Workshop ‘Magnified healing master/teacher’

Op zaterdag 24 februari organiseert de vereniging Vrouwenkracht een workshop 'Magnified healing master/teacher' te Heemserveen.
Magnified healing is een bijzondere healing van de vijfde dimensie en opent je hart op een krachtige en tegelijk zachte manier. Er wordt gewerkt met de spirituele hiërarchie van opgevaren meesters – met name Kwan Yin, St. Germain, Jezus, Melchizedek en het violette vuur.

De workshop biedt je een spiritueel healingsinstrument en is tevens een proces naar je verlichting/ascensie. Magnified healing wordt samen met God op het moment van behandelen gecreëerd. Via de behandelaar stroomt de energie dwars door je lichaam en aura. Daar verwijdert het onmiddellijk alle disharmonieuze energieën en onzuiverheden op alle niveaus. Lichamelijk, emotioneel, mentaal, etherisch, spiritueel, enzovoorts. 

Er wordt gewerkt met het zenuwstelsel, je chakra's, het calcium in je ruggegraat en scannen en healen je lichaam. De vrijgekomen energieën worden vervolgens naar het violette vuur gestuurd (de 7e straal) voor transformatie in een zuivere en hogere energie. Met magnified healing kunnen we tevens organen vernieuwen. Tijdens de behandeling wordt als laatste al het opgebouwde karma geheeld. Daarna wordt je lichtlichaam gebouwd, alle dna-strengen geactiveerd en je vijf hogere lichamen opgeroepen op om zich met God te verbinden.

Na de behandeling zul je je enorm geliefd, gesteund en verbonden voelen. Ook zul je merken dat je het fijn vindt om één of meer dagen in rust en/of de natuur door te brengen. Deze bijzondere healing brengt een constante stroom van energie tot stand vanuit je verbinding met ons universum.

Meer informatie kun je vinden op de website van Vereniging Vrouwenkracht.

(Bron: Vereniging Vrouwenkracht)

Lees ook:Magische Klank & Healing
Lees ook:Klank & Healing ligconcert
Lees ook:Spirituele natuurbeleving op Sjamanistische markt
Lees ook:Sjamanistische markt
Lees ook:Workshop hotstonemassage in Utrecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>