Pranic Healing Training

Dit weekend, op 24 en 25 november kun je in Amsterdam een ‘Pranic Healing’ training volgen. Pranic Healing is een energetische genezingsmethode, die gebruikt maakt van levensenergie (prana, chi, ki) om op een natuurlijke manier gezondheid te verbeteren en te behouden. Tijdens de training leer je alles over de werking van energie en hoe je jezelf en anderen met energiewerk kunt healen.

Master Choa Kok Sui
Pranic Healing is ontwikkeld door Master Choa Kok Sui. Hij heeft diverse vormen van healing, meditatie, yoga, chi kung, tai chi, sjamanisme en reiki uitgebreid bestudeerd om zo tot de essentie van energie healing te komen. Deze vorm van healing wordt succesvol toegepast in diverse ziekenhuizen, scholen & universiteiten in onder andere de Verenigde Staten, India en de Filippijnen.

Ziektebeelden verlichten
Na de weekendcursus kun je vele ziektebeelden verlichten, zoals hoofdpijn, vermoeidheid, koorts, stress en zelfs suikerziekte en reuma. Pranic Healing is niet bedoeld om de moderne geneeskunde te vervangen, maar om deze aan te vullen.
Na de workshop krijg je een certificaat en kan je beginnen met eenvoudige en krachtige healings.

Wil je meer weten of je aanmelden voor deze bijzondere training? Kijk dan op de website van Rishis.

Lees ook:Workshop Pranic Healing
Lees ook:Helder het nieuwe jaar in met Superbrain Yoga!
Lees ook:Trainen voor Master trainer
Lees ook:Online in balans komen
Lees ook:Meditatie al na 5 dagen effect

1 Reacties // Reageer

One thought on “Pranic Healing Training

  1. Pierce

    Dat is wel heel kort van te voren gemeld!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>