Boekrecensie: ‘Licht Leven’ – Edith Hagenaar

Holisme is een begrip wat iedereen wel eens is tegengekomen. Maar wat het precies is, weten we vaak niet. Daarom schreef Edith Hagenaar het boekje ‘Licht Leven, de kern van holisme uitgelegd’. Voor wie meer wil weten over holisme is het boekje een echte aanrader.

Hagenaar schreef ‘Licht Leven’, omdat ze om haar heen merkte dat er een groeiende behoefte is naar simpele informatie over holisme. En daar heeft ze gelijk in. Toen ik het boekje in handen kreeg merkte ik op dat ik het begrip regelmatig tegenkom, maar eigenlijk helemaal niet wist wat een holistische levensovertuiging nou precies inhoud. De schrijfster heeft dit mij door middel van dit zeer prettig te lezen boekje helemaal duidelijk gemaakt.

In ‘Licht Leven’ legt Edith Hagenaar uit waarom het zo moeilijk is om precies uit te leggen wat holisme is en doet zij hier toch een poging toe. Een poging die, naar mijn mening, zeer goed gelukt is.
Het boekje is niet alleen leuk en leerzaam, het is ook zeer prettig om te lezen; voor je het weet ben je alweer bij de laatste pagina en zou je willen dat je verder kon lezen.

Edith Hagenaar is inspirator en illuminator. Ze schrijft, geeft lezingen en is uitgever. Naast ‘Licht Leven’ schreef zij eerder twee spirituele kinderboeken en een boek over thuiswerken.

Het boekje heeft ook een eigen website, waar je terecht kunt voor meer informatie en natuurlijk de mogelijkheid om het te bestellen. Wanneer je overigens voor 1 mei 2007 bestelt krijg je er een gratis set ansichtkaarten bij.

Lees ook:Spirituele wenskaarten
Lees ook:11 januari is een bijzondere dag!
Lees ook:Spirituele radio
Lees ook:Winnaar prijsvraag ‘Dier en NU’
Lees ook:Rituelen bij mijlpalen in het leven – Roelien de Lange

1 Reacties // Reageer

One thought on “Boekrecensie: ‘Licht Leven’ – Edith Hagenaar

  1. Huub Dijcks

    Dag Edith, Graag reageer ik op jouw boekje “Licht Leven ” hetgeen voor mij zo herkenbaar en bevesti-gend is. Het vertolkt in hoofdlijnen ook mijn le-ven. Ik heb zoveel mystieke ervaringen en belevingen dat het teveel is om op te noemen. Dit zal mogelijk het gevolg zijn van een veelbewogen leven en mijn leeftijd( 72 jaar ). Ook ik ben een schrijver waardoor ik alles wat mij emotioneel bezig heeft gehouden heb opgeschreven. Teveel om op te noemen. Ook heb ik trauma’s van mij afgeschreven in een boek.Mede dank zij ademha-lingstherapie van Balance Breathing in Sittard ( Paul Lenferink en zijn coaches ) heb ik mijn leven weer op orde gekregen. Ik heb er geen moeite mee om je wat meer te vertellen hierover.Temeer niet omdat dit mogelijk een steun kan zijn voor andere mensen waardoor zij misschien makkelijker met hun problemen om kunnen gaan. Laat mij maar eens weten wat jouw wensen zijn. Wij zullen er vast wel uitkomen. Met vriendelijke groet van mij. Huub

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>