Viering van de Maan van de Dood

Vanavond staat de thema-avond van Triskal Healing Centre te Delft in het teken van de Volle Maan van morgen. Deze maan wordt de Maan van de Dood genoemd en heeft als thema bescherming.

Bij de Maan van de Dood gaat het erom of datgene wat bij de sneeuwmaan ontkiemd is, ook zal blijven leven. Alles wat is ontkiemd, heeft hiervoor bescherming en ondersteuning nodig. De tere, pas ontloken zaadjes zijn niet altijd opgewassen tegen de krachten van de natuur.

"De dingen die we onszelf als doel hebben gesteld voor deze cyclus zijn nog altijd zeer teer en kwetsbaar", laten Marianne en Monique van Triskal Healing Centre weten. "We mogen ons dan niet laten verblinden door de beginnende ontluikende natuur, maar we zullenal onze energie nog nodig hebben om onze voorgenomen plannen voor de komende cyclus goed te beschermen en te ondersteunen. Anders is alles wat je al gedaan en ondernomen hebt de afgelopen maanden voor niets geweest."

Dat is waar het vanavond onder andere om draait tijdens de thema-avond van Triskal. Gezamelijk wordt er met de energie van de maan gewerkt, aan de hand van een viering en ritueel.

Voor meer informatie over deze en andere activiteiten van het Triskal Healing Centre, kun je een kijkje nemen op de website.

(Bron: Triskal Healing Centre)

Lees ook:Volle Maan viering: Maan van de Dood
Lees ook:De Boommaan, een bijzondere maan
Lees ook:Bescherming tijdens Volle Maanviering Delft
Lees ook:Vier de maan van de dood
Lees ook:De Boommaan vieren in Delft

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>