Winnaar prijsvraag ‘Dier en NU’

Afgelopen weken kon je kans maken op het boekje ‘Dier en NU’ van Eckhart Tolle, door op dit artikel te reageren. De schrijver van de leukste inzending krijgt het boekje thuisgezonden. En de winnaar is…

Jaja!
Zij/hij schreef het volgende leuke stukje:

“He, ik kan niet lezen.”zei mijn kat. “Lees me eens een stukje voor uit dat boek van Tolle. “Dat gaat maar een klein beetje over jou, poes”zei ik. “Maar hij heeft wel een ander boek geschreven dat veel meer over jou gaat.Ik kan van je leren weet je…” Poes zuchtte “Ja, dat weet ik, maar ik ben heel benieuwd of Eckhart Tolle dat ook weet.” “Zorg dat je dat boek krijgt”zei poes “En ik leer je nog veel meer, over het in het nu zijn en zo. ” En zo beloofde ik poes dat ik dit stukje zou schrijven, en als ik win, lees ik het voor op een avond voor de kachel, haar nagels in mijn trui en een beetje melk voor ons allebei.

Het was overigens best moeilijk om een winnaar uit te kiezen, want er waren veel leuke inzendingen bij!
Inmiddels is er een e-mail gestuurd naar de ‘jaja’, zodat we het boekje zo snel mogelijk kunnen toezenden.

Houd de site in de gaten voor weer een nieuwe prijsvraag!

Lees ook:WIN: ‘Dier en Nu’ van Eckhart Tolle
Lees ook:Eckhart Tolle cadeau bij Civas
Lees ook:Eckhart Tolle is online
Lees ook:Paaseieren zoeken bij Yoeke
Lees ook:Boekrecensie: ‘Licht Leven’ – Edith Hagenaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>