Een duikje in een klankbad

Klank heeft een bijzondere uitwerking op lichaam en geest. Het is een werktuig waar sjamanen veel gebruik van maken om te werken in onzichtbare realiteiten, zoals bij een trancereis, healing of het opheffen van blokkades. Tijdens een klankbad kun je zelf ervaren welke bijzondere uitwerking klanken op jou hebben.

Wetenschappelijk is vastgesteld dat alles uit trilling bestaat. Alles bestaat uit bewegende en tegen elkaar botsende moleculen en deze bewegingen en botsingen veroorzaken trillingen. Ook klank bestaat uit trillingen.

Klank is niet alleen hoorbaar maar zeker ook voelbaar. Denk hierbij aan het gevoel in de buik wat je hebt als je vlakbij een fanfare-/muziekkorps staat, of bij een live optreden van een popgroep, of in een discotheek. Je voelt als het ware een soort trilling in je lichaam, door de klanken.

In de workshop Klankbad van Centrum De Quest, die op 31 januari wordt georganiseerd, kun je gaan ontdekken welke invloed klank op jouw lichaam heeft. Dit gebeurt aan de hand van verschillende rituelen en oefeningen. Er wordt contact gemaakt met allerlei soorten klank.

Wil je meer weten over deze en andere activiteiten van Centrum De Quest? Dan kun je kijken op de website.

Lees ook:Ontspannen met een Klank & Healing ligconcert
Lees ook:Ontspannen met een Klank & Healing ligconcert
Lees ook:Klank & Healing ligconcert
Lees ook:Magische Klank & Healing
Lees ook:Niets anders dan liggen en genieten!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>