Spirituele wenskaarten

Iedereen vergeet weleens een kaart te kopen wanneer iemand jarig is, gaat trouwen, gaat bevallen of is overleden. Het is dan ook een goed idee om een aantal kaarten in huis te hebben. Met die gedachte begon Edit Hagenaar, samen met haar moeder Yvonne, zelf wenskaarten te maken. Spirituele wenskaarten om precies te zijn.

Edith Hagenaar schrijft gedichten en haar moeder tekent graag. Deze twee talenten hebben zij gecombineerd om samen spirituele wenskaarten te vervaardigen. Eerst voor eigen gebruik, maar later besloten zij dat zij anderen hun kunstwerkjes niet konden onthouden.
De wenskaarten heten De Lieve Wensen en een mapje met tien kaarten bevat een wens voor elke gelegenheid. Zo is er ‘Prachtige belofte’ voor als er een kindje op komst is, ‘Waar ik naartoe ga’ voor wanneer er iemand is overleden. De kaart ‘Welkom’ bevat een prachtige tekening voor een pasgeboren baby en dan is er nog de ‘Confidence Builder’, een postcard vol met fijne affirmaties.
Ook de Vonnekes (zie eerder bericht) zijn van de partij om de kaarten te sieren.

De Lieve Wensen-kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Edith Hagenaar.

Lees ook:Boekrecensie: ‘Licht Leven’ – Edith Hagenaar
Lees ook:11 januari is een bijzondere dag!
Lees ook:Spirituele radio
Lees ook:Edith van den Broek maakt inspirerende Mandala’s
Lees ook:Indigo Soulstation hervat uitzendingen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>