Cursus Engelen ontmoeten

Iedereen heeft Engelen om zich heen, Engelen die je hulp kunnen bieden in bepaalde situaties. Maar hiervoor moet je ze wel om hulp vragen. En daarvoor dien je contact te maken met deze wezens. Hoe je dat doet kun je leren bij Annelies Hoornik.

Annelies Hoornik geeft cursus in het maken van contact en het werken met je Engelen. Tijdens haar drie-daagse Werken Met Engelen-workshop leer je werken met de Aartsengelen, hun energie waar te nemen, berichten door te geven en een healing te doen. Bij een healing worden er met behulp van de Engelen blokkades verwijderd bij de persoon die behandeld wordt. Ook wordt er een persoonlijke set Engelen kaarten gemaakt. Daarnaast worden er meerdere technieken aangeleerd die gebruikt kunnen worden voor het geven van Engelen therapie.

Ook geeft Hoornik een workshop over Angels Sigils of Engelen Wenszegels, die je kunnen helpen contact te maken met Engelen. Tijdens de workshop leer je de juiste Engel, kleur, tijd en dergelijke te kiezen voor je wens en wordt er uitgebreid aandacht besteed aan het formuleren van deze wens.

Voor meer informatie over de cursusdata en –prijzen kun je een kijkje nemen op de website van Annelies Hoornik, www.engelencursus.nl.

Lees ook:Engelen-therapie om blokkades op te heffen
Lees ook:Neem een kijkje in 2008 met een Engelen Jaar Reading
Lees ook:Spirituele workshops in Glastonbury met inwijding in Stonehenge
Lees ook:Dutch Angel Day 2010 komt er weer aan
Lees ook:Dutch Angel Day 2011

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Cursus Engelen ontmoeten

 1. B-Engel

  Zijn dat echt engelen met vleugels en zo? En waarom kun je ze niet zien?

    /   Reply  / 
 2. Wim

  En waar halen wij deze wijsheid vandaan?

    /   Reply  / 
 3. Layla

  Waarom je ze niet kunt zien weet ik niet. Er zijn mensen die beweren dat je ze wel kunt zien. Ik geloof zelf meer in gidsen dan in Engelen, maar misschien is dat wel hetzelfde..

    /   Reply  / 
 4. Wim

  Sta je ook open voor het idee dat je ze niet kunt zien omdat ze simpelweg niet bestaan?

    /   Reply  / 
 5. Layla

  Jahoor, daar sta ik ook best voor open. Ik zei ook al dat ik weinog heb met engelen.
  Sta jij ook open voor het idee dat ze wel bestaan?

    /   Reply  / 
 6. Wim

  Eerlijk gezegd niet. Ik sta om allerlei redenen niet open voor de suggestie dat er een god of goden bestaan. Bijgevolg kan ik dus ook niet open staan voor afgeleiden daarvan.
  Dan bestaat er natuurlijk nog de mogelijkheid dat we te maken hebben met bestaande entititeiten die ten onrechte worden aangezien voor boodschappers van een opperwezen. Daarvoor heb ik zelf geen enkele aanwijzing. En de overtyuiging dat ‘engelen bestaan’, is niet van dien aard dat ik bereid ben mensen hierin blindelings te volgen. Het is een hele sterke claim en dan wil ik ook hele sterke aanwijzingen, wil ik er in meegaan.

  Punt is natuurlijk dat ik als psycholoog ook zeer open sta voor de mogelijkheid dat mensen voor de gek gehouden worden door hun eigen hersenen.

    /   Reply  / 
 7. Karel Francis

  Maar Wim, sta je er ook voor open dat je misschien zo erg verblind bent door je ‘professie’ dat je de ware essentie van het leven niet meer ziet?
  Overigens hoeven engelen niet gezien te worden als boodschappers van een hoger wezen.

    /   Reply  / 
 8. Wim

  Ik denk dat het leven geen ‘ware essentie’ heeft; er is niet zoiets als een ‘waarheid’ of een ‘essentie’.
  En ik krijg wel eens de indruk dat de moeilijkste van alle mogelijkeden is om voor open te staan.

  Overigens heb ik geen professie.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>