Rituelen bij mijlpalen in het leven – Roelien de Lange

Rituelen zijn in veel culturen een belangrijk onderdeel van het leven. In onze cultuur worden er weinig rituelen gehouden om bepaalde fases van het leven af te sluiten. Toch blijkt daar een groeiende behoefte aan. En daartoe ontstond het boekje ‘Rituelen bij mijlpalen in het leven’ van Roelien de Lange.

"Onverwerkte zaken blijven je als een schaduw volgen. Daarom zijn afsluitingsrituelen van een relatie of werksituatie zo bevrijdend," zegt de schrijfster.
‘Rituelen bij mijlpalen in het leven’ is een klein boekje, een ankertje, maar zeker de moeite waard om te lezen voor ieder die geinteresseerd is in overgangsrituelen, zoals bij geboorte, huwelijk en begrafenis. Roelien de Lange gebruikt voorbeelden uit de Indiaanse en Keltische cultuur en heeft deze rituelen aangepast aan deze tijd. Bovendien stimuleert ze de lezer hiermee om zelf vorm te geven aan een ritueel.

Rituelen bij mijlpalen in het leven
ISBN 90 20201832

Lees ook:Siberische Sjamaan Ahamkara in Rotterdam
Lees ook:Sjamaanse Vuurvogel Dag
Lees ook:WIN: ‘Dier en Nu’ van Eckhart Tolle
Lees ook:Cursus Sjamanisme van de Quest
Lees ook:Rituelenavond van Centrum De Quest

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>