Coaching, Counseling Communicatie Dag

Op 23 maart 2012 organiseert Centrum Djoj te Rotterdam de Coaching, Counseling Communicatie Dag. Een inspirerende dag die je kennis laat maken met vele vormen van coaching, counseling en communicatie.

Iedere deelnemer volgt gedurende de dag drie workshops van 1,5 uur, waarin je een kijkje in de keuken krijgt van verschillende coaching- en communicatietechnieken. Hoe werkt het? Waarom werkt het? Wat kun je zelf toepassen?

Je leert iets en tegelijkertijd krijg je een duidelijk beeld van wat bij jou past. Het gevarieerde aanbod zorgt ervoor dat er voor iedereen iets interessants bij zit.

De dag staat open voor zowel professionals als particulieren. Ook voor (aankomende) coaches en counselors is er genoeg te ontdekken. Een inspirerende en leerzame ervaring.

Kijk voor meer informatie over de Coaching, Counseling Communicatie Dag op de website van Djoj.

(Bron: Djoj)

Lees ook:Open dagen in centrum Djoj
Lees ook:Geweldloze Communicatie Festival
Lees ook:Coaching en spiritualiteit, hoe gaat dat samen?
Lees ook:Open dag Centrum Djoj
Lees ook:Ski Esprit: Yoga in je Skivakantie

1 Reacties // Reageer

One thought on “Coaching, Counseling Communicatie Dag

  1. Eva | Communictie

    Als je je communicatie wil bespijkeren is dit een goede geleggenheid op op ontdekking te gaan waar je zwakke punten zijn, en kan je er aan (laten) werken. Immers 80% van de fouten die we maken zijn te wijten aan een gebrekkige communicatie.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>