Bescherming tijdens Volle Maanviering Delft

De Volle Maan van afgelopen maandag gemist? Donderdag 1 april kun je alsnog stilstaan bij haar krachten en haar eren met een ritueel, bij het Triskal Healing Centre te Delft. Het gaat om de Maan van de Dood, die als thema ‘bescherming’ heeft.

Rond deze tijd kunnen de gewassen nog veel schade oplopen door een nachtvorstje. Bij deze maan gaat het erom of datgene wat bij de Sneeuwmaan ontkiemd is, ook zal blijven leven. Alles wat nu ontkiemt is moet veel bescherming en ondersteuning hebben. Niet alleen in de natuur, maar ook symbolisch.

De tere pas ontloken zaadjes zijn niet altijd opgewassen tegen de krachten van de natuur. De onschuld van de pas ontkiemde zaadjes wordt soms door de harde realiteit van het leven omver geworpen.

De dingen die we onszelf als doel hebben gesteld voor deze maancyclus zijn nog altijd zeer teer en kwetsbaar.
We zullen ons dan niet moeten laten verblinden door de beginnende ontluikende natuur, dus met andere woorden: laat je niet wijs maken dat alles al in kannen en kruiken is.
Nee, je zult al je energie nodig hebben om je plannen die je je hebt voorgenomen voor de komende cyclus goed te beschermen en te ondersteunen. Anders is alles wat je al gedaan en ondernomen hebt de afgelopen maanden voor niets geweest.

Als je graag in de energie van deze maan wilt vertoeven om er iets moois voor jezelf mee te doen, kun je donderdag meedoen aan de Volle Maanviering van Triskal.

Voor meer informatie over deze en andere activiteiten van het Triskal Healing Centre, kun je een kijkje nemen op de website.

(Bron: Triskal Healing Centre)

Lees ook:Volle Maan viering: Maan van de Dood
Lees ook:Viering van de Maan van de Dood
Lees ook:Vier de maan van de dood
Lees ook:Ostara- en Volle Maanvierig van Triskal
Lees ook:De oogstmaan vieren bij Triskal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>