Orakel & Verwenavond in Rotterdam

Ben jij benieuwd wat de kaarten of runen je te vertellen hebben? Heb jij het gevoel dat de energie niet goed door je lichaam stroomt? Ben je vaak moe? Heb je vragen over je levenspad? Of ben je gewoon toe aan een ontspannen middag? Dan is de Orakel & Verwenavond van De Quest misschien wel iets voor jou.

Caroline, Trees en Samantha, een aantal dames die praktijk voeren in centrum Djoj, hebben hun krachten gebundeld om een speciale middag te organiseren voor een ieder die toe is aan ontspanning, healing, een voetreflexmassage, of antwoorden op levensvragen te ervaren. Deze Orakel & Verwenavond vindt plaats op vrijdag 4 september in Centrum Djoj te Rotterdam.

Je kunt deze avond verschillende sessies ervaren, waaronder voetreflexmassage, reiki, drum healing, of orakelen door middel van tarot, runen en/of het car-o-rakel: het orakel dat ontwikkeld werd door Caroline, de eigenaresse van Centrum De Quest.

Ben jij toe aan antwoorden en ontspanning?

Lees ook:Organiseer eens een Orakel party bij jou thuis
Lees ook:Ontspannen met een Klank & Healing ligconcert
Lees ook:Ontspannen met een Klank & Healing ligconcert
Lees ook:Win 2 toegangskaarten voor het Magisch Festival in Rotterdam!
Lees ook:Kennis maken met de oude runen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>