De oogstmaan vieren bij Triskal

Afgelopen zondag was het weer volle maan: de oogstmaan. Voor wie alsnog wil stilstaan bij de invloeden van deze maan, is er vanavond een Volle Maan-viering in het Triskal Healing Centre te Delft.

De Oogstmaan staat in verbinding met de oogstfeesten van deze periode van het jaar. “Bij deze maan is het belangrijk dat je je bewust wordt van het feit dat de oogst een essentiële schakel is in de cyclus van de natuur,” laten Marianne en Monique van Triskal weten. “Zonder de oogst is er namelijk geen zaad om de volgende nieuwe cyclus in te gaan.”

Het gaat er bij deze maan om dat je er over na gaat denken welke situatie, welke beslissing, welk gevoel en welke ervaring voor jou belangrijk is geweest in de afgelopen perioode. Dit heeft je gebracht tot waar je je nu bevind. Wees je ervan bewust dat elke beslissing die je genomen hebt de afgelopen tijd, eigenlijk al het zaad was voor iets nieuws, voor het feit dat je levent nu is zoals het is.
Door dat in te zien weet je dat, hoe moeilijk of verdrietig sommige besluiten in de afgelopen tijd ook zijn geweest, ze je wel weer verder op je pad hebben geholpen. Ze hebben je meer laten groeien en sommige beslissingen hebben ervoor gezorgd dat je ruimte hebt gecreëerd om nog meer van jezelf te leren en te ontdekken. Dit ontdekken van jezelf is erg belangrijk, je komt dan dichter bij je kern, je ware Zelf, welke waarschijnlijk al lange tijd verborgen zit achter lagen van emotie, blokkades en patronen. Met de energie van deze maan word je je bewust van het feit dat alles ergens goed voor is en dat je zonder oogst geen nieuwe zaadjes kunt planten in het voorjaar.

Voor meer informatie over deze en andere activiteiten van het Triskal Healing Centre, kun je een kijkje nemen op de website.

(Bron: Triskal Healing Centre)

Lees ook:De oogstmaan vieren in Delft
Lees ook:Volle Maan, dat moet gevierd worden!
Lees ook:De Boommaan, een bijzondere maan
Lees ook:De Grasmaan vieren bij Triskal
Lees ook:Vier de Grasmaan bij Triskal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>