Magische Klank & Healing

Op vrijdag 19 augustus kun je met Centrum De Quest te Rotterdam een ‘Magische Klank & Healing’ meemaken. Tijdens zo’n avond wordt er contact gemaakt met alle soorten van klank. Klank heeft een bijzondere uitwerking op lichaam, gevoel, gedachten en ziel. Klank bestaat uit trillingen, en energie bestaat ook uit trillingen. Klank is energie!

Sjamanen hebben door de tijd heen gebruik gemaakt van klank om de mens te healen. Deze klank-trillingen kunnen ervoor zorgen dat de cellen in je lichaam dezelfde trillingsfrequentie overnemen en daardoor beginnen met zichzelf te genezen, rust te geven of energie op te nemen daar waar nodig is.

Er wordt tijdens de ‘Magische Klank & Healing’ niet alleen gewerkt met de healing van klank, maar ook met aanraking en de helende kracht van handopleggingen (reiki, magnetiseren, aquarius energie, violette vuur,…) en met geuren, omdat ook deze tevens een helende werkingen hebben. En er wordt ook gewerkt met stenen, die ook wel de bibliotheek van de aarde worden genoemd, omdat alle wijsheid in stenen is opgeslagen.

“Het enige wat je als deelnemer aan deze ‘Magische Klank & Healing’ hoeft te doen, is lekker liggen en genieten”, verzekert Caroline van Cenrum De Quest. “Laat de verschillende soorten klank over, in en om je lichaam heen stromen.”

Voor meer informatie over deze en andere activiteiten kun je een kijkje nemen op de website van Centrum De Quest.

Ben jij bekend met klankhealing? Wat is jouw ervaring?

Lees ook:Klank & Healing ligconcert
Lees ook:Ontspannen met een Klank & Healing ligconcert
Lees ook:Ontspannen met een Klank & Healing ligconcert
Lees ook:Niets anders dan liggen en genieten!
Lees ook:Een duikje in een klankbad

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>