25 februari: Klankhealing Touching Sounds

Op 25 februari kun je bij Centrum Artemis terecht voor een klankhealing concert. Bij een klankhealing concert onderga je de klanken liggend op een matrasje onder een warme deken. Een concert duurt circa 90 minuten en wordt door ervaren spelers uitgevoerd.

De klankhealing op 25 februari zal worden uitgevoerd door twee spelers van Dreamtime Healing Circle Nederland.

Het concert ontstaat zuiver intuïtief. Er worden etnische instrumenten gebruikt van over de gehele wereld zoals didgeridoo’s uit Australië, de Chinese gong, Sjamanendrums, Tibetaanse klankschalen, diverse percussie en andere instrumenten. Daarnaast wordt de stem gebruikt, met boventoonzang en er wordt gebruik gemaakt van helende handen.

Door de combinatie van klanken, trillingskwaliteiten, ritmes en de intentie van de spelers ontstaat een klankensfeer die de totale lichaamsenergie in beweging zet. Zonder dat je er iets voor hoeft te doen brengt deze klankensfeer je in een meditatieve staat; daar waar diepe ontspanning mogelijk is, inzichten zich voor kunnen doen en heling van binnenuit kan plaatsvinden.
 
Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website van Artemis, Centrum voor Yoga, Zelfontwikkeling en Spiritualiteit.

(Bron: Artemis)

Lees ook:Spirituele workshop met klankschalen
Lees ook:Wist je dat…
Lees ook:Klankschalen Healing Concert op 17 februari
Lees ook:Droomtijd Concert met Marcel & Marieke
Lees ook:Organiseer eens een Orakel party bij jou thuis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>