Ski Esprit: Yoga in je Skivakantie

De komende maanden zul je op dit blog meer lezen over spirituele zomervakanties, maar eerst iets over iets nieuws op het gebied van wintersport: skien en yoga in één vakantie. Van 17 tot en met 24 maart biedt New Spirit Travel een combinatie van yogalessen en skivakantie in het meest zuidelijke skigebied van Frankrijk.

De balans die je na een yogales ervaart, zorgt ervoor dat je met een harmonieuze coordinatie kunt skiëen. Je lichaam is ontspannen en meegaand. Je hebt een hoog lichaamsbewustzijn dat er vanzelf voor zorgt dat je binnen je eigen grenzen blijft. Ervaar deze vakantie als een zeer veilige manier van skiëen die een blessuregevoelige preventieve werking heeft.

Yoga en Skiën is een goede combinatie omdat een yogales de perfecte voorbereiding is voor een actieve skidag. Door de ademhalingstechnieken ben je volledig open om de zuivere berglucht door je heen te laten stromen. Je gedachten zijn tot rust gekomen en je bent volledig in het hier en nu. Dat zorgt ervoor dat je volledig kunt genieten van de schoonheid van de witte wereld en de stilte.

Wil je meer weten over deze bijzondere wintersportvakantie? Kijk dan eens op de website van New Spirit Travel.

(Bron: New Spirit Travel)

Lees ook:Spirituele vakanties
Lees ook:Nieuwe levenskracht opdoen in de herfstvakantie
Lees ook:Nieuw: Djoj in Travel
Lees ook:Spiritueel reizen
Lees ook:5 redenen om op yoga te gaan

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ski Esprit: Yoga in je Skivakantie

  1. Karla

    Hey dat is ook leuk! en volgens mij toch ook wel wat minder zweverig dan die spirituele zomervakanties.. Misschien ga ik volgend jaar wel zoiets doen!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>