Volle Maan viering: Maan van de Dood

Vrijdag 6 april is het weer Volle Maan: de Maan van de Dood. Wil je deze maan op een bijzondere manier meemaken, met een ritueel en een viering? Dat kan op donderdag 5 april bij het Triskal Healing Centre te Delft. De maan van de dood heeft als thema ‘bescherming’. Rond deze tijd kunnen, als je kijkt naar de natuur, de gewassen nog veel schade oplopen door een nachtvorstje.

“Bij deze maan gaat het erom of datgene wat bij de sneeuwmaan ontkiemd is, ook zal blijven leven”, laten Monique en Marianne van Triskal weten. “Alles wat nu ontkiemt is moet veel bescherming en ondersteuning hebben. De tere pas ontloken zaadjes zijn niet altijd opgewassen tegen de krachten van de natuur. De onschuld van de pas ontkiemde zaadjes wordt soms door de harde realiteit van het leven omver geworpen. De dingen die we onszelf als doel hebben gesteld voor deze cyclus zijn nog altijd zeer teer en kwetsbaar.”

Energie
De dames gaan verder: “We zullen ons dan niet moeten laten verblinden door de beginnende ontluikende natuur, dus met andere woorden, laat je niet wijs maken door de natuur, dat alles al in kannen en kruiken is. Nee, je zal al je energie nodig hebben om je plannen die je je hebt voorgenomen voor de komende cyclus goed te beschermen en te ondersteunen. Anders is alles wat je al gedaan en ondernomen hebt de afgelopen maanden voor niets geweest.”

Kijk voor meer informatie op de website van het Triskal Healing Centre.

Vier jij de Volle Maan?

Lees ook:Vier de maan van de dood
Lees ook:Viering van de Maan van de Dood
Lees ook:Bescherming tijdens Volle Maanviering Delft
Lees ook:Ostara- en Volle Maanvierig van Triskal
Lees ook:De oogstmaan vieren bij Triskal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>