Politie doet niets met informatie ‘Het Zesde Zintuig’

“Het televisieprogramma ‘Het Zesde Zintuig, Plaats Delict’, dat vorige week aandacht besteedde aan de onopgeloste moord op Hannes van Schaften, heeft geen indruk gemaakt op justitie.” Dit meldt het Algemeen Dagblad vandaag. Zoals gebruikelijk in het RTL-programma werden er een aantal aanwijzingen gegeven door de paragnosten, over de moordzaak. Met de aanwijzingen zal er echter niets worden gedaan.

Een woordvoerder van het Openbaar Ministerie laat in het Algemeen Dagblad weten dat de uitzending van vorige week geen invloed heeft op de acties van politie en justie betreffende de zaak Hannes van Schaften. “De informatie is niet iets waar we wat mee kunnen en gaan doen.”

Het lichaam van Van Schaften werd tijdens graafwerkzaamheden op een bouwterrein achter Rotterdam Airport, nadat hij verdwenen was in november 2007. De moord werd niet opgelost en de familie schakelde het programma ‘Het Zesde Zintuig, Plaats Delict’ in. In de eerste aflevering van dit seizoen, op 5 maart, werd de zaak behandeld door de paragnosten.

Lees hier het hele artikel in het Algemeen Dagblad.

Lees ook:Nieuw seizoen ‘Zesde Zintuig’ met Lieke van Lexmond
Lees ook:Kandidaten en cases gezocht voor ‘Het Zesde Zintuig’
Lees ook:Nieuw seizoen ‘Het Zesde Zintuig’
Lees ook:Lieke van Lexmond niet overtuigd van Char
Lees ook:Politie weet geen raad met paragnosten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>