Donna Kleipool: werken met de MerKaBah

Onlangs deed ik een bijzondere healing in de praktijk van Natasja Kuipers te Heiloo. Donna Kleipool was er om haar Healing for Wholeness groepssessie te geven. Donna werd in 1994 gegrepen door de Merkaba toen ze een Flower of Life workshop deed, alle spirituele puzzelstukjes vielen voor haar samen en toonden haar een groter beeld. Ze heeft zich 19 jaar fulltime gewijd aan het geven van de Flower of Life na haar training tot leraar door Drunvalo Melchizedek.

resize.asp

 

{Flower of Life afbeelding}

Wat is de Merkaba?

Het woord Merkaba(h) komt uit het oude Egypte, maar komt ook terug in het Joodse geloof en de Kaballa.

 
Mer = Licht / Ascentie
Ka = Geest
Ba(h) = Lichaam
 
MerKaBah is een hele sterke vorm/energie die lichaam en geest in beweging kan brengen en kan ‘Verlichten’. De Merkabah is een stervormige Tetrahedron. Een van de lichtlichamen om ons heen. Je kunt de MerKaBah beschouwen als een soort voertuig om je te verplaatsen in het Universum. Meer over de Merkaba kun je hier lezen. Bovenstaande heldere definitie van de MerKaBah is hier te vinden. 
Synthese van energetische principes

Een aantal jaar geleden besloot Donna om niet langer de vertegenwoordiger te zijn van de informatie en wijsheid van anderen. Ze maakte een synthese van alle energetische principes en ontwikkelde een nieuwe 3 daagse workshop. Deze workshop Spirituele Heipalen Slaan waar de Healing for Wholeness sessie deel van uitmaakt helpt deelnemers hun eigen authenticiteit terug te vinden, hun eigen Merkaba (lichtvoertuig) te activeren en de weg terug naar de Eenheid te vinden. De Heilige Geometrie maakt deel uit van deze workshop waardoor de onzichtbare werkelijkheid begrijpelijker en tastbaarder wordt en je werkelijk kunt ‘zien’ en accepteren dat er alleen maar eenheid bestaat.

Donna over de Healing for Wholeness workshop: 

Voordat je van je hoofd naar je hart kunt gaan; voordat je weer vanuit je hart kunt gaan leven en je Merkaba van daaruit kunt activeren, is er een grondige heling nodig omdat de meeste harten veel geleden hebben en beschadigd geworden zijn. Om van drama naar humor te kunnen gaan, moeten veel oude thema’s geheeld worden. Het is uiterst belangrijk dat de deelnemers van de workshop heel en compleet zijn, en zoveel mogelijk van hun angsten bevrijd zijn. Daarom geef ik deze speciale healingsessie gedurende de workshop. Het is een helingsessie die ik in groepsverband doe, maar die iedere deelnemer persoonlijk doet. De aanwezigheid in een groep verhoogt het resultaat. Het is een healing waarna je weer heel, compleet en energetisch schoon bent. 

photo

{Donna Kleipool foto}

Inhoud van de sessie:

- Het is een eenmalige sessie, die zowel privé als in groepsverband gedaan kan worden. Deze healing helpt je om al jouw ballast op te ruimen en ongewenste energieën -die al dan niet van jou zijn – liefdevol te helpen afvoeren.

- Alle hinderende aspecten ga je begrijpen en transformeren zodat de opgedane ervaringen jou gaan dienen om opgewekt in het heden te zijn en je toekomst met vertrouwen en liefde tegemoet te zien.

- De collectieve energie(ën) die bij je zijn zoals angst, armoede, onderdrukking, worden blijvend en liefdevol afgevoerd.

- Allerlei energieën uit het verleden worden opgeschoond en getransformeerd, zodat ze brandstof worden voor je toekomst in plaats van zware ballast.

- Je leert hoe je de thema’s die je ooit hebt gekozen om te beleven, ook weer kunt afronden op een aangename manier.

- Je relaties worden opgeschoond.

- Oude geloftes en beloftes mag je gaan afronden.

- Zieledelen van jou die je kwijt geraakt hebt, krijg je weer –na een grondige opschoning- in het hier-en-nu bij jou terug, in liefde en balans.

- En nog veel meer.

Achtergrond:

Wie zijn wij en waar komen wij vandaan?

Volgens mij zijn wij allemaal, zonder enige uitzondering (hoe slecht iemand zich ook gedraagt) lichtwezens met een ‘aardse’ ervaring.

Oorspronkelijk zijn we heel en compleet en ieder van ons heeft gekozen om te ervaren wat het is om niet heel en compleet te zijn.

Welkom in deze dualiteitswereld!

We kunnen dus ongelooflijk ons best te doen om perfect te zijn, maar dat lukt natuurlijk nooit en dat hoeft ook niet, want al die imperfecte ervaringen geven ons waardevolle inzichten en ervaringen die ons kunnen helpen om onze toekomst op een optimale manier te (be)-leven.

Ooit is ieder van ons uit de Eenheid gestapt om allerlei mogelijke distorsies te ervaren. Voor al die ervaringen hebben wij natuurlijk tegenspelers nodig, want als je op een gegeven moment wilt weten wat het is om, bijvoorbeeld, verlaten te worden, dan heb je iemand nodig die jou verlaat; als je misbruikt wilt worden, heb je een tegenspeler nodig die dat dan doet; wil je weten wat het is om arm te zijn, dan zul je omstandigheden zoeken die dat teweeg brengen.

We komen allemaal uit een eenheids’wereld’ en leven nu, zonder uitzondering, in een dualiteitswereld, een wereld met tegenstellingen: goed-kwaad, zwart-wit, etc.

Ik vergelijk deze dualiteitswereld soms met de Efteling; mensen kunnen zelf hun pretpakket samenstellen en kiezen in welke attracties ze gaan. Sommigen zitten in een gondeltje en genieten van kleuren, geuren, lieflijke muziek en anderen zitten in het slagschip; de een zit bij de elfjes en de ander in het spookhuis en ga maar door. Het vervelende daarbij is echter dat we veel emotionele, mentale en fysieke ballast opbouwen tijdens het opdoen van deze ervaringen en om die kwijt te raken is de Healing For Wholeness healing sessie perfect.

We zijn allemaal ooit met een thema begonnen en we kunnen er dus ook zelf een einde aan maken. 

{Wil je meer informatie over Donna Kleipool en haar werk kijk dan hier}

 

 

Lees ook:Organiseer eens een Orakel party bij jou thuis
Lees ook:Terug naar Jezelf met KlankHealing
Lees ook:Driedaagse Workshop Heilige Merkaba Technieken
Lees ook:Sylvana Simons terug naar vorig leven
Lees ook:Zelf een sjamanendrum maken

1 Reacties // Reageer

One thought on “Donna Kleipool: werken met de MerKaBah

 1. eli

  Geen weg
  is zonder begin
  nog einde

  Steeds weer stap
  je voorwaarts
  of terug

  Alles
  heeft een begin
  en een einde

  Elke weg
  weg
  waarheen
  waarom
  waarom eindigt hij
  waar begint hij
  wanneer

  Is hij al begonnen
  waar ben ik dan
  en waar ben jij

  Waar zijn de anderen
  wat doe ik eigenlijk

  Loop ik
  of sta ik stil

  Op welke
  weg es

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>