Lieke van Lexmond niet overtuigd van Char

Lieke van Lexmond, presentatrice van het nieuwe seizoen van ‘Het Zesde Zintuig: Plaats Delict’, gelooft niet in het medium Char, maar wel in de Zesde Zintuig-paragnosten. Dat vertelde ze gisteren aan Carlo en Irene in hun programma Life4You.

Van Lexmond bleek opvallend sceptisch voor een presentatrice van een programma waarin paragnosten hun gaven ter beschikking stellen om politiezaken op te lossen. Ook van  de paragnosten en de situaties die zich tijdens de opnames van het programma voordeden wist ze niet helemaal wat ze moest geloven. Van hun talenten en van het feit dat er meer is dan we met onze ogen kunnen zien, is ze nu wel overtuigd. “Zoveel details komen naar voren, die kun je gewoon niet weten.”

De inmiddels ex-Gtst actrice was ook op bezoek geweest bij Char en zei hierover in Life4You: “Ik moet eerlijk bekennen dat ik daar toch minder in geloof. Met alle respect, maar het gaat meer om gedachten lezen, observeren en daarop inhaken”, aldus Lieke.

Geloof jij in Char? En in de paragnosten van Het Zesde Zintuig?

Lees ook:Nieuw seizoen ‘Zesde Zintuig’ met Lieke van Lexmond
Lees ook:Char is terug op televisie
Lees ook:Char krijgt real life soap
Lees ook:Zo train je je zesde zintuig
Lees ook:Politie doet niets met informatie ‘Het Zesde Zintuig’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>