Wist je dat…

…er deze maand een nieuwe poll is gestart op Spiritualiteit.blog.nl? De vraag is: Wat betekent spiritualiteit voor jou? In de poll rechts op deze site kun je jouw antwoord aangeven. Staat jouw antwoord er niet bij? Reageer dan op het bijbehorende artikel (klik hier), want we zijn heel benieuwd wat spiritualiteit voor jou betekent!

Lees ook:Poll: Wat betekent spiritualiteit voor jou?
Lees ook:Is muziek en spiritualiteit met elkaar verbonden?
Lees ook:Poll: Moet de Koran worden afgeschaft?
Lees ook:Geloof jij in de kracht van de Maan?
Lees ook:Nieuwe poll op Spiritualiteit.blog.nl: Geloof jij in de kracht van de maan?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>