Open dagen in centrum Djoj

Reiki, Sjamanisme, meditatie, familieopstellingen, uittredingen, verschillende soorten massage, Healing Storytelling.. Dit en nog veel meer komt aan bod tijdens de open dagen van spiritueel centrum Djoj te Rotterdam, die worden georganiseerd in het weekend van 30 en 31 augustus.

Na een zomerstop in de maanden juli en augustus gaat Djoj, Centrum voor Persoonlijke Ontwikkeling te Rotterdam weer open en het seizoen begint met twee open dagen. Tijdens deze open dagen kun je kosteloos open lessen en losse workshops volgen. Het aanbod is zeer divers: op vrijwel elk gebied van spiritualiteit, natuurreligie en alternatieve geneeswijzen is er wel wat te doen!

Op zaterdag 30 augustus kun je bij Djoj terecht van 12.00 tot 18.00 uur en op zondag 31 augustus staan de deuren open van 12.00 tot 21.00 uur. Rond zes uur wordt de dag onderbroken om te kunnen genieten van de kookkunsten van de Braziliaanse koks in Centrum Djoj.

Het is wel verstandig om op tijd te zijn op de open dagen, want de workshops lopen snel vol. Voor het programma kun je een kijkje nemen op de website van centrum Djoj.

Lees ook:Open dag Centrum Djoj
Lees ook:3 en 4 september Open Dagen Centrum Djoj
Lees ook:Open dagen Centrum Djoj
Lees ook:Meander, st. Healing Touch en Gaia Anca op Open dag Djoj
Lees ook:Open dag De Zon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>