Is muziek en spiritualiteit met elkaar verbonden?

Op dit blog lees je regelmatig over muzikale activiteiten binnen de spirituele wereld. Drumceremonies bijvoorbeeld, of klanschalen massages. Deze week is er een nieuwe poll van start gegaan op Spiritualiteit.blog.nl. De vraag hierin is: Is muziek en spiritualiteit met elkaar verbonden?

Muziek en spiritualiteit
Afgelopen vrijdag kon je mijn interview lezen met Anka Maranka, over muziek en spiritualitet. Zij vertelt onder ander hoe spiritueel muziek voor haar is en wat dit voor haar persoonlijk betekent. Nu is mijn vraag aan jou of jij dit herkent.

Geef je mening
Geef je antwoord in de poll op deze site. Je kunt de poll rechts op de site vinden, in het vierde blok (even naar beneden scrollen). Wil je meer kwijt over dit onderwerp of je antwoord uitlichten? Dan nodig ik je uit om op dit artikel te reageren. Ik ben benieuwd naar jouw mening!

Is muziek en spiritualiteit volgens jou met elkaar verbonden?

Lees ook:Wist je dat…
Lees ook:Poll: Wat betekent spiritualiteit voor jou?
Lees ook:Poll: Moet de Koran worden afgeschaft?
Lees ook:Vraag ‘Ben jij gelovig?’ levert veel discussie! (+ de poll-uitslag)
Lees ook:Geloof jij in de kracht van de Maan?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Is muziek en spiritualiteit met elkaar verbonden?

  1. Anu van Leeuwen

    Werken met klank, geluid, trilling, intuïtie, emotie, objectiviteit, waarneming, in gesprek zijn met …. creëren, de helende werking van rituele instrumenten, dat is muziek in mijn beleving, of dat spiritueel is? Ja, zoals ik het beleef wel. Ik beleef het als vertoeven in een andere wereld, anders dan die van praten met woorden en begrijpen vanuit het hoofd.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>