Geweldloze Communicatie Festival

‘Met empathie luisteren’ is het thema van het 8e Geweldloze Communicatie Festival op 13 februari 2016 in Centrum Djoj in Rotterdam. Geweldloze Communicatie is een bewuste manier van communiceren.


[Copyright foto: huyquynh0 via Pixabay]

Geweldloze  Communicatie is ontwikkeld door Marshall Rosenberg. Toevallig heb ik zijn boek over dit boeiende thema net op mijn nachtkastje liggen. Het gaat om een manier van communiceren waarbij je de angel uit elk gesprek kunt halen. Door begrip te tonen, dingen bij jezelf te houden. Ik ben nog niet zo ver in het boek, maar pas de eerste inzichten al toe bij mijn kinderen. En zo waar, het werkt (voor een deel).

De methodiek van Marshall Rosenberg is wereldwijd bekend. Tijdens het Geweldloze Communicatie Festival kun je er op verschillende manieren kennis mee maken. Er zijn diverse introductie- en verdiepingsworkshops, er is ruimte voor ontmoeting en gelegenheid om de vele boeken en spellen rondom dit thema te verkennen.  De dag wordt afgesloten met een diner.

Meer informatie vind je op de website van het Geweldloze Communicatie Festival.

Lees ook:Workshop Empathische Communicatie
Lees ook:Ontwikkel een spirituele relatie
Lees ook:Boeddha Festival Rotterdam
Lees ook:Coaching, Counseling Communicatie Dag
Lees ook:Mindfulness Yoga Festival in Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>