Niets anders dan liggen en genieten!

Centrum De Quest organiseert op vrijdagavond 15 april een klankconcert, waarbij je niets anders hoeft te doen dan liggen en genieten. Dat klinkt goed!
Het gaat om een ‘Magische klank & healing’, waarbij contact zal worden gemaakt met verschillende vormen van klank. Want klank heeft een hele bijzondere uitwerking op lichaam, gevoel, gedachten en ziel, laat Caroline van De Quest weten.

“Klank bestaat uit trillingen, en energie bestaat uit trillingen”, legt Caroline uit. “Klank is dus energie. Sjamanen hebben door de tijd heen gebruik gemaakt van klank om de mens te healen. Deze klank-trillingen kunnen ervoor zorgen dat de cellen in je lichaam dezelfde trillingsfrequentie overnemen en daardoor zichzelf beginnen te genezen, rust te geven of energie op te nemen daar waar nodig is”.

Tijdens deze bijzondere avond, die plaatsvindt in Centrum Djoj te Rotterdam, zal er niet alleen maar met klank gewerkt worden, ook andere healingvormen zoals Reiki, magnetiseren en aquarius energie komen aan bod.
“Dit wil natuurlijk niet zeggen dat we deze techniek bij iedereen gebruiken, alleen daar waar we voelen dat dit nodig is”, legt Caroline uit. “Daarbij werken we ook met geur en stenen. Het zijn verschillende technieken die door de klank ondersteund en versterkt worden, wat een heerlijk effect geeft”.

Het enige wat je als deelnemer aan deze workshop hoeft te doen, is lekker liggen en te genieten en dan de verschillende soorten klank over, in en om je lichaam heen laten stromen.

Voor meer informatie over deze en andere activiteiten kun je een kijkje nemen op de website van Centrum De Quest.

Wat vind jij van het gebuik van klank om te genezen? Heb je wel eens een klankconcert mogen ervaren?


Lees ook:Ontspannen met een Klank & Healing ligconcert
Lees ook:Magische Klank & Healing
Lees ook:Ontspannen met een Klank & Healing ligconcert
Lees ook:Klank & Healing ligconcert
Lees ook:Een duikje in een klankbad

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>