Ostara- en Volle Maanvierig van Triskal

Triskal Healing Centre viert in het weekend van 31 maart en 1 april het jaarfeest Ostara, in combinatie met de Volle Maan. Deze viering zal in het teken staan van de lente en van de vernieuwing en de groei in jezelf. Er zal gezellig met elkaar worden gegeten en er zal onder andere een ritueel worden gedaan. De avond en nacht zullen geheel in het teken staan van het Ostara-feest en de viering van de Volle Maan van de Dood.

De sluimerende aarde schudt de winter van haar af en bereidt zich voor op de vernieuwing van alles en op de eerste oogst van het jaar. Deze oogst is een feest aan kleuren, breekbare bloesems en nieuwe ideeën. De lange incubatietijd van de winter geeft nu geboorte aan nieuwe hoop en nieuwe mogelijkheden; de eerste vruchten van het jaar!
Zij verschijnen op dit moment als onverwachte schatten, giften van de Natuur bij haar wederopstanding. Één van de grote lessen van Ostara is te leren zien en leren respecteren van alle giften van de Godin/Natuur, zowel de subtiele als de duidelijke, en om de oogst en successen te zien binnen elke nieuw begin. Ostara leert ons de energie die wij vergaard hebben gedurende de winterrust, te transformeren in nieuwe levenskracht, nieuwe creaties en nieuwe visies.

De Maan van de Dood heeft als thema bescherming. Rond deze tijd kunnen, als je kijkt naar de natuur, de gewassen nog veel schade oplopen door een nachtvorstje. Bij deze maan gaat het erom of datgene wat bij de sneeuwmaan ontkiemd is, ook zal blijven leven. Alles wat nu ontkiemt is moet veel bescherming en ondersteuning hebben. De tere pas ontloken zaadjes zijn niet altijd opgewassen tegen de krachten van de natuur. De onschuld van de pas ontkiemde zaadjes wordt soms door de harde realiteit van het leven omver geworpen.

Voor meer indormatie en aanmeldingen kun je trecht bij Triskal Healing Centre te Delft.

(Bron: Triskal Healing Centre)

Lees ook:Volle Maan viering: Maan van de Dood
Lees ook:Ostara vieren met Sharada’s Circle
Lees ook:Viering van de Maan van de Dood
Lees ook:Bescherming tijdens Volle Maanviering Delft
Lees ook:De oogstmaan vieren bij Triskal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>