Colofon

Spiritualiteit.blog.nl is al sinds maart 2006 het eerste professionele weblog met nieuws en informatie uit/ over de spirituele wereld. Hierbij worden onderwerpen behandeld op het gebied van spiritualiteit, religie, alternatieve geneeswijzen, orakelen, het paranormale en alles wat hier nog meer mee te maken heeft.

Contact

Wanneer je contact op wil nemen met de redactie van Spiritualiteit.blog.nl, kun je dat doen door een e-mail te sturen naar [email protected]

Dit e-mailadres is bestemd voor persberichten, nieuwstips en suggesties, vragen en alles wat je nog meer kwijt wilt aan de redactie van Spiritualiteit.blog.nl.

De redactie van Spiritualiteit.blog.nl wordt sinds januari 2014 verzorgd door Saskia Bogaart.

Saskia Bogaart werkt als freelancer op het gebied van webredactie. Spiritualiteit is een van de thema’s in haar werk. Als freelance hoofdredacteur van Diep magazine schrijft zij webartikelen over spiritualiteit. Daarnaast verzorgt zij het contentmanagement en de online marketing van spirituele boeken. Sinds 2009 twittert zij over spiritualiteit in brede zin vanuit haar interesse in levensbeschouwelijke onderwerpen. Inmiddels heeft @SaskiaBogaart ruim 8600 volgers.

Over Blog Online

Blog Online is in juni 2005 begonnen met het uitgeven van themablogs. Inmiddels zijn er meer dan 70 verschillende blogs en dat aantal breidt zich snel uit. Aan het eind van 2007 trok het netwerk maandelijks zo’n 2 miljoen bezoekers.

Adverteren?

Wilt u adverteren op (één van de) themablogs van Blog Online? Door de doelgerichte aanpak van Blog Online kunt u een specifieke doelgroep aanspreken of juist een heel breed publiek. Voor meer informatie bel 020 4459931.

Sociale media

Wil je als eerste op de hoogte gehouden van het laatste nieuws op Spiritualiteit.blog? Volg @SaskiaBogaart op Twitter en  like onze Facebook pagina en praat mee!