Workshop Pranic Healing

Pranic Healing is een veilige en effectieve vorm van energiewerk, ofwel healing. Het is gebaseerd op de wet van zelfgenezing en de wet van levensenergie. Pranic Healing geeft een enorme boost aan je gezondheid en welbevinden op het lichamelijke, geestelijke en spirituele vlak.

Pranic Healing leren
Pranic Healing werd ontwikkeld door Master Choa Kok Sui en is eenvoudig te leren. In een tweedaagse workshop leer je alle technieken om jezelf en anderen te healen, op lokatie, maar ook op afstand. Ook leer je energie waar te nemen, technieken om je energieniveau enorm te verhogen en de schitterende Twin Hearts Meditatie.

Op 20 en 21 oktober wordt er een Pranic Healing Workshop bij Raja Yoga te Aalsmeer, door Pranic Healing Amstelland. Meer weten? kijk op hun website.

Ben jij bekend met Pranic Healing?

Lees ook:Pranic Healing Training
Lees ook:Shamanic Healing-workshop van Itzhak Beery
Lees ook:Workshop Shamanic Healing met Shaman Itzhak Beery
Lees ook:Cursus Engelen ontmoeten
Lees ook:Workshop ‘Magnified healing master/teacher’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>