Open dag Centrum Djoj

Aanstaande zondag 4 januari is er weer een open dag in Centrum Djoj te Rotterdam. Op deze dag kan men kennis maken met de vele activiteiten die er in het centrum georganiseerd worden en de mensen hierachter, aan de hand van leuke workshops en open lessen waar je gratis aan kunt deelnemen.

Tijdens de open dag van Centrum Djoj zijn de deuren geopend van 12:00 tot 22:00 uur. In die tijd kun je onder andere workshops volgen op het gebied van energie- en lichaamswerk, meditatie, sjamanisme, massage en verschillende spirituele therapievormen.

Bekende namen van Spiritualiteit.blog.nl die tijdens de open dag van Djoj aanwezig zullen zijn, zijn Centrum De quest, ZON Instituut, Luna massagacursussen, Tara Anka en Shambhala Meditatiecentrum Rotterdam.

Rond 18:00 uur wordt de open dag onderbroken om te kunnen genieten van de kookkunsten van de Braziliaanse koks van Centrum Djoj.

Voor meer informatie over en het gehele programma van de open dag van Centrum Djoj, kun je kijken op de website.

Lees ook:Open dagen in centrum Djoj
Lees ook:3 en 4 september Open Dagen Centrum Djoj
Lees ook:Open dagen Centrum Djoj
Lees ook:De spirituele hoogtepunten van januari 2009
Lees ook:Meander, st. Healing Touch en Gaia Anca op Open dag Djoj

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Open dag Centrum Djoj

  1. Pingback: De spirituele hoogtepunten van januari 2009 | Spiritualiteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>