Vier de maan van de dood

Volle-MaanDe Maan van de Dood heeft als thema bescherming. In deze periode is het zaak om jezelf te beschermen tegen de buitenwereld, maar ook de plannen en ideeen die je voor jezelf hebt gemaakt. Wil je jezelf, je gezin, omgeving of de plannen en doelen die je voor ogen hebt beschermen, dan is de Volle Maan van de Dood de ideale periode om hier wat extra kracht bij te zetten. Het Triskal Healing Centre te Delft organiseert donderdag 28 maart weer een Volle Maan viering, waar je bij mag zijn.

Maan van de Dood
Rond deze tijd kunnen, als je kijkt naar de natuur, de gewassen nog veel schade oplopen door een nachtvorstje. Bij deze Maan van de Dood gaat het erom of datgene wat bij de Sneeuwmaan ontkiemd is, ook zal blijven leven. Alles wat nu ontkiemt is moet veel bescherming en ondersteuning hebben. De tere pas ontloken zaadjes zijn niet altijd opgewassen tegen de krachten van de natuur. De onschuld van die net ontkiemde zaadjes wordt soms door de harde realiteit van het leven omver geworpen.

Bescherm je plannen
De dingen die we onszelf als doel hebben gesteld voor deze cyclus zijn nog altijd zeer teer en kwetsbaar. We zullen ons dan niet moeten laten verblinden door de beginnende ontluikende natuur, dus met andere woorden, laat je niet wijs maken door de natuur, dat alles al in kannen en kruiken is. Nee, je zult al je energie nodig hebben om je plannen die je je hebt voorgenomen voor de komende cyclus goed te beschermen en te ondersteunen. Anders is alles wat je al gedaan en ondernomen hebt de afgelopen maanden voor niets geweest.

Heb je interesse om op 28 maart vanaf 20:30 uur de Maan van de Dood te vieren bij Triskal, dan kun je je aanmelden via de site.

Ga jij de Maan van de Dood vieren?

Lees ook:Volle Maan viering: Maan van de Dood
Lees ook:Viering van de Maan van de Dood
Lees ook:Bescherming tijdens Volle Maanviering Delft
Lees ook:Ostara- en Volle Maanvierig van Triskal
Lees ook:De oogstmaan vieren bij Triskal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>