Shamanic Healing-workshop van Itzhak Beery

In het weekend van 12 en 13 juni 2010, organiseert Rishis een Intensive Workshop Shamanic Healing met Itzhak Beery. De intensieve workshop is bestemd voor mensen die Inheemse (genees)technieken willen leren. Deze technieken kan je integreren in je werk en dagelijks leven.

In de workshop leer je je sensitiviteit te trainen en jezelf te beschermen tegen negatieve invloeden. Daarnaast zal je een aantal krachtige healing methoden leren waarmee je jezelf en anderen kunt healen. Je krijgt kennis van de Sjamanistische Kosmologie door te reizen naar de boven, midden, en onderwereld. Je leert gebruik te maken van muziek en geluids vibraties voor healing en je krijgt inzicht in de Sjamanistische diagnostiek.
Itzhak Beery zal ook personal healings doen en houseclearings.

Meer weten? Kijk op de website van Rishis.

Lees ook:Workshop Shamanic Healing met Shaman Itzhak Beery
Lees ook:Seminar The Warrior Dream met Itzhak Beery
Lees ook:Shamanic Healing met Itzhak Beery
Lees ook:Workshop Pranic Healing
Lees ook:Basiscursus Sjamanisme van Anka Maranka

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>