“Ervaar de helende kracht van De Cirkel”

cirkel_edited-2Vanaf maart 2010 organiseert Heaven 8 Earth, organisatie voor bewustwordig, een aantal workshop-meditaties met Yangay, onder de naam ‘de Essentie van 13′. Tijdens deze reeks van dertien woensdagavond sta jij, als deelnemer, centraal. Wie jij bent en wat je hier op aarde komt doen komt hierbij onder meer aan bod.

“Lang geleden is de verbinding met JeZelf verbroken en ben je als mens buiten De Cirkel terechtgekomen,” vertelt organisator over deze workshops. “Binnen De Cirkel wordt je onderbewuste wakker gemaakt en komt de herinnering aan wie je werkelijk bent weer tot leven. Ervaar de helende kracht van De Cirkel!”

Gedurende 13 woensdagavonden zal Peter Viskil je meenemen op een geestelijke reis om zelf te ervaren wie je als mens werkelijk bent en wat je hier op Aarde komt doen. De cursusdata zijn: 3 maart, 10 maart, 17 maart, 24 maart, 31 maart, 7 april, 14 april, 21 april, 28 april, 12 mei, 19 mei, 26 mei en 2 juni 2010.

Meer weten? Neem een kijkje op de website van Heaven 8 Earth, waar je overigens ook de audio-visuele presentatie van ‘De Essentie van 13′ kunt ervaren als voorproefje!

Lees ook:Vandaag is het de Dag van de Aarde
Lees ook:Lezing ‘Goddelijkheid van de mens’ van Stichting De Cirkel
Lees ook:De Cirkel als plattegrond van het leven
Lees ook:De Magische Cirkel – Saskia de Bruin
Lees ook:Leef je passie op aarde

1 Reacties // Reageer

One thought on ““Ervaar de helende kracht van De Cirkel”

  1. Marga

    Interessant en erg benieuwd, heb er wel eens wat over gelezen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>