Nieuw seizoen ‘Zesde Zintuig’ met Lieke van Lexmond

Presentatrice en ex-Gtst actrice Lieke van Lexmond, zal het nieuwe seizoen van ‘Het zesde zintuig: plaats delict’ gaan presenteren. Dit programma gaat over paragnosten die hun gaven bewijzen door te vertellen over misdrijven. De eerste aflevering is te zien op donderdagavond 9 februari bij RTL 4.

Van Lexmond vertelde gistermiddag in het programma Life4You, waar ze te gast wast, over haar ervaringen met het programma en de paragnosten. Zelf is ze erg onder de indruk van de deelnemende mediums. Komend seizoen zijn dit de inmiddels zeer bekende Peter van der Hurk, Tessa van Rossen, Petra Lakerveld en Cobie van Zegen.

Het belangrijkste van het programma ´Het Zesde Zintuig´ vindt de presentatrice, dat oude politiezaken, die zijn blijven liggen, toch weer worden opgepakt en opnieuw aandacht krijgen. Zo vertelde ze aan Carlo en Irene.

Ga jij kijken naar het nieuwe seizoen van ‘Het Zesde Zintuig: Plaats Delict’?

Lees ook:Lieke van Lexmond niet overtuigd van Char
Lees ook:Nieuw seizoen ‘Het Zesde Zintuig’
Lees ook:Kandidaten en cases gezocht voor ‘Het Zesde Zintuig’
Lees ook:Politie doet niets met informatie ‘Het Zesde Zintuig’
Lees ook:Eurovisie Songfestival voorspeld?

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Nieuw seizoen ‘Zesde Zintuig’ met Lieke van Lexmond

 1. Kees

  Waarom vraagt RTL niet aan Ogilvie om even met die geesten te praten. Kan ie meteen even vragen wie het gedaan heeft.
  Of zouden ze niet in Ogilvie geloven?

    /   Reply  / 
 2. André de Hooge

  Het Zesde Zintuig kijk ik al van begin af aan en het blijft erg interessant!!

  Bij deze wil ik Lieke heel veel succes wensen met de serie en nog van harte gefeliciteerd met je 30e verjaardag!!!

    /   Reply  / 
 3. evelien foks

  hallo lieke, ik weet niet hoe ik mij aan moet melden voor een nieuwe uitzending van zesde zintuig, jullie zochten nog naar paragnosten, wil me aanmelden, ik hoop dat ik je kan bereiken, mijn website is http://www.spiritueeladvies.nl

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>