Magische Liefde

Men vraagt mij vaak of ik me ook bezighoudt met liefdesmagie. Over het algemeen verstaat men hieronder het aantrekken van een bepaalde persoon; iemand verliefd laten worden op iemand anders.
Een film of een tv-serie waar magie in voor komt, of gewoon een gesprek over het onderwerp. Bijna altijd komt in combinatie hiermee het thema ‘liefde’ aan bod. Op de een of andere manier associeert men dit toch met elkaar. En waarom ook niet? Want is liefde niet magisch? Mensen die hevig verliefd zijn stralen dit uit, er hangt een bepaalde energie om hen heen. En deze voelt magisch.

Maar als je mensen gaat dwingen zich zo te voelen, dan kan dat niet lang goed gaan. Mijn antwoord op de vraag of ik me bezighoudt met dat soort liefdesmagie is dan ook ‘nee’. Via mijn website krijg ik vaak e-mailtjes van mensen die hopeloos verliefd zijn op iemand die hen totaal niet ziet staan. Ze willen weten of ik iets voor ze kan doen, ‘een ritueeltje ofzo’. Ze vragen me dan of ik ervoor kan zorgen dat die ander verliefd op hen wordt. Maar dat doe ik niet. Want de liefde moet vanzelf komen. En gebeurt dat niet, dan kom je in de toekomst vast wel iemand anders tegen die veel beter bij je past.
Opvallend is dat de veel van zulke verzoekjes komen van jonge mensen, vanaf een jaar of veertien. Zij denken bij de eerste verliefdheid de liefde van hun leven te zijn tegengekomen en dat hiermee hun leven compleet is. Als blijkt dat hun liefde niet wordt beantwoord kan dat natuurlijk flink tegenvallen. "Als ik er nou maar voor kon zorgen dat hij toch verliefd op me wordt, dan zou alles goed komen" denken zij dan.

In de Moderne Hekserij en de magie bestaat er een ‘ongeschreven’ (ik schrijf het woord tussen aanhalingstekens, omdat tegenwoordig niets meer onbeschreven is) regel die luidt: alles wat je doet komt driemaal bij je terug. Dit houdt in dat al het goede wat je doet in drievoud wordt beloond, maar ook al het slechte komt drievoudig bij je terug. Een goede reden om ons te houden aan een andere regel in de Hekserij: doe wat je wilt, zolang je niemand schaadt. Wanneer je iemand tegen zijn of haar wil verliefd op iemand anders laat worden, dan schaadt je die persoon. Je geeft hem niet de keuze en dat is verkeerd. Daarnaast geloof ik dat er ook nog zoiets is als lotsbestemming en daar mag je niet mee knoeien.
Het gevaar wanneer je iemand tegen zijn of haar wil verliefd op je laat worden is dat minstens een van de partijen heel ongelukkig kan worden. Dat kan jij ook zelf zijn, want wie zegt dat degene van wie jij wilt dat hij van je houdt, ook echt de persoon is waar jij je hele leven mee wilt delen. Als jullie niet voor elkaar bestemd zijn kunnen twee mensen heel ongelukkig worden, denk ik. Als je door middel van magie iemand van je laat houden, zul je voor de gevolgen moeten instaan. En daarom houden zullen Heksen nooit magie voor dit soort doeleinden gebruiken.

Als je aan een Heks vraagt wat het verschil is tussen witte en zwarte magie zul je waarschijnlijk te horen krijgen dat de magie niet wit of zwart (lees: goed of slecht) is, maar alleen de intentie van de persoon die het magisch werk uitvoert kan dit zijn. Ook ik geef meestal zo’n soort antwoord, maar ik denk ook dat wanneer er zoiets zou bestaan als zwarte magie, het magie zou zijn waar niet om gevraagd is. En liefdesmagie is daar een voorbeeld van. Een Heks voert vrijwel nooit ongevraagd magisch werk uit, zelfs niet als het gaat om een genezing.

Heksen houden zich wel bezig met liefdesmagie als we het hebben over het aantrekken van liefde, maar niet van een bepaalde persoon. Iedereen zal vroeg of laat liefde tegengekomen, maar met magie kun je dat proces een beetje versnellen. Voor mij persoonlijk geldt echter dat ook dit soort liefdesmagie alleen in zeer extreme gevallen wordt verricht.

Liefde is heel mooi, maar kan ook minder leuk zijn. En het kan al voor genoeg problemen zorgen wanneer je je niet met al die energieën bemoeit. En waarom zou je ook? Want zonder invloeden van buitenaf is liefde toch al magisch genoeg?

Lees ook:Spiritueel daten, afl. 2: Een heksenritueel
Lees ook:Recept 9: Liefdeslotion van Laurie Cabot
Lees ook:De Magie van de Liefde – Phyllis Curott
Lees ook:‘Ik ben een Heks’
Lees ook:Win 2 toegangskaarten voor het Magisch Festival in Rotterdam!

68 Reacties // Reageer

68 thoughts on “Magische Liefde

 1. jennifer van logchem

  hoi layla!
  ik kom uit hoogvliet en ben al 3 jaar opzoek naar een dichtsbijzijnde coven.
  ik vroeg me af of jullie ook een coven hebben en of jullie nog mensen erbij willen hebben?
  ik hoop dat je me hierbij kan helpen.
  groetjes jennifer.

    /   Reply  / 
 2. Layla

  Hai Jennifer,
  Ik zit niet in een officiele coven, wel in een rituelengroepje. Maar een coven vindt je niet zomaar, die komt vanazelf op je pad. Tien jaar geleden ging ik er ook naar op zoek, ik wilde heel graag bij een coven, maar later bleek dat ik veel liever alleen werkte en nog helemaal niet toe was aan groepswerk.
  Misschien is het handiger om even te mailen, dat kan via [email protected].
  Groetjes,
  Layla

    /   Reply  / 
 3. Cindy

  Hoi Layla,

  Wat leuk om je blog te lezen.

  BB
  Cindy

    /   Reply  / 
 4. Layla

  Dankjewel Cindy! B*B

    /   Reply  / 
 5. hmmmmmm

  Lelijk hoor neppe mensen
  ga wat beters doen
  hiihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihih

    /   Reply  / 
  1. george

   Is dit wat?
   Bent U hhmmmmmm mogelijk paranormaal begaafd?

     /   Reply  / 
 6. peetje

  ik heb ooit iets gelezen en zou graag weten als dit waar is.
  als je liefdesmagie uitvoerd op iemand persoonlijk heb je misschien kans dat die persoon je gaat verstikken met zijn liefde en op het moment dat je er vanaf wil deze je blijft lastig vallen, en daar heb je dan zelf voor gezorgd als zoiets gebeurt.
  is het mogenlijk dat je dan ooit zo’n last krijgt met iemand?

    /   Reply  / 
 7. Layla

  Hai Pettje, liefdesmagie op iemand anders uitvoeren kan zeker voor ernstige gevolgen zorgen!
  Wanneer je dit doet, dwing als het ware om iemand verliefd op je te laten worden, dmv magie en dit is dus geen ware liefde. Jemag niemand ergens toe dwingen en je zult zien dat het ernstige gevolgen heeft als je dit wel doet. Hoe het resulteert is verschillend, maar jouw voorbeeld zou kunnen gebeuren.

    /   Reply  / 
 8. peetje

  de kaarsen die je brand in magie voor de 4 windstreken en god en godin,als je diezelfde magie een paar keer moet herhalen mag je dan telkens de zelfde kaarsen gebruiken als je ze niet helemaal op hebt gebrand?

    /   Reply  / 
 9. Layla

  Daar verschillen de meningen over, Peetje.
  Als ik het goed begrijp heb je het over het opnieuw gebruiken van de kaarsen, maar wel voor hetzelfde doel (en dezelfde ‘spreuk’). Dan is het over het algemeen heel goed om dezelfde kaarsen een aantal dagen achter elkaar te gebruiken. De energie van de kaars blijft dan naar hetzelfde doel gaan, dus dat is heel goed.

  Verder probeer ik kaarsen voor het gebruik van magie altijd zo lang mogelijk te laten branden. Maar als je weg moet of gaat slapen oid is dit niet zo veilig. Als het magisch werk dan voltooid is en dus niet herhaald hoeft te worden bewaar ik de rest van de kaars in een doos, bij andere kaarsdelen. Als ik genoeg heb reinig ik de kaarsen en smelt ik ze om er nieuwe van te maken.

  Ik hoop dat mijn antwoord een btje duidelijk is, Peetje.

  Groetjes,
  Layla (redactie)

    /   Reply  / 
 10. peetje

  ok merci,
  goede tip van die kaarsen te smelten

    /   Reply  / 
 11. verdriet

  Ik zit met een probleem Het is uit omdat hij heel erg boos is op me omdat ik iets heb gedaan wat hij heel erg vind. Zijn broer was niet met onze liefde eens en heeft ons uit elkaar gedreven. Ik wil hier graag iets aan doen, bijv dat hij niet meer boos op me is en die dingen die er gebeurd zijn vergeten en vergeven Wat hem zo kwaad maakt. Ik wil hem niet dwingen van mij te houden dat doet hij al. Ik wil dat hij me niet haat en die dingen die gebeurd zijn vergeet. En dat hij inziet dat ik geen slecht mens ben. Kan iemand mij hierbij helpen wat ik kan doen enz. Alvast bedankt.

  groeten verdriet!

    /   Reply  / 
  1. george

   Je bent geen slecht mens !!
   Je bent een ervaring wijzer !!

     /   Reply  / 
 12. Sunny

  ik heb wel eens gehoord dat als je verliefde gevoelens hebt in je hartchakra, dat dit kan komen doordat juist de ànder de “pijl” op je heeft afgeschoten, maar ik lees hierover niets op internet. Weet iemand daar iets over te vertellen?

    /   Reply  / 
 13. melica

  layla ik zou heel graag met u iets willen praten maar het is echt dringend zou je mij is kunnen toevoegen op msn
  [email protected]

    /   Reply  / 
 14. Layla

  Ik heb je toegevoegd ([email protected]). Als we allebei online zijn wil ik graag naar je luisteren.

  Liefs,
  Layla

    /   Reply  / 
 15. krissy

  Hey Layla,

  Ik las op je website dat je ook rituelen doet om liefde aan te trekken. Houd dit dan in dat de mensen die ik ken of leer kennen mijn innerlijke ik ook gaan zien en niet alleen mijn uiterlijk?

  vele groetjes

    /   Reply  / 
 16. Limoe

  heey layla…
  ik vond het echt leuk om je blog te lezen maar ik wil je graag wat vertellen. zou je me willen toevoegen aub!!??

  [email protected]
  thnxx alvast

    /   Reply  / 
 17. Layla

  Ik heb je toegevoegd, Limoe! Ben benieuwd… ;)

  Groetjes,
  Layla

    /   Reply  / 
 18. Semi

  hey Layla,

  Ik heb een vraag voor u , je zegt dat iemand gevoelens voor je doen krijgen slechte gevolgen kan hebben zoals welk?
  en ik ben al 4jaar smoorverliefd op iemand van verre familie maar had het hem nooit durven zeggen en zijn ouders weten het en zeiden wrm heb je da nooit gzgd want hij is nu gekoppeld geweest aan n meisje door zijn neef en mijn vraag was dus nu of da mogelijk is zijn gevoelens terug naar mij te laten richten en op mij verliefd te maken, gelieve mij toe te voegen op msn.
  Kus dank je als ik een antwoord krijg ben ik erg geholpen
  en aja wat is het beste om iemand trg verliefd op u te laten worden gaat da met zwarte en of witte magie? x

    /   Reply  / 
  1. khaula

   hoi heb een partner maar is door zijn zus beeindigt hoe kan ik mijn relatie herstellen met magie ben 25 jaar heb drie kids van hem een 3 ling en een kind op komst heel veel dank khaula stuur tips aub naar [email protected]

     /   Reply  / 
 19. Sjaak

  Beste Semi,

  Wat het beste werkt is je gewoon als en normaal mens gedragen en met de gene praten waar je iets aan te vertellen hebt. Jongens zijn meestal niet zo gediend van zweverige dingetjes zoals witte of zwarte magie. Als ‘ie er lucht van krijgt dat jij op je kamer rozeblaadjes aan het verbranden en steentjes aan het sorteren bent dan is het gedaan met de pret. Opbiechten die handel, hoe moeilijk het mag lijken. In je eentje magische dingetjes doen is een stuk makkelijker, maar als je echt iets wilt bereiken moet je nu eenmaal door de zure appel heen.

  Succes en je zult zien dat het je mee viel!

    /   Reply  / 
 20. demka

  hey layla
  k ben een vrouw met 3kinderen en mijn man is weg maar die is met die vrouw al 4jaar en zij doe voor hem magie dat hij alleen haar zie staan en hij kan mij en zijn kinderen vergeten maar mijn man gelooft niet da zij voor hem magie heeft gedaan en k wil mijn man terug want ik heb 3kindeeren met hem!en ik wil iets doen da die magie van hem weg gaat en da hij terug bij mij komt!!
  kunt u mij zeggen wa ik moet doen en hoe en wa ik moet koppen om dat te doen???
  groetjes

    /   Reply  / 
 21. Layla

  Hallo Demka, ik zou graag eerst willen weten hoe je weet dat die vrouw jouw ex ‘controleert’ door middel van magie. Maar het is wel allemaal erg persoonlijk, misschien kun je me beter een e-mail sturen? Dat kan naar [email protected] (zie ook de colofon).

  Groetjes,
  Layla

    /   Reply  / 
 22. joke

  ik ben op zoek naar iemand,die mij kan helpen,
  met het uitoefenen van witte magie.
  zonder teveel poespas.
  aub het is heel dringend

    /   Reply  / 
 23. Keltickitten

  Persoonlijk kan ik me best inbeelden dat als iemand dikwijls afgewezen wordt, zich op den duur zo verdrietig voelt, dat hij/zij magie gaat aanwenden om iemand waar hij/zij verliefd op is, aan te trekken.
  Of dit tot een gelukkige relatie leidt, kan te betwijfelen zijn, maar ook veel “spontane” verliefdheden lopen uit op drama’s.
  Je kiest gewoon niet om verliefd te worden of om afgewezen te worden. Dat overkomt je gewoon en persoonlijk denk ik dat een ritueel forceren beter is dan weg te kwijnen aan een gebroken hart, als je ziet dat er veel mensen tot zelfmoord overgaan door liefdesverdriet.
  In mijn ogen kan een ritueel nooit kwaad, als je rekening houdt en er ook duidelijk bij vermeld dat er iemand schade mag leiden. Daarnaast is er ook vrije wil en geloof ik ook niet dat je iemand die zich echt verzet met een ritueel kan beïnvloeden.
  Mijn ervaring is dus dat als je echt een gebroken hart hebt door afwijzing magie soms beter werkt dan depressief worden. Wordt die andere persoon toch niet verliefd op jou, stuur je misschien nog iets beter op je pad.
  Voer gewoon iets uit in de trend van “ik verdien beter dan een gebroken hart”, of “laat hem/haar mijn beste kanten zien”.
  Maar garanderen dat er iemand verliefd op je gaat worden door een ritueel lijkt me trouwens ook sterk overdreven.

    /   Reply  / 
 24. nvt

  Ik begrijp dat je iemand niet tegen zijn wil verliefd kan maken of moet laten maken.
  Maar wat gebeurd er als iemand al verliefd op je is, jij ook op dat persoon maar door onbekende redenen durft ze de laatste stap niet te nemen?. we zijn verliefd op elkaar we hebben alles al tegen elkaar verteld maar door een of andere reden kan ze de laatste stap niet nemen, ook wilt ze niet vertellen als ik t vraag…
  Kan je daar wel iets tegen doen, dat haar gedachten vrijkomen en wel de stap durft te nemen?

    /   Reply  / 
 25. erica

  hoi layla ik momenteel een lat relatie met men ex vanaf de dag dat hij mij verliet er gaat geen dag voorbij zonder meermaals te bellen of skypen hij is gedwongen door familie om mij te verlaten ik denk wegens zijn godsdienst we zijn nog steeds intiem met elkaar maar toch durft hij die stap niet te zetten om terug te komen is er een ritueeltje dat ik daarvoor kan doen om hem doen in te zien dat hij zijn gevoel volgt
  dank u wel alvast
  eenzame hartje erica

    /   Reply  / 
  1. Layla Pansier Auteur

   Lieve Erica, als het in hem zit dan zal hij zelf zijn best moeten doen om het eruit te laten komen. Een ritueel om hem iets in te laten zien haalt weinig uit, dat zal hij uit zichzelf moeten doen. Een goed gesprek met hem hierover (misschien met jou, maar dat kan ook met een goede vriend zijn bijvoorbeeld) heeft meer kans van slagen! Als hij daarna besluit voor jou te kiezen heeft kun je bijvoorbeeld wel aan de hand van een ritueel zorgen dat je ex genoeg kracht heeft om die beslissing volledig uit te voeren. In dat geval heb je natuurlijk wel zijn medewerking nodig..
   Sterkte met alles!
   Lies,
   Layla

     /   Reply  / 
 26. Layla

  Lieve Erica, als het in hem zit dan zal hij zelf zijn best moeten doen om het eruit te laten komen. Een ritueel om hem iets in te laten zien haalt weinig uit, dat zal hij uit zichzelf moeten doen. Een goed gesprek met hem hierover (misschien met jou, maar dat kan ook met een goede vriend zijn bijvoorbeeld) heeft meer kans van slagen! Als hij daarna besluit voor jou te kiezen heeft kun je bijvoorbeeld wel aan de hand van een ritueel zorgen dat je ex genoeg kracht heeft om die beslissing volledig uit te voeren. In dat geval heb je natuurlijk wel zijn medewerking nodig..
  Sterkte met alles!
  Lies,
  Layla

    /   Reply  / 
 27. Fabi

  Hey Layla,

  Ik ben mezelf sinds donderdag vrloren en weet niet meer wat ik moet doen. Ik ben 26 jaar en ik heb 1 relatie gehad met een meisje die nooit verlieft op me is geweest. Ik ben sinds mei verliefd geworden op ern meisje en sindsdien weet ik wat liefde is. Zij was ook verlieft op mij en dat voelde ik voor het eerst in mijn leven. 3 weken terug werd ze terughoudender en sinds donderdag weet ik dat ze weer verlieft is op haar ex. Zij heeft me uit de shit gehaald, ze is er altijd voor me heweest en daarom is het misschien nu ook wel zo moeilijk. Zij heeft alles wat ik wil gewoon.

  Ik heb me laten vertellen door vele in het verleden dat ik niet lelijk ben. Dat ik lief ben en grappig. Maar nooit wordt iemand verlieft op mij. En mijn innerlijk? Is van goud. Toch is dit alles niet genoeg en ben ik eenzaam en ongelukkug. Ik ben ten einde raad en zelfmoord is dan ook niet aan mijn gedachten voorbij gegaan. Zij is de ware, niemand anders. We zijn wel beste vrienden. Ze is tevens de enige vriend die ik heb wegens mijn verleden.

  Wat kan ik nog doen? Ik zit er echt doorheen!

  Gr,
  Fabi

    /   Reply  / 
 28. Toma

  Dat zou ik ook heel graag willen weten!!

    /   Reply  / 
 29. tamy

  Hoi Layla,

  Mijn verloofde en ik hebben planning gemaakt om te gaan trouwen alleen de laatste tijd maken wij alleen maar ruzie om niks en hij is geen persoon die praat

    /   Reply  / 
 30. Ariana

  Hoi Layla
  Ik zou u een paar vragen willen stellen, maar liefst privé. Zou je me kunnen toevoegen op MSN aub?
  [email protected]
  Groetjes
  Ariana (:

    /   Reply  / 
  1. Brit

   Ik zou niet zomaar een emailadres hier neerzetten…

     /   Reply  / 
  2. Layla

   Hallo Ariana, ik gebruik geen msn, maar je kunt me een e-mail sturen via [email protected].
   Liefs, Layla

     /   Reply  / 
 31. brit

  hoi layla is het mogelijk dat je me kan toevoegen ik heb net een mail gestuur via hotmail.

  Het is dringend

    /   Reply  / 
  1. Layla (Redactie)

   Hallo Brit, ik heb geen hotmail adres, dus geen mail van je ontvangen. Als je me wilt mailen, kun je het e-mailadres in de colofon gebruiken. groetjes, Layla

     /   Reply  / 
 32. Rika

  hoi laya ik heb je een mail gestuurd op [email protected] ik neem aan dat die werkt?Want ik wil graag iets persoonlijk bespreken via de mail

    /   Reply  / 
 33. Rehan

  Hey layla,
  Ik heb een vraag mijn ex wilt mij niet meer maar ben smoorverliefd op hem en ja sorry dat ik het zeg maar wil een magie voor hem doen dat hij terug verliefd op mij word en mij terug wilt kun jij mij mee helpen aub

    /   Reply  / 
 34. Roger

  Hallo Layla,

  Kun je alsjeblieft helpen met een liefdes ritueel?

  Groet,

  Roger

    /   Reply  / 
 35. lisa

  Hey Roger en rehan

  Hebben jullie al iemand gevonden? [email protected] heeft mij goed geholpen zij werkt met kaarsen. Misschien ook iets voor jullie

    /   Reply  / 
  1. gaby

   Lisa heb vaker van die email adres gehoord. Maar die jij schreef is niet meer actief. Zijn er andere manieren om met lovemagicc in contact te komen.

   Groet Gaby

     /   Reply  / 
  2. gaby

   Lisa ik heb vaker van lovemagicc gehoord alleen zoals jij het schreef krijg ik een email terug dat ie niet bestaat. Ik heb eerder gemaild ik geloof met een c minder maar geen reactie tot nu toe. Is er een andere manier om met die vrouw van lovemagicc in contact te komen???

   Groet Gaby

     /   Reply  / 
 36. Lisa

  Hey Layla,

  ik heb hetzelfde probleem als Rehan maar iets anders.
  kan je mij ook helpen a.u.b?

    /   Reply  / 
 37. Lisa

  ps. ik heb een email gestuurd naar [email protected].

  is dit een juiste emailadres van u?

    /   Reply  / 
 38. Lisa

  Hey Layla,

  ik heb een uitgebreide verhaal naar uw email adres [email protected] gestuurd.

  is dit een juiste emailadres?

    /   Reply  / 
 39. Saskia Bogaart

  Dag Lisa, Layla beheert dit blog niet langer. Ik weet niet wat haar juiste e-mailadres is. Succes!

    /   Reply  / 
 40. aryan

  hey layla,

  zijn er nu ook mensen die rituelen enzovoort voor je kunnen doen.
  ik hoor het graag van je .

  groeten aryan

    /   Reply  / 
  1. aryan

   je ziet op tv enzo wel eens van die mensen (heksen,waarzegers of hoe je het ook noemt) die dit soort rituelen voor je doen

     /   Reply  / 
 41. nora

  Beste mevrouw/meneer,

  Ik heb 2 jaar een hele fijne relatie met mijn partner…..hij is gek op me en zo lief…..hij woont in frankrijk en ik in brabant…we hadden leuke plannen met elkaar en waren gek op elkaar.

  Nu zijn we net terug van vakantie….hij had me afgezet en toen hij weBeste mevrouw/meneer,

  Ik heb 2 jaar een hele fijne relatie met mijn partner…..hij is gek op me en zo lief…..hij woont in frankrijk en ik in eindhoven…we hadden leuke plannen met elkaar en waren gek op elkaar.

  Nu zijn we net terug van vakantie….hij had me afgezet en toen hij wegging deed hij heel afstandelijk door de telefoon en apte bijna niet meer…ik dacht laat m effe met rust….2 dagen…toen ik belde wilde hij niet meer antwoorden. …ik heb wel 20 x gebeld….en mijn apjes leest hij niet meer terwijl ik zie dat hij online is…..hij stuurt niks meer terug en antwoird niet nu al 4 weken….echt bizzar….ik ga kapot van verdriet….zonder reden…..nu wil ik m graag terughalen….er is niks gebeurd tussen ons sat is wat het meest aan me vreet…..HELP me AUB………

  gging deed hij heel afstandelijk door de telefoon en apte bijna niet meer…ik dacht laat m effe met rust….2 dagen…toen ik belde wilde hij niet meer antwoorden. …ik heb wel 20 x gebeld….en mijn apjes leest hij niet meer terwijl ik zie dat hij online is…..hij stuurt niks meer terug en antwoird niet nu al 4 weken….echt bizzar….ik ga kapot van verdriet….zonder reden…..nu wil ik m graag terughalen….er is niks gebeurd tussen ons dat is wat het meest aan me vreet…..HELP me AUB………

    /   Reply  / 
 42. Mette

  Ik ben verliefd op iemand die mij niet kent en hij woont ook heel ver maar ik wil wel graag contact met hem hebben maar ik weet dat het onmogelijk is
  Heeft u misschien een spreuk dat hij wel weet dat ik besta
  Ik wil alleen met hem praten de rest probeer ik zelf
  Mette

    /   Reply  / 
 43. Johan Karrenbeld

  Lieverd, je kijkt slechts in je eigen spiegel. Mette, je bent nalatig in je eigen zelfwaardering. Volg het leven. Liefde is schijnsel van het leven. Wees oprecht, dit is de hoogste deugd. Liefde voegt zich altijd naar oprechtheid. En een spreuk: mijn huis niet uitgaande ken ik, Tau, de wereld.

    /   Reply  / 
 44. Sofie

  Hey.
  Ik ben nog steeds verliefd op mijn ex waar ik nu een jaar mee bezig ben geweest. We waren 6 maanden samen, maar door ons geloof ging het steeds aan en uit. Hij is een jood, ik een christen. Door zijn ouders hebben we de relatie moeten stopzetten, maar ik hou nog steeds heel erg veel van hem en hij van mij. Wat kan ik doen om hem voor mij te laten kiezen. Hoe kan ik ervoor zorgen dat hij terug naar mij zal keren en dan nog voor eeuwig? Hij is de man van mijn leven, mijn alles.

    /   Reply  / 
  1. Rahi

   Hoı sofie heb je met leyla heefT jouw problem opgeloost aub ık heb ook nodıg geef ınfo

     /   Reply  / 
 45. punwasi araadhna

  Een jongen is verliefd op me.maar m ouders willen niet.zijn ma en hy bedreigen me dat ze gaan bellen en thuis komen.kunt u wat voor me doen dat die jongen m vergeet

    /   Reply  / 
 46. Rahi

  Hoı layla ık heb ook problem voor lifde mıjn vrınd ik wil mıj. Vrınd terug kan je mıj helpen🙏

    /   Reply  / 
 47. Kedi

  Hai

  ik heb je een mail gestuurd….heb je een site waar ik wat meer info kan krijgen..

  groetjes

    /   Reply  / 
 48. grace345

  Ik ben hier om mijn ervaring om u allen te delen. over de manier waarop ik terug mijn man, zijn we getrouwd voor meer dan 9 jaar en hebben twee kinderen gekregen. ding waren goed met ons en we zijn altijd blij. tot op een dag mijn man begon te gedragen op een manier die ik niet kon begrijpen, ik was erg in de war door de manier waarop hij mij en de kinderen te behandelen. later diezelfde maand dat hij niet naar huis terug te komen en hij noemde me dat hij een scheiding wil, ik vroeg hem wat heb ik verkeerd gedaan om dit te verdienen van hem, alles wat hij zei dat hij een scheiding dat hij mij haten en willen niet willen om me weer te zien in zijn leven, ik was gek en ook gefrustreerd weet niet wat ik moet doen, ik was ziek voor meer dan 2 weken als gevolg van de scheiding. ik houd zoveel van hem dat hij alles voor mij was zonder hem mijn leven is onvolledig. Ik vertelde mijn zus over mijn huidige conditie en ze vertelde me over Dr Goko de liefde arts, ik contact met hem voor de terugkeer van mijn man terug naar mij, hij vertelde me dat mijn man zijn genomen door een andere vrouw, dat de dame wierp een spreuk op hem, dat is de reden waarom hij mij haten en willen ook ons ​​te scheiden. Toen gaf hij me ook de zekerheid dat in de komende 48 uur mijn man gaat om terug te keren naar mij en de kinderen, nadat hij afwerking uitdrijven de ban in de komende 48 uur mijn man belde me een excuses aan mij over de telefoon en zei dat hij nog steeds van me houdt zo veel dat hij niet weet wat over hem heen kwam. Maar vandaag mijn man en mijn hele familie zijn nu weer blij. dank u Dr Goko voor wat je gedaan hebt.WhatsApp.

    /   Reply  / 
 49. maria444

  HALLOPO

    /   Reply  / 
 50. maria

  Ik zou vandaag niets zijn geweest als niet voor uw hulp. contact met hem (dr.gokosspiritualcaster @ gmail .com) of hem 2348056398964 WhatsApp.

    /   Reply  / 
 51. Roxanne

  Heeft er iemand ervaring met een betrouwbare magiër of heks die niet enkel op geld uit is ?

    /   Reply  / 
 52. Camila Adrian

  Getuigenis over hoe ik mijn man terugkwam. Mijn wereld en mijn leven is terug !!! Na een jaar van gebroken relatie, liet mijn man me om reden weten. Ik voelde me alsof mijn leven op het punt was om te stoppen, ik had bijna zelfmoord gepleegd. Ik was heel erg emotioneel beneden. (Dankzij een spellaster genaamd Dr IREDIA), die ik online ontmoette. Op een gelukkige dag, toen ik door het internet was, kwam ik op de hoogte van getuigenissen over deze speeltoestand. Sommigen hebben getuigen dat hij hun ex-liefhebber terug bracht, sommigen hebben getuigen dat hij baarmoeder herstel, kanker, Hiv en andere ziekte genezen, sommigen hebben getuigen dat hij een spelling kan opheffen om te stoppen met echtscheiding enzovoort. Ik kom ook over een bepaald getuigenis, het ging over een vrouw die CINDY heette, ze heeft getuigen over hoe hij haar ex-liefhebber in minder dan twee dagen heeft teruggebracht en aan het einde van haar getuigenis droeg ze het IREDIA e-mailadres. Na het lezen van al deze, besloot ik het eens te proberen. Ik heb contact opgenomen met hem via email [email protected] en verklaarde mijn probleem aan hem, hij zei dat ik me geen zorgen hoefde te maken, dat in 48 uur mijn man naar me terugkwam. Tot mijn verbazing kwam mijn man naar mijn huis en vroeg me om hem te vergeven. We hebben onze problemen opgelost en we zijn zelfs gelukkiger dan voorheen …
  Dr IREDIA is echt een begaafde man en ik zal niet stoppen met het publiceren van hem omdat hij een geweldige man is. Als u een probleem hebt en u zoekt een echte en echte spellaster om al uw problemen voor u op te lossen. Hij is legitiem. Neem contact op met hem op zijn email, [email protected]

    /   Reply  / 
 53. mabel

  Ik was pijn en hart gebroken toen er in mijn huwelijk zeven maanden geleden een erg groot probleem was tussen mij en mijn man. Zo verschrikkelijk dat hij de zaak naar de rechtbank voor een scheiding bracht. Hij zei dat hij nooit meer met me wilde blijven, en dat hij me niet meer lief had. Dus hij pakte uit het huis en maakte me en mijn kinderen door zware pijn doorgegeven. Ik heb geprobeerd alle mogelijke middelen om hem terug te krijgen, na veel plezier, maar alles in geen nut. En hij heeft bevestigd dat hij zijn beslissing genomen heeft en hij wilde me nooit meer zien. Dus op een avond, toen ik terug kwam van het werk, ontmoette ik een oude vriend van mij die van mijn man vroeg. Dus ik vertelde hem alles aan hem, dus hij vertelde me dat de enige manier waarop ik mijn man terug kan krijgen is Een spellaster bezoeken, omdat het ook echt voor hem gewerkt heeft. Dus ik geloofde nooit in spelling, maar ik had geen andere keus dan zijn advies te volgen. Toen gaf hij me het e-mailadres van de speltoetser die hij bezocht had. [email protected]. Dus de volgende morgen stuurde ik een mail naar het adres dat hij aan mij gaf, en de speltoesteller verzekerde me dat ik de volgende dag mijn man terug zal krijgen. Wat een geweldige uitspraak !! Ik geloofde nooit, dus hij sprak met mij en vertelde me alles wat ik moet doen. Dan de volgende ochtend, zo verrassend, mijn man die me de afgelopen 7 maanden niet heeft gebeld, belde me dat hij terugkomde. Zo geweldig!! Dus zo was hij dezelfde dag terug, met veel liefde en vreugde en hij verontschuldigde zich voor zijn fout en voor de pijn veroorzaakte hij mij en mijn kinderen. Vanaf die dag was onze relatie nu sterker dan voorheen, met behulp van een speltoets. Dus ik zal u daar adviseren als u een probleem hebt met dr ogogo isele, ik geef u 100% garantie dat hij u zal helpen. Email hem op: [email protected]

    /   Reply  / 
 54. Robert James

  De grote Mighty BabaLawao !!! Je hebt het opnieuw gedaan, je hebt me je krachten getoond die ik van verschillende mensen heb gehoord, maar nu ben je van ervaring, dr BabaLawao, je bent de grootste spellaster die ik geloofde dat het bestaat omdat je mijn geliefde teruggebracht heeft Ik heb me binnen 24 uur verlaten sinds 2015, meneer, jij bent het grootst, bedankt voor je geweldige werk in mijn leven en ik zal je herinneren, omdat je een glimlach op mijn gezicht heeft gedaan door mijn droom te maken.
   Nogmaals bedankt meneer. Mijn vrienden die daar hulp nodig hebben, zal ik u adviseren om Dr. BabaLawao te contacteren voor hulp omdat hij een grootste man is die ooit leeft, hier is het e-mailadres van Dr. BabaLawao: [email protected]

  Krijg je Minnaar OF Echtgenoot Terug
  Kanker Spellen
  Zwangerschapspellen
  Killing Spell
  Kinderspelen
  Love Spell
  Huwelijkspellen
  Long Life Spell
  Bescherming Spelling
  Wordt een Manager Spell
  Je geld terugvinden
  Madness Spell E.T.C.

  Contacteer hem nu op dit email adres: [email protected]

    /   Reply  / 
 55. Camila Adrian

  Getuigenis over hoe ik mijn man terugkwam. Mijn wereld en mijn leven is terug !!! Na een jaar van gebroken relatie, verliet mijn man me zonder reden. Ik voelde me alsof mijn leven op het punt was om te stoppen, ik had bijna zelfmoord gepleegd. Ik was heel erg emotioneel beneden. (Dankzij een spellaster genaamd Dr IREDIA), die ik online ontmoette. Op een gelukkige dag, toen ik door het internet was, kwam ik veel getuigenissen over deze speeltoestand tegen. Sommige mensen hebben getuigen dat hij zijn ex-minnaar terug heeft gebracht, sommigen hebben getuigen dat hij baarmoeder herstelt, kanker, Hiv en andere ziekte genezen, sommigen hebben getuigen dat hij een spreuk kan geven om scheiding te stoppen enzovoort. Ik kwam ook over een bepaald getuigenis, het ging over een vrouw die CINDY heette, ze beweerde dat hij in minder dan twee dagen haar ex-liefhebber had teruggebracht en aan het eind van haar getuigenis droeg ze het IREDIA e-mailadres. Nadat ik alles had gelezen, besloot ik het eens te proberen. Ik heb contact opgenomen met hem via email [email protected] en verklaarde mijn probleem aan hem, hij vertelde me niet te zorgen, dat in 48 uur mijn man naar me terugkwam. Tot mijn verbazing kwam mijn man naar mijn huis en vroeg me om hem te vergeven. We hebben onze problemen opgelost en we zijn zelfs gelukkiger dan voorheen …
  Dr IREDIA is echt een begaafde man en ik zal niet stoppen met het publiceren van hem omdat hij een geweldige man is … Als u een probleem hebt en u zoekt een echte en echte spellaster om al uw problemen voor u op te lossen. Hij is legitiem. Neem contact op met hem op zijn email, [email protected]

    /   Reply  / 
 56. Anoniem

  Hallo, Ik zoek met spoed iemand die een koppel uit elkaar kan halen.
  Mijn zus heeft een vriend die al getrouwd is zonder dat ze dit weet
  Ze gelooft me niet…

    /   Reply  / 
 57. racheal

  Ik wil deze grote getuigenis met de hele wereld delen hoe ik in 48 uur mijn prachtige man terugkwam in mijn leven met de hulp van deze geweldige man genaamd Dr. Otutu Okunta. Omdat ik nooit in mijn leven geloofde. Mijn mooie man is een grote fan van Real Madrid, in de tweede helft van juni 2017 reisde hij naar walvis om de laatste wedstrijd tussen zijn club Real Madrid en Juventus te bekijken. Na de wedstrijd die avond vertelde hij me dat hij thuis zou worden De volgende dag om de overwinning te vieren met mij en onze prachtige kinderen en breng me ook de nieuwe auto die me belooft als zijn club de finale heeft gewonnen. Ik probeerde hem de volgende dag te bellen. Hij weigerde mijn telefoontjes te kiezen. Ik was bezorgd omdat ik niet weet. Wat er echt gebeurt, omdat hij niet met zijn familie grap. Ik schreef hem op Facebook. Hij antwoordde dat hij niet weer thuis wilde komen dat hij eerlijk verliefd is op een vrouw in walvissen, dat ik de kinderen moet verzorgen, schreef ik opnieuw, hij weigerde te antwoorden, belde hij, hij weigerde te kiezen, ik was erg boos omdat ik niet kan blijven zonder mijn prachtige man ook leuk Om mee te zijn, ik huilde dagelijks, omdat ik niet weet wat ik moet doen. Zo op 6 juni kwam ik over een getuigenis op het internet over een vrouw genaamd Jenifer Smith, die getuigen van hoe ze haar man terug met behulp van dr otutu kreeg. Ik was echt verbaasd, ik contactde dezelfde man voor hulp. Met het whatsap nummer en e-mail gaf ze als iemand het probleem heeft om ook de man te contacteren voor hulp, vertelde hij me niet te zorgen dat mijn man in 48 uur terugkomt naar mij onder spelling dat de spreuk moet worden afgebroken voordat hij terug kan keren naar mij. Hij vertelde me alles wat ik moest doen en ik deed dat, en hij vertelde me dat mijn man mij de volgende twee dagen om 16:00 zal bellen om te verontschuldigen. Ik was echt verbaasd over de exacte dag om 4:00, belde mijn man me en begon zich te verontschuldigen dat hij niet weet wat er over hem kwam. Ik ben erg blij dat mijn huwelijk is hersteld door deze geweldige man, dr otutu.my waardering gaat ook naar Jenifer Smith, die haar getuigenis heeft gedeeld, zodat mensen zoals ik zullen ontvangen helpen. Alsjeblieft mijn vrienden alsjeblieft, als je een probleem hebt, zou ik u ook aanraden om deze grote man te contacteren voor hulp via zijn EMAIL ([email protected]) of u kunt hem gemakkelijk bereiken op whatsap met zijn nummer (2349051417394), U zal getuigen

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>