Spirituele radio

Na vele internetsites, tijdschriften en televisieprogramma’s werd het nu ook tijd voor een spirituele radiozender. Indigo Radio heet de spirituele radioomroep, die sinds kort vanaf het internet te beluisteren is.
Indigo Radio wil programma’s maken om mensen wereldwijd, van alle leeftijden en achtergronden, te inspireren, verlichten en ontroeren, vanuit een diep gevoel van liefde, kracht en eenheid.

"Laat de oneindige Bron van Licht doorschijnen in al onze producties," is het motto van de makers van Indigo Spirituele Omroep Stichting, kortgezegd ‘ Indigo Radio’.

De omroep werd opgezet door Elien Schäning, Edith Hagenaar, Jeroen Kumeling en Hans Rietveld.
Deze vier initiatiefnemers zijn allen al lang en op verscheidene manieren bezig met spiritualiteit. Zo heeft Elien Schäning jarenlang Tibetaans Boeddhisme bestudeerd en beoefend, wat een belangrijke anker is geweest voor haar spirituele ontwikkeling. Edith Hagenaar is uitgever van spirituele kinderboeken en boeken over bewust ouderschap. Haar droom om spiritualiteit naar ouders en kinderen te brengen vindt mede dankzij Indigo zijn vorm.
Jeroen Kumeling houdt zich onder andere bezig met Reiki, Dynamische Meditatie en De Helende Reis en is tevens Hatha Yoga docent.
Hans Rietveld is de man achter Spiritueel Magazine Online en het centrum ‘Machu Picchu’.

De initiatiefnemers hebben uiteraard allemaal hun eigen programma bij Radio Indigo, maar er zijn nog meer presentatoren en er is nog ruimte voor anderen die hun spiritualiteit willen delen met de wereld.

Voor meer informatie kun je kijken op de website van Indigo Radio, waar je tevens naar de programma´s kunt luisteren.

(Bron: Indigo Radio)

Lees ook:Indigo Radio gaat voor C!
Lees ook:Indigo Soulstation hervat uitzendingen
Lees ook:Radio Indigo live vanuit het Eigentijdsfestival
Lees ook:Help Indigo Radio in het publieke bestel te komen
Lees ook:Indigo Radio wordt Indigo Soulstation

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>