Workshop Shamanic Healing met Shaman Itzhak Beery

Ontdek de helende kunsten van de Quechua en andere Amazone tradities tijdens een weekendworkshop Shamanic Healing. Deze word van vrijdag 23 t/m zondag 25 oktober georganiseerd in de Chocolate Club te Amsterdam.

Deze intensieve workshop is bestemd voor mensen die inheemse (genees)technieken willen leren. Deze technieken kun je integreren in je werk en dagelijks leven. Tijdens de workshop leer je je sensitiviteit te trainen en jezelf te beschermen tegen negatieve invloeden. Daarnaast zul je een aantal krachtige healingmethoden voor jezelf en anderen leren.

Ook kennis van de Shamanistische Kosmologie komt in dit weekend aan bod. Door te reizen naar de boven-, midden-, en onderwereld leer je deze werelden zelf kennen.

Naast verschillende genzende technieken leer je bovendien hoe jezelf kan beschermen tegen energieën op ons heen en de invloed van (negatieve of kwaadwillende) mensen en omstandigheden.

De workshop wordt gegeven door Shaman Itzhak Beery. Beery, geboren in Israel, werd geïnitieerd bij de familietraditie van een Quechuan Yachak  uit Ecuador. Hij studeerde met Ipupiara, een Braziliaanse ‘elder’ en met Cleicha, een Peruaanse curandera (highly spiritual member of a community). Itzhak is eveneens geinitieerd door Shoré, een Shaman uit de Amazone. Vanaf 1994 studeerde hij het het pad van de shaman en healing met inheemse shamans uit ondermeer Hawaii, Ecuador, Peru, Groenland, en Amerika. Hij is een van de oprichters van de New York Shamanic Circle, onderdeel van de Society for Shamanic Practitioners, en oprichter van een van de belangrijkste kennisplatforms over shamanisme, Shamanportal.org. Itzhak heeft een eigen healing praktijk in New York City en geeft cursussen en workshops aan het leidende spirituele instituut in New York, het Open Centre.

Meer weten over deze workshop? Kijk dan eens op de website van Rishis.

Lees ook:Shamanic Healing-workshop van Itzhak Beery
Lees ook:Seminar The Warrior Dream met Itzhak Beery
Lees ook:Shamanic Healing met Itzhak Beery
Lees ook:Workshop Pranic Healing
Lees ook:Basiscursus Sjamanisme van Anka Maranka

1 Reacties // Reageer

One thought on “Workshop Shamanic Healing met Shaman Itzhak Beery

  1. Karla

    Interessant! Jammer genoeg moet ik nu even op de centjes letten, met het oog op de feestdagen die eraan komen. Maar ik houd de site in de gaten voor een vervolg!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>