Organiseer eens een Orakel party bij jou thuis

Weer eens wat anders dan een tupperware party of elfs een ladies night: organiseer eens een orakelparty in je eigen huiskamer. En laat Centrum De Quest het werk voor je doen Jij spreekt af met je vrienden en zorgt voor wat lekkers te eten en te drinken, en De Quest komt voor jullie orakelen.

Orakelen en meer
Maar niet alleen orakelen, ook ervaringen met kristaltherapie, klankhealing en drumhealing komen op zo’n huiskameravond aan bod. Terwijl een iemand een Orakel sessie ondergaat, kunnen de andere mensen een Kristal Therapie sessie ervaren.

Orakelsoorten
Er kan tijdens de orakelparty een Tarot- Runen- of Car-O-rakelsessie gegeven worden. Het Car-O-rakel is het eigen orakel van Caroline Daalder, de eigenaresse van De Quest.
Doormiddel van de stenen en of kaarten kunnen er levensvragen beantwoord worden of er kan een algemene lezing van je leven gegeven worden.

Healing
Een drumhealing bestaat uit het voelen van de trillingen van de drum. Omdat je lekker ontspannen ligt, kan het ook zijn dat je in een lichte trance raakt, waardoor er ontspanning, inzichten en healing ontstaat.
Bij een klankhealing ga je lekker liggen, en worden er verschillende klanken gespeeld over en om je lichaam heen. De trillingen van klanken zorgen ervoor dat je cellen zich op een natuurlijk ritme gaan trillen, waardoor blokkades worden opgeheven.
Een kristaltherapie-sessie is een healing met kristallen. Verschillende stenen worden op je lichaam geplaatst, hierdoor ervaar je de helende ervaring van kristallen.

Tijdens een orakelavond kun je dus ervaringen opdoen op verschillende spirituele manieren van voorspellen en healen. Maar dit niet alleen. Je kunt ook zelf ervaren hoe het is om klankhealing te geven aan je vrienden als je dit wilt doen. Tevens is er een mogelijk om kristallen en andere artikelen te kopen.

Doe jij aan orakelen? Wat is je favoriete orakel?

Lees ook:Orakel & Verwenavond in Rotterdam
Lees ook:Een duikje in een klankbad
Lees ook:Magische Klank & Healing
Lees ook:25 februari: Klankhealing Touching Sounds
Lees ook:Niets anders dan liggen en genieten!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Organiseer eens een Orakel party bij jou thuis

  1. Sugel

    Wonderbaarlijke arcane Op deze site beschrijven Bea & Albert Westendorp zaken als tarot, pendelen, runen, Reiki, magnetiseren, diverse dingen over aura’s en chakra’s. Alsook over zichzelf. Zij doen aan psychometrie, pendelen, kaartleggen. Maar kunnen ook een reiki behandeling(ook op afstand)geven, of magnetiseren, meditatie en aurahealing. Je kan ook een afspraak maken om je dit te laten welgevallen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>