Eurovisie Songfestival voorspeld?

De Telegraaf laat vandaag weten dat ‘onze’ Joan Franka het vanavond heel goed gaat doen op het Eurovisie Songfestival. Dat is de voorspelling van Zesde Zintuig-paragnost Petra Lakerveld.

Petra Lakerveld, bekend van het programma Het Zesde Zintuig, laat aan De Telegraaf weten om eens een voorspelling te doen over de ‘lichte kant van het leven’. Gewoonlijk gebruikt zij haar gave namelijk voor het zoeken naar aanwijzingen in moord- en andere misdaadzaken.

Wel zegt Petra de vraag hoe Joan het gaat doen op het Songfestival uitdagend te vinden. “Het is een experiment”, laat de Rotterdamse weten. “Ik kan in elk geval zeggen welke artiesten een positieve energie uitstralen, en de mensen dus in het hart kunnen raken.” Dat zit bij ‘onze’ Joan wel goed, denkt de paragnost.
We zullen vanavond zien of ze gelijk heeft!

Lees hier het artikel op de website van De Telegraaf.

(Bron: De Telegraaf)
(Bron illustratie: Wikipedia)

Volg jij het EuroVisie Songfestival?

Lees ook:Wat is jouw voorspelling voor 2012?
Lees ook:Nieuw seizoen ‘Zesde Zintuig’ met Lieke van Lexmond
Lees ook:Vanavond op Indigo soulstation: Loslaten
Lees ook:Char krijgt real life soap
Lees ook:Op zoek naar de beste ‘paranormaal begaafde’ Nederlander

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Eurovisie Songfestival voorspeld?

 1. Krijn

  Haha, niet gelukt dus. Maar to be fair: ze voorspelde aan de hand van haar gevoel over de zangers en zangeressen en dat zat idd wel goed. Het zingen ging alleen wat minder…

    /   Reply  / 
 2. jean

  pfftt voor beide een afgang dus.

    /   Reply  / 
 3. Zippora77

  Een aardig meisje. Toch begreep ik die indianentooi niet. Toen ik het voor het eerst zag, dacht ik dat ze Amerika vertegenwoordigde, want alleen daar lopen volwassenen met die dingen rond. Ze is toch gewoon Nederlander? Een Zeeuwse klederdrachtskap had ik dan gepaster gevonden.

    /   Reply  / 
 4. martijn

  pfff wat een flut paragnost dan

    /   Reply  / 
 5. petra Lakerveld

  Zit eens terug in de tijd te lezen, het enigste dat ik tegen de journaliste gezegd had. Is dat Joan een positieve meid was en ze er veel zin in had om mee te doen.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>