11 januari is een bijzondere dag!

Na 12-12-12 en 21-12-12 blijkt ook 11-01-13 een bijzondere dag. Niet vanwege de numerologische betekenis, maar er vindt een bijzondere astrologische gebeurtenis plaats op deze datum. Dat vertelt Edith Hagenaar op haar blog.

Bijzondere astrologische gebeurtenis op 11 januari
Rond 20:45 Nederlandse tijd is het nieuwe maan op 11 januari. Dat is op zich niet zo bijzondere, want er is elke maand een nieuwe maan. Maar deze maan is wel erg bijzonder als we naar de atrologie kijken.
Op deze tijd komen er namelijk vijf hemellichamen samen in hetzelfde deel van de hemel, Steenbok: Venus, Pluto, Mercurius, en uiteraard de zon en de maan. “Dat is exceptioneel veel”, laat Edith Hagenaar weten. “En het betekent dat de energie van deze nieuwe maan extra sterk is.” Het samenkomen van zoveel planeten met de Nieuwe Maan wordt een Stellium genoemd.

De energie van Nieuwe Maan
Nieuwe Maan is altijd een mooi moment om aan iets nieuws te beginnen. Heb je goede voornemens en lukt het je nog niet zo erg om deze vol te houden? Vanaf 11 januari zal de energie van de Nieuwe Maan je helpen om dit wat gemakkelijker te laten verlopen. En zoals gezegd is de energie van deze maan, door het samenkomen van de vijf hemellichamen, extra sterk. “Steenbok is bovendien een teken van discipline, dus dat geeft deze nieuwe maan extra kracht om datgene wat is opgestart ook daadwerkelijk vol te houden”, aldus Hagenaar, eigenaresse van uitgeverij Palaysia.

Meer weten?
Wil je meer weten over deze bijzondere astrologische gebeurtenis op 11 januari en waar de nadruk op ligt bij de twaalf verschillende sterrenbeelden? Lees dan het blog van Edith Hagenaar.

Maak jij gebruik van de energie van de (Nieuwe) Maan?

Lees ook:Boekrecensie: ‘Licht Leven’ – Edith Hagenaar
Lees ook:Spirituele wenskaarten
Lees ook:Nieuwe Maan-viering van De Quest
Lees ook:Volle Maan-viering van De Quest
Lees ook:Vanavond YHRA-lezing op Indigo Soulstation

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “11 januari is een bijzondere dag!

  1. Leef

    Interessant! Ik heb even gekeken, maar voor mij (tweelingen) heeft het een financiële betekenis. Hopelijk n de positieve zin! ;-)

      /   Reply  / 
  2. Paragnost Online Tip

    Dat is een mooi begin van het jaar zo! In dit jaar gaat er veel gebeuren door de alignment van de planeten en sterren

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>