Kandidaten en cases gezocht voor ‘Het Zesde Zintuig’

Komend jaar komt het programma 'Het Zesde Zintuig' weer terug op televisie, maar dit keer onder de titel 'Het Zesde Zintuig Plaats Delict'. De nadruk zal dit keerdan ook voornamelijk liggen op onbeantwoorde vragen van nabestaanden rondom onopgeloste misdrijven. Voor het nieuwe seizoen van het programma zoekt RTL nog kandidaten en cases.

Wanneer jij in het bezit bent van een (paranormale) gave, kun je reageren op de website van RTL. Misschien doe jij komend najaar dan wel mee aan het prgramma 'Het Zesde Zintuig Plaats Delict' en krijg jij de kans om meer inzicht te geven in onopgeloste misdrijven.

Naast geschikte kandidaten is RTL tevens op zoek naar nabestaanden die een dierbaar iemand hebben verloren door een misdrijf, zoals een brand, een moord of een auto-ongeluk waarbij de dader is doorgereden, en nog met vragen zitten.
Ook zij kunnen zich via de website van RTL aanmelden.

Lees ook:Nieuw seizoen ‘Het Zesde Zintuig’
Lees ook:Nieuw seizoen ‘Zesde Zintuig’ met Lieke van Lexmond
Lees ook:De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van augustus 2008
Lees ook:Politie doet niets met informatie ‘Het Zesde Zintuig’
Lees ook:Lieke van Lexmond niet overtuigd van Char

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>