Geloof jij in de kracht van de Maan?

De afgelopen maand stelden we je via de poll op Spiritualiteit.blog.nl de volgende vraag: Geloof jij in de kracht van de Maan? Opvallend was dat de meeste stemmers een positief antwoord hadden op de vraag: bijna de helft (46%) antwoordde met ‘ik denk het wel’, een iets kleiner deel (38%) zei zelfs ook met de kracht van de maan te werken. Slechts 12 % van de stemmers vond het maar onzin om de maan bepaalde krachten toe te delen en 4% wist geen antwoord te geven.
De poll ‘Geloof jij in de kracht van de Maan?’ is nu gesloten en er is weer een nieuwe poll van start gegaan, die gerelateerd is aan het thema van de Maand van de Spiritualiteit 2011: #Leef!. De vraag van de nieuwe poll is: Leef jij vanuit je hart?

Wil jij nog een antwoord geven op de vraag ‘Geloof jij in de kracht van de Maan?’ of wil je jouw antwoord nog wat breder uitleggen? Dat kan nog steeds, in een reactie onderaan dit artikel.

Geloof jij in de kracht van de Maan?

Lees ook:Ben jij gelovig?
Lees ook:Nieuwe poll op Spiritualiteit.blog.nl: Geloof jij in de kracht van de maan?
Lees ook:Vraag ‘Ben jij gelovig?’ levert veel discussie! (+ de poll-uitslag)
Lees ook:Nieuwe poll: Mediteer jij?
Lees ook:Uitslag poll ‘Moet de Koran worden afgeschaft?’

1 Reacties // Reageer

One thought on “Geloof jij in de kracht van de Maan?

  1. Rob Hesper

    Velen benutten de invloeden van de maan, vooral op de plantengroei, in de praktijk. Een professionele aspergekweker bericht mij b.v. dat hij al vele jaren onafgebroken uitstekende oogsten heeft sinds hij deze invloeden benut zoals ze van dag tot dag zijn aangegeven in de jaarlijks verschijnende Kosmos-agenda, uitgegeven door Hesperia.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>