oord (Kosmos Uitgevers) en Altruïsme van Matthieu Ricard (Uitgeverij Ten Have) zijn genomineerd voor de vakjuryprijs Beste Spirituele Boek 2016.

Daarnaast kent de jury eenmalig een eervolle vermelding toe aan het boek Handboek Mindful Ouderschap van Jon & Myla Kabat-Zinn (Kosmos Uitgevers).

De vakjury, bestaande uit Jacobine Geel (presentatrice KRO-NCRV), Kitty Geerts (boekhandelaar bij boekhandel Haasbeek Zoetermeer) en Marije van Beek (redacteur Trouw), zal uit de shortlist een winnaar kiezen.

Lees ook:Verkiezing Beste Spirituele Boek 2015
Lees ook:Beste Spirituele Boek 2012: ‘Spirituele oplossingen’ van Deepak Chopra
Lees ook:Beste Spirituele Boek 2015: Liefdesbang
Lees ook:‘Het boek der geheimen’ (Advertentie)
Lees ook:Jon Kabat-Zinn geeft lezing in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>